Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 342.400 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 24. ledna 2012 ve 12:39 ® Tomik
-
Regulus> fotky sice vypadjí luxusně, ale jakožto pravidelný strávník musím říct, že kvalita žeber v holidayi šla prudce dolů… Tipuju že fotky jsou minimálně dva roky staré, mám pravdu?
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 v 11:23 ® regulus
-
ras2ta> samo tě rádi uvidíme, jen ten nekuřáckej koutek bude problém, to neklapne.
reagovat
Pokud se týká juniora, tak nevím jestli to ocení, záleží na tom, kolik mu je a jestli z toho bude nadšenej ten tvůj kocór, taky netuším, ale máš recht musí si zvykat hned od začátku. - Úterý 24. ledna 2012 v 6:46 ® sethy reakce na …
-
MP-E65mm> Šak jen okoštujem
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 2:08 ® ras2ta
-
vlastne tedy 1+1+ půl:)
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 2:07 ® ras2ta
-
tak ja se hlasim k bumbajicim(tedy jen kofoly) z toho duvodu ze se chcu pochlubyt malacem a prijet i s pritelkyni.Tedy jestli je tom i nekurácký koutek:)
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 v 1:08 ® MP-E65mm reakce na …
-
regulus> vyborně, pro jistotu ho tam připiš. Ano budu „nočni“ taxi směr MB. Přeci to mám dál než se zdá a když ještě budu mít v sobě půlku prasete a jeden sud kofoly a vykecanou díru v hlavě, tak bych si nerad zajížděl
reagovatjinak se ničemu nebráním
- Úterý 24. ledna 2012 v 0:51 ® regulus
-
MP-E65mm> jen tam připíšu +1 …
Teď mě tak napadlo, ty budeš vlastně noční taxi směr MB …
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 v 0:48 ® džigit
-
regulus> pokud si přečteš všechny komunikace zjistíš,že já se vyjádřil.Do občerstvovni idu a jak bude flek,tak aj přespim,třikrat
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 v 0:36 ® MP-E65mm reakce na …
-
sethy> já jezdím na Moravu zásadně kvůli žrádlu
po tom mě hlava nebolí
a ta vaše slivovice by mě zabila. Stačilo mi na vázacím víkendu.
„Chlapy, nedéchéte, ten kůň z vás céétí chlast“
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 v 0:30 ® MP-E65mm reakce na …
-
regulus> Kofola mi bude naprosto vyhovovat
pohled na fotky mi spustil předčasné trávení
vypadá to luxusně. Myslím, že je rozhodnuto.
Mimochodem, znám zdejšího soudruha, který až uvidí ty rohy, tak nejspíš pojede taky
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 ve 23:32 ® regulus reakce na …
-
MP-E65mm> no viděl bych to na točenou kofolu, možná bude i žlutá(zelená), lepidla od cocacoly apod. a asi nějakej džus taky mít budou, ale pokud máš nějaký zvláštní přání, nějakej džus (jakou příchuť), nedělám si prdel, vím, že piješ jen nealko, proto se ptám.
Pokud se papu týká, tak je libo žebírka, kolínko nebo ještě může být tataráček.
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 ve 22:03 ® sethy reakce na …
-
MP-E65mm> ale to se přece na moravě nevede
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 ve 21:59 ® MP-E65mm reakce na …
-
sethy> já se taky bavím o nealku, woe
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 ve 21:48 ® sethy reakce na …
-
MP-E65mm> Vážně, to jsi mě potěšil. Dyť ty nepiješ nic v čem je alkohol, všecko víme prosimtě
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 ve 21:44 ® MP-E65mm reakce na …
-
regulus> Jsem nenáročný, piju vše
reagovatale asi budu mít velký hlad, mám takovou předtuchu
- Pondělí 23. ledna 2012 ve 21:43 ® MP-E65mm
-
sethy> upřímně? Brno je mi blížší než Praha, asi tím, že ve mě koluje moravská krev
Edit: a s výstavou to nemá nic společné ......
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 ve 20:52 ® gomz reakce na …
-
sethy> TO jsem chtel precist!:)))
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 ve 20:09 ® sethy reakce na …
-
gomz> Mile rád
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 ve 20:08 ® sethy reakce na …
-
Tomik> To bych mohl spat u tebe co, ale abys zas nešel v 9 dom
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 v 19:47 ® gomz reakce na …
-
regulus> Takze, zavazne…dve mista u spinkaliku objednavam. A tesim se uz ted
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 v 19:46 ® Tomik
-
Hlásim se k papalikum, bumbalikum…:)
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 v 19:43 ® gomz reakce na …
-
sethy> Noooooo, pokud to vysvetlis gomzove…
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 v 19:42 ® regulus reakce na …
-
MP-E65mm> jakou limču ti mám zajistit???
Netušil …
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 v 19:23 ® sethy reakce na …
-
gomz> Žádný spaní nebude, jedem až do rána a v sobotu na výstavu
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 v 19:22 ® sethy reakce na …
-
MP-E65mm> Ty, v Brně? Vážně?
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 v 17:50 ® sus1
-
regulus> Hele ty intuice, jak to bude letos se sněhem ?? Já už bych žádnej nechtěl.
Brno,finance,veletrh,hospoda,… – každá ohratá písnička jednou omrzí.
reagovat
Ono se jet 700 Km ožr… za min. dva tisíce a druhej den dom, je v dnešní době … , třeba je za to filtr na objektiv, nebo … . - Pondělí 23. ledna 2012 ve 13:27 ® gomz reakce na …
-
regulus> Tak te mozna potesim aspon trochu ja, ahoj Juro.Zenuska se tesi a vypada to, ze bychom prespali, jeste musim zjistit par veci a pak pisnu definitivum.:)
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 ve 13:25 ® MP-E65mm reakce na …
-
S největší pravděpodobností se tam nejspíš objevím, tedy jako " bumbálek a papálek" upřesním včas
regulus> tušil si to?
reagovat - Pondělí 23. ledna 2012 ve 2:28 ® regulus
-
cercer> jasný, chápu, jen mě není jasný, proč jsem to tušil …
reagovat
Už mě ta moje intuice sere … - Pondělí 23. ledna 2012 v 0:44 ® kubas
-
cercer> No o tramvajích bych pomlčel, naposledy jsem jel cca před měsícem v Praze a měl jsem co dělat, abych nevystoupil… Zlatý šaliny
reagovat. Jinak systém nočních rozjezdů v Brně je jeden z nejlepších minimálně v Evropě, tam není moc co kritizovat
.