Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.027 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 8. března 2015 ve 21:26 ® OBr
-
Tak jsem se konečně probudil..díky za super atmosféru, nemělo to chybu i z pozice abstinujícího řidiče, popravdě řečeno, bavil jsem se možná i lépe a ráno mi nebylo blbě
Díky za lahve na pivko, díky za super tip na parkování
reagovata já zas na oplátku příště přivezu něco pitelnějšího
- Neděle 8. března 2015 v 10:48 ® HaD reakce na …
-
Mysak1> My děkujeme taky za super den a hlavně za klobásky! Byly uuuuuuuuuuuuzasny!!!!!
reagovat - Sobota 7. března 2015 v 17:05 ® spike
-
Včerejší poslení zbytek lidu ze srazu foceno o půlnoci
reagovat - Sobota 7. března 2015 ve 14:54 ® Mysak1 reakce na …
-
džigit> tvl, to nemá chybu.
reagovatJinak, kamarádky a kamarádi, přátelé a vůbec fšickni příznivci serveru chytej.cz ,děkuji za ůžasně prožitý pátek. Regulovi za organizaci, chorchusovi za nádheru která už sídlí v obýváku na zdi ,džigitovi za to že nenechal palce usnout, atd .....
Moc rád jsem vás potkal a těším se příště na shledanou.
- Sobota 7. března 2015 ve 14:03 ® džigit
-
pánové,pojďte se vyfotit, pravila krásná slečna.
reagovat
Přemluvit se nechal jen Palec. Hned se šel připravit a totok je výsledek - Sobota 7. března 2015 v 8:41 ® gavlos reakce na …
-
Mam zato ze podobny fejk se ti povedl i pri lonskem fotoreportu..hehe
reagovat - Pátek 6. března 2015 v 16:17 ® Mysak1
-
I na praxi došlo, králem lovu džigit, kam kouká David si nejsem úplně jistej.
reagovat - Pátek 6. března 2015 v 15:41 ® Mysak1
-
Jj, jak píše David, je tu móóóc fajn. I chorchíno to tak vidí.
reagovat - Pátek 6. března 2015 ve 14:22 ® HaD
-
A takhle my tady na veletrhu žijeme
reagovat - Pátek 6. března 2015 ve 13:07 ® Robur
-
zdar, nedorazím, nestíhám.
reagovat - Pátek 6. března 2015 ve 12:50 ® hanis93
-
Ahoj Chytejáci je mi to moc líto, 2 dny už topím jak kamna a moc se to nelepší, zatím neuzvednu ani hrnek natož krýgl
reagovatna prvního bacila jsem si prostě počkal až do března … užijte si co nejvíc Brno, Tři čerty i BVV! Ahoj, snad alespoň v neděli na BVV
- Pátek 6. března 2015 ve 12:02 ® Mysak1
-
I Ostravě se dostalo řádného školení.
reagovat - Pátek 6. března 2015 v 11:33 ® Mysak1
-
Aktuálně z veletrhu. Fajně tu je, dojděte.
reagovat - Pátek 6. března 2015 v 1:01 ® regulus
-
Spinkalíci a bumbalíci mrkněte do osobek
reagovat - Pátek 6. března 2015 v 1:00 ® regulus reakce na …
-
Mysak1> to neřeš, není to na kusy, ono snad ještě bude o dva spinkalíky víc (pokud je ukecám) …
reagovat - Čtvrtek 5. března 2015 ve 22:11 ® OBr reakce na …
-
Mysak1> já se možná vyspím v noci za volantem na D1
reagovat - Čtvrtek 5. března 2015 ve 21:37 ® Mysak1
-
Regul> Jirko, doufám,že nebude velkej problém když dorazíme jen dva. Kolega má problém se zádama tak prý uvidí jak mu bude ráno. Já mu říkal ,že tam bude hubenej chiropraktik ale nevim,nevim. No snad to ubytovnu nepoloží. Ono stejně tam nakonec zůstane chrňět Obr.
reagovatSorry.
- Čtvrtek 5. března 2015 v 16:47 ® OBr reakce na …
-
sethy> a uvezu to já, pane Loréénc?
reagovat - Čtvrtek 5. března 2015 v 16:19 ® sethy reakce na …
-
OBr> Lahve jsem nabalil a vyrážím směr Brno. Snad nebudu moc cinkat
reagovat - Čtvrtek 5. března 2015 v 1:38 ® OBr reakce na …
-
Mysak1> pokvákáme v pátek, jo?
reagovat - Čtvrtek 5. března 2015 v 1:23 ® Mysak1 reakce na …
-
OBr> Ty koňu jeden hópací, myslíš tuhle? To nemožeš kváknout dřív? Já umim i nové věci. No bohužel teď už to nedám.
reagovatA připrav se je to drahy jak kviňa.
- Čtvrtek 5. března 2015 v 1:05 ® HaD reakce na …
-
Mysak1> Whaaaaaaa mnam
reagovat - Čtvrtek 5. března 2015 v 0:58 ® Mysak1
-
Tak dnes hotovo, jedna udirna ještě zustala plná na douzení (sušení) ,kua ale su vyřízenej. Ty rehabky dávají zabrat, no dám si jednu a jdu chrnět. Dobrou chlapci.
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 23:16 ® HaD reakce na …
-
džigit> Stejnej flek
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 23:08 ® džigit reakce na …
-
OBr> Ty nemaš šofera?
reagovat
Nic neveze a jede vozem,ověšen 60 kily pařezů jede vlakem.Tu mi coš něgra - Středa 4. března 2015 ve 23:07 ® džigit reakce na …
-
regulus> dyť byl fajn,teda snad ještě někde je
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 23:04 ® OBr reakce na …
-
džigit> jedu autem, muším navíc někde pokoupit nějakou litinu na sporák, snad mi jí pak Myšák nezabaví do sběru
že
Fryw, chybí tu, škoda, že to nevydržel…ale možná jej potkáme, jak pravíš, v družném rozhovoru…
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 23:01 ® regulus reakce na …
-
džigit> tobě se evidentně stýská po kubánském revolucionáři …
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 22:56 ® džigit reakce na …
-
OBr> nu což,tak idem s občerstvovny hned na banhof
reagovatTřeba potkáme kamoša Frywa,rozmlouvajícího s místníma figurkama
Už to neni prča,tak dluho ho neni… - Středa 4. března 2015 ve 22:52 ® OBr
-
džigit> kámo, vrhat nesmím, žaludek už není co býval..navíc doteď nevím, jestli nebudu muset ject zpátky brzo ráno, nebo ještě po půlnoci…je to teď nějaké na prd.
Mysak1> ještě jsem, ale už si musím dávat bacha na Matějský, aby do mě nezačali pálit vzduchovkama jako do špejle
reagovatAle mám plán