Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 338.111 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 1. března 2015 v 0:07 ® OBr reakce na …
OBr

Mysak1> tvle, to vám tam nestačí ty včely? ..ještě pašíka k tomu..chuděra…no, já jsem chtěl dovalit nějakej tekutej chmel, ale drobet jsem zaspal a navíc jsem namíchal nějakej extrovní recept, kterej kvasí už 2× dýl, než mé dosavadní pokusy..takže pokud dovezu, bude to první pravý plzeňský pivní burčák pivo

reagovat
Sobota 28. února 2015 ve 23:59 ® Mysak1 reakce na …

regulus> Ty jsi teda kádr, vlastně jsi hodil litr do placu.:-) Škoda, že majitel nechtěl víc:-P

reagovat
Sobota 28. února 2015 ve 23:56 ® Mysak1 reakce na …

OBr> V pohodě, nehoň se, klobásky nebudou, umřelo mi prase.:-((

reagovat
Sobota 28. února 2015 ve 23:55 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> Tak to se ještě dá pochopit :-)

reagovat
Sobota 28. února 2015 ve 23:52 ® OBr
OBr

čau klucí..po delší době jsem se vynořil z počítačového záhrobí, kde jsem byl už skoro po nozdry. Pátek mě, doufám, přivede na pozitivnější vlnu a začnu nový, lepší životpivo ..v kolik se začnete na stánku trousit? Já asi budu mít cestu Plzeň-Třeboň-Hovorany-Brno tak abych si to naplánoval včas a nezbyly na mě jenom šlupky od klobásek :-D

reagovat
Sobota 28. února 2015 v 18:24 ® regulus reakce na …
regulus

kubas> nebývalo, to víš asi novej majitel, chtěli litr vratnou zálohu.

reagovat
Sobota 28. února 2015 ve 12:26 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> Tam se něco platí? To nebývalo né?

reagovat
Pátek 27. února 2015 v 1:26 ® regulus
regulus

No kurňa vono je to už za téden, musím jít zaplatit zálohu na rezervačku, to to letí … :-O

reagovat
Čtvrtek 26. února 2015 ve 2:23 ® Mysak1 reakce na …

Chorchus> Ale tak zase úplně gumovej nejsem. Já vím, že ty víš,že Džigit ví co já vím. Ale chtěl jsem i ostatním naznačit ,že vím ,že Džigit ví ,že já vím. :-P Nó tak teď už nevím jestli mi opravdu nehrká v makovici, chlapi ,nemožu už se dočkat až ty vaše roztomilé tlamičky opět uvidím. Viva Brno!!!!pivo Ps. co LeoC s mladým ti nejedou?

reagovat
Středa 25. února 2015 v 19:46 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

Mysak1>ale teď jsi lajnu pokazil, ty přece víš, že DŽIGIT ví. :-D

Džigit: palec nahoru :-D , poprskal jsem screen

reagovat
Středa 25. února 2015 v 19:15 ® Mysak1 reakce na …

džigit> Synku, synku čti ještě jednůc. Nápověda: nejde o poslední slovo.:-P

reagovat
Středa 25. února 2015 v 15:37 ® džigit reakce na …

Mysak1> Žalca neznam :-))

reagovat
Středa 25. února 2015 v 15:18 ® Mysak1 reakce na …

džigit> máš tam překlep. Místo „p“ jsi napsal „ž“ :-D

reagovat
Středa 25. února 2015 v 10:38 ® džigit reakce na …

regulus> twl, on žije s Palcem :-))

reagovat
Středa 25. února 2015 v 9:23 ® Mysak1 reakce na …

regulus> nee ,se řeklo bez bab.

reagovat
Středa 25. února 2015 ve 2:48 ® regulus reakce na …
regulus

Mysak1> co je bereš sebó robu ??? :-))

reagovat
Úterý 24. února 2015 v 15:29 ® HaDová
HaDová

To byla já :-)

reagovat
Úterý 24. února 2015 v 1:20 ® Mysak1

Jirko, prosííím u mě ještě plus jeden kus i spikalík. Díky.

reagovat
Neděle 22. února 2015 v 19:16 ® Mysak1 reakce na …

džigit> :-D Tak si je hoď ke mně! Místa bude dost. Dnes hajzlík a zbytek dlažby. Zítra dám špalety u vstupu a zaspáruju toilet. Úterý vymalovat a pár dokončovaček,ve středu nastěhuju a ve čtvrtek vemu bravka po lebeni ,už mám absťák.

reagovat
foto/forum/2015/th-img112313.jpg
Neděle 22. února 2015 ve 13:00 ® džigit reakce na …

Mysak1> sem to ukazal babam a viš co ony?!? Pry jim to stači jake to maju,enem si mam vystěhovat ty bebechy,ze jim vždy načuchne pradlo… Asi se se mnu nechcu o pradelku dělit :-((

reagovat
Sobota 21. února 2015 ve 21:55 ® Klobasa reakce na …
Klobasa

Mysak1> A neskol tam sebe, ať na ten veletrh dopajdáš:-)

reagovat
Sobota 21. února 2015 ve 21:51 ® Klobasa reakce na …
Klobasa

Mysak1> Se mi to stalo taky, tak znám a vím. Jedinkrát jsem marodil tři měsíce s natrženou achillovkou, měsíc dlouhá sádra a dva měsíce krátká, peněz jak želez, jako ty asi. Nuda až na střechu. Po měsíci koukám rozespalej kdo mě straší v koupelně:-) Dlaždičky to nebyli. Už bych to nechtěl zažít.

reagovat
Sobota 21. února 2015 ve 21:30 ® Mysak1 reakce na …

Chorchus> A ty máš taky pravdu, poprvé v životě (a to fakt nekecám) mám neschopenku a jsem tedy „mile“ překvapen. V lednu jsem odpracoval celý jeden den a pak si to zku.vil a prišla mi výplata z firmy 4980 kč a od sociálky 3900 kč nemocenské!!! Takže kurde už začni pořádně makat ať mi posílaj lepší korunky. A nebuď negativní ,džigit to nemá rád.:-P :-P :-P pivo :-P :-P :-P

reagovat
Sobota 21. února 2015 ve 21:21 ® Mysak1 reakce na …

regulus> nóó, tak nebýt kamarádů a švagrů ,kteří v lednu když jsem fakt dělal jen Lorenca celé zabetonovali bych teď tak daleko nebyl. A nesmím opomenout moji ženu která mi už dva týdny nosí vše za prdel abych s tou haksnou mohl makat. Ale sám jsem spokojen jak to dobře vypadá. Snad tu ješte do veletrhu stihnu i něco skolit, abyste mohli ochutnat zda to z té novoty bude lepčí.:-D

reagovat
Sobota 21. února 2015 ve 21:14 ® Mysak1 reakce na …

Klobasa> Tvl, pravdu díš,sem se sám sebe lekl.:-P

reagovat
Sobota 21. února 2015 ve 20:48 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

regulus> ni, to je jinak, on potřeboval Lorencovat, tak se zlomil haksnu a za naše peníze teď na nemocenské, stíhá všechno co za posledních pět roků nedodělal :-) :-) :-)

reagovat
Sobota 21. února 2015 ve 20:35 ® regulus reakce na …
regulus

Mysak1> když se tak dívám na ty fotky, tak ti budu důvěrně říkat pane Lorenc … :-D :-D :-D

Úplně tě vidím jak to řídíš z vozejku … :-D :-D :-D

reagovat
Sobota 21. února 2015 v 19:30 ® Klobasa reakce na …
Klobasa

Mysak1> Moc na nás nevyplazuj to jazyčisko, ještě nemáš hotové:-)) A co takhle oholit papulu, kdo sa na tu čuňu má dívat:-)) Ale pěkné to bude!

reagovat
Sobota 21. února 2015 v 18:16 ® Mysak1

džigit> Tak tedy trochu pozitivní nálady a aby si Jiřík nemyslel že robi jen on.:-D Do středy bych měl mít hotovo.

reagovat
foto/forum/2015/th-img112272.jpgfoto/forum/2015/th-img112273.jpgfoto/forum/2015/th-img112274.jpgfoto/forum/2015/th-img112275.jpg
Sobota 21. února 2015 v 15:24 ® regulus
regulus

Robur> asi ne, prej je to od letoška nefumare, prej sme to tam loni tak zahulili, že to nebylo vyvětraný ještě v létě … :-))

reagovat