Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.067 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. března 2015 ve 22:44 ® Mysak1 reakce na …
-
OBr> tvl, ty zhubnul??? tak to už nejsi ne???
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 22:44 ® džigit reakce na …
-
OBr> ale roztahuj ten žaludek postupně,ať v noci nevrhneš potupně
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 22:38 ® regulus reakce na …
-
David H.> tak to je správně a tak to ná být …
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 22:33 ® OBr reakce na …
-
David H.> paráda, Myšákovi to už taky stojí (viz. fotka dole) … vezmu prázdnou krabičku a těším se na pátek!
džigit> já taky zhubnul, mám plán to v pátek drobet nabrat
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 22:28 ® džigit reakce na …
-
David H.> to vypada jako loni,nebo jinde?
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 22:26 ® HaD
-
Tak už stojíme
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 22:20 ® džigit reakce na …
-
OBr> taky se Ti zda, že zhubnul? To viš bolava haksna, do lednice daleko… třa včil doplňovat
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 22:16 ® OBr reakce na …
-
Mysak1> jasný, nic nevoz, doma buď a zadav se cholesterolem sám
reagovatkoukám, že jsem přišel o nějaké hodnotné myšlenky..
- Středa 4. března 2015 ve 22:14 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> si piš, s lososem
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 21:44 ® džigit
-
Chorchus> otrubova před Brnem neni?
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 20:42 ® džigit reakce na …
-
Mysak1> Ty do teho nedavaš vlakninu?
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 20:26 ® Mysak1 reakce na …
-
Chorchus> Jiříku, já dávám bambo výhonky. Chytejáci fšickni (teda ti normální) : Mám dilema jestli vůbec neco vozit. NejchytřejšíNejvyšší mi vnuknul, že byste mohli umřít a to já si na triko nevemu. Tak si radši vemte chleba s máslem ,no ale tam je zase lepek a cholesteról. Tak nevím asi jen ty výhonky no jo ale ty se sem musí dopravit a to je ekologická zátěž.Ach jo, jdu se zastřelit.
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 20:18 ® Mysak1 reakce na …
-
džigit> první várka je ven a pro tebe tedy foto i zespod.
reagovat - Středa 4. března 2015 v 19:16 ® Chorchus reakce na …
-
Mysak1> a dáváš tam na konec na ovonění trochu „šveleru“, někdo dává whiskové sudy, někdo třešňové štěpky, já su pro švelery.
reagovat - Středa 4. března 2015 v 18:36 ® džigit reakce na …
-
Mysak1> nescu,na to tu su jini adepti! Dyť ja Ťa mam vlastně rád
reagovat
Ale nafoť mi to řadně,ať mam po Brně co ukazovat doma děckam - Středa 4. března 2015 v 18:01 ® sethy
-
David H.> Su od té neděle nějaký rozbitý, ale asi to nebude tím kafíčkem
reagovat - Středa 4. března 2015 v 17:51 ® Mysak1 reakce na …
-
džigit> Ty mě chceš nasjat?
reagovatBububu ,pošlu na tebe palca. To jsou taakové přenosné potvory víš. Ta vlevo je z jasanových palubek ,ta za mnou to je okopčený takový paletový system, jen kdyby to někoho napadlo dělat tak bacha musíte použít jen ty z tvrdého a hlavně neinpregnovaného dřeva. No blbě se shání ale kdo má přístup tak si zrobi sam. Obrovskou výhodou je ,že teď udim tady a za hoďku jinde.
Ty očuzena podlažko.
- Středa 4. března 2015 v 15:53 ® džigit reakce na …
-
Mysak1> co to maš za zbite očuzene podlažky? A to bude zbijat dalši…
reagovat - Středa 4. března 2015 v 15:43 ® OBr reakce na …
-
Mysak1> když vydržíš, bude i ošahávání
reagovat..máte tam krásně, voňavě
- Středa 4. března 2015 v 15:27 ® Mysak1 reakce na …
-
OBr> njn, ale ještě mě pak musíš pěkně 20 minut ošahávat.
reagovatUž su doma, první hotivá ,ještě dvě.
- Středa 4. března 2015 ve 14:34 ® OBr reakce na …
-
Mysak1> tvle, zelenou karimatku s kusem drátu mám doma, tos mohl říct dřív, že máš takovéhle astrální rehabilitace. Počkej v pátek, jestli tě najdu, tak ti nohu dopustím lepší energií
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 14:31 ® Mysak1 reakce na …
-
džigit>Chytréééj. Cca 80 kg.
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 14:25 @ dano reakce na …
-
díík
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 14:22 ® hraji reakce na …
-
dano> vyloučit se to nedá, ale pravidlem to určitě nebude. A s tím vstupným, tak bych se rovnou obával, že to nepůjde. Doporučuji se podívat na stránky provozovatele výstaviště a tam pohledat.
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 14:14 @ dano
-
Dobrý deň, v Brne na rybárskej výstave som ešte nebol, preto viete mi niekto povedať či sa tam dá platiť aj Eurami?či už vstup alebo v stánkoch? díík
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 13:53 ® džigit reakce na …
-
Mysak1> no jak sem viděl to množstvi pratu,to to pak robiš z aspoň 50–60 kil masa
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 13:41 ® Mysak1 reakce na …
-
džigit> nesej furt s tym buřtem, bo ti ho zrobim. Kua nejsu ani v pulce, ty rehabky hrozně zdržujou.
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 13:06 ® džigit
-
točeny buřt a pivní burčák,toť smrtelná kombinace chutí
reagovat - Středa 4. března 2015 ve 12:10 ® Mysak1
-
Uh nabíjám.
reagovat - Středa 4. března 2015 v 11:38 ® OBr
-
Mysak1> já už mám namícháno, pivní burčák se už tetelí a chce ven
reagovat