Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 342.400 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 24. ledna 2012 ve 12:39 ® Tomik
Tomik

Regulus> fotky sice vypadjí luxusně, ale jakožto pravidelný strávník musím říct, že kvalita žeber v holidayi šla prudce dolů… Tipuju že fotky jsou minimálně dva roky staré, mám pravdu?

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 11:23 ® regulus
regulus

ras2ta> samo tě rádi uvidíme, jen ten nekuřáckej koutek bude problém, to neklapne.
Pokud se týká juniora, tak nevím jestli to ocení, záleží na tom, kolik mu je a jestli z toho bude nadšenej ten tvůj kocór, taky netuším, ale máš recht musí si zvykat hned od začátku. :-D

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 6:46 ® sethy reakce na …
sethy

MP-E65mm> Šak jen okoštujem :-)

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 ve 2:08 ® ras2ta
ras2ta

vlastne tedy 1+1+ půl:)

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 ve 2:07 ® ras2ta
ras2ta

tak ja se hlasim k bumbajicim(tedy jen kofoly) z toho duvodu ze se chcu pochlubyt malacem a prijet i s pritelkyni.Tedy jestli je tom i nekurácký koutek:)

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 1:08 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

regulus> vyborně, pro jistotu ho tam připiš. Ano budu „nočni“ taxi směr MB. Přeci to mám dál než se zdá a když ještě budu mít v sobě půlku prasete a jeden sud kofoly a vykecanou díru v hlavě, tak bych si nerad zajížděl :-) jinak se ničemu nebráním

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 0:51 ® regulus
regulus

MP-E65mm> jen tam připíšu +1 … :-93;

Teď mě tak napadlo, ty budeš vlastně noční taxi směr MB … :-D

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 0:48 ® džigit

regulus> pokud si přečteš všechny komunikace zjistíš,že já se vyjádřil.Do občerstvovni idu a jak bude flek,tak aj přespim,třikrat

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 0:36 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

sethy> já jezdím na Moravu zásadně kvůli žrádlu :-) po tom mě hlava nebolí :-) a ta vaše slivovice by mě zabila. Stačilo mi na vázacím víkendu.

„Chlapy, nedéchéte, ten kůň z vás céétí chlast“ :-D

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 0:30 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

regulus> Kofola mi bude naprosto vyhovovat:-) pohled na fotky mi spustil předčasné trávení :-) vypadá to luxusně. Myslím, že je rozhodnuto.

Mimochodem, znám zdejšího soudruha, který až uvidí ty rohy, tak nejspíš pojede taky :-)

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 23:32 ® regulus reakce na …
regulus

MP-E65mm> no viděl bych to na točenou kofolu, možná bude i žlutá(zelená), lepidla od cocacoly apod. a asi nějakej džus taky mít budou, ale pokud máš nějaký zvláštní přání, nějakej džus (jakou příchuť), nedělám si prdel, vím, že piješ jen nealko, proto se ptám.

Pokud se papu týká, tak je libo žebírka, kolínko nebo ještě může být tataráček. :-93;

reagovat
foto/forum/2012/th-img19488.jpgfoto/forum/2012/th-img19489.jpg
Pondělí 23. ledna 2012 ve 22:03 ® sethy reakce na …
sethy

MP-E65mm> ale to se přece na moravě nevede :-93;

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 21:59 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

sethy> já se taky bavím o nealku, woe :-D

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 21:48 ® sethy reakce na …
sethy

MP-E65mm> Vážně, to jsi mě potěšil. Dyť ty nepiješ nic v čem je alkohol, všecko víme prosimtě :-D

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 21:44 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

regulus> Jsem nenáročný, piju vše :-) ale asi budu mít velký hlad, mám takovou předtuchu :-)

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 21:43 ® MP-E65mm
MP-E65mm

sethy> upřímně? Brno je mi blížší než Praha, asi tím, že ve mě koluje moravská krev :-D

Edit: a s výstavou to nemá nic společné ......

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 20:52 ® gomz reakce na …
gomz

sethy> TO jsem chtel precist!:)))

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 20:09 ® sethy reakce na …
sethy

gomz> Mile rád :-)

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 20:08 ® sethy reakce na …
sethy

Tomik> To bych mohl spat u tebe co, ale abys zas nešel v 9 dom :-D

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 19:47 ® gomz reakce na …
gomz

regulus> Takze, zavazne…dve mista u spinkaliku objednavam. A tesim se uz ted:-)

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 19:46 ® Tomik
Tomik

Hlásim se k papalikum, bumbalikum…:)

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 19:43 ® gomz reakce na …
gomz

sethy> Noooooo, pokud to vysvetlis gomzove…

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 19:42 ® regulus reakce na …
regulus

MP-E65mm> jakou limču ti mám zajistit???

Netušil …;-)

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 19:23 ® sethy reakce na …
sethy

gomz> Žádný spaní nebude, jedem až do rána a v sobotu na výstavu :-)

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 19:22 ® sethy reakce na …
sethy

MP-E65mm> Ty, v Brně? Vážně? :-D

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 17:50 ® sus1

regulus> Hele ty intuice, jak to bude letos se sněhem ?? Já už bych žádnej nechtěl.:-)

Brno,finance,ve­letrh,hospoda,… – každá ohratá písnička jednou omrzí.
Ono se jet 700 Km ožr… za min. dva tisíce a druhej den dom, je v dnešní době … , třeba je za to filtr na objektiv, nebo … .:-)

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 13:27 ® gomz reakce na …
gomz

regulus> Tak te mozna potesim aspon trochu ja, ahoj Juro.Zenuska se tesi a vypada to, ze bychom prespali, jeste musim zjistit par veci a pak pisnu definitivum.:)

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 13:25 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

S největší pravděpodobností se tam nejspíš objevím, tedy jako " bumbálek a papálek" upřesním včas :-)

regulus> tušil si to?

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 2:28 ® regulus
regulus

cercer> jasný, chápu, jen mě není jasný, proč jsem to tušil … ;-)
Už mě ta moje intuice sere … :-/

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 0:44 ® kubas
kubas

cercer> No o tramvajích bych pomlčel, naposledy jsem jel cca před měsícem v Praze a měl jsem co dělat, abych nevystoupil… Zlatý šaliny :-D . Jinak systém nočních rozjezdů v Brně je jeden z nejlepších minimálně v Evropě, tam není moc co kritizovat :-) .

reagovat