Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 342.178 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 17. března 2011 ve 21:26 ® Mary reakce na …
-
cercer1> Aha, připisuji do deníčku FRK!
a kdože, to nechtěl lítat po webu?? No, doufám, že nelehne
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 v 7:30 ® sus1
-
cercer1> Dobrá,dobrá.
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 v 1:02 ® cercer reakce na …
-
sus1> nic,jen nežijeme minulostí a už chystáme věci příští
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 v 0:02 ® sus1
-
Mordě?!!po akci a tady je mrtvo??!!.Dřívejc to tady žilo min.14 bez přestávky a tet je hotovo za 3 dny.
reagovat
Co je s váma????!! - Středa 16. března 2011 v 8:41 ® džigit reakce na …
-
cercer1> chudák,cely rok drži figuru a knoflik u gati a za jeden večer v Brně fše v prdýlce
reagovat - Středa 16. března 2011 ve 2:05 ® cercer
-
..tedy…usnuli jen někteří..
reagovat - Středa 16. března 2011 ve 2:03 ® cercer
-
1)trocha vytahování.. 2)..ještě něco na zub.. 3,4)..a pak konečně spát..
reagovat - Středa 16. března 2011 v 1:55 ® cercer
-
1)jak to vypadá,když vykolejí mašinka..
reagovat
2) množství posluchačů a jejich zájem o Džigitovu odbornou přednášku by mohli závidět i leckteří přednášející na veletrhu.3) Osprey si bere"rady do života"
4) a Cep leze na bidýlko - Středa 16. března 2011 v 1:41 ® cercer
-
první dvě fotky jsou o tom,kterak CeP o to nejcenější(málem) přišel…na další již s tím smířen…a na poslední diskdžokej Mary
reagovat - Středa 16. března 2011 v 0:59 ® regulus
-
Mary> trochu se zpožděním, ale přece. Mimochodem jsem ti to už vysvětloval v hospodě, ale protože jsi byla i s koštětem někde mimo, takže znovu po jednotlivých slovech:
Betálné = hezkej, pěknej, krásnej
Šnicl = hezká žena, dívka …
Klódné = slušnej ve smyslu pěknej, hezkej, krásnej …
Kocór = pěkná ženská, dívka ..
na fišlách = na rybáchFrštenzi bitte???
Mimochodem příslušné fórum jsem zrušil, bylo zřízeno jen za účelem propagace této akce a jeho další „strašení“ mezi fóry by postrádalo smysl.
reagovat - Úterý 15. března 2011 ve 21:45 ® Mary
- reagovat
- Úterý 15. března 2011 v 11:11 ® sus1 reakce na …
-
cercer1> Snad to ještě někdy vyjde.
reagovat - Úterý 15. března 2011 v 1:27 ® cercer
- reagovat
- Úterý 15. března 2011 v 1:22 ® cercer
-
…ještě sem taky něco průběžně hodím
reagovat - Úterý 15. března 2011 v 1:05 ® cercer reakce na …
-
sus1> no,tentokrát jsi o hodně přišel
reagovat - Pondělí 14. března 2011 ve 22:47 ® sus1 reakce na …
-
Prutos> Neni co,už jsem tam byl a nebylo mě druhej zrovna nějak valně.To si tam ale zase nebyl ty.
reagovat - Pondělí 14. března 2011 ve 22:41 ® džigit reakce na …
-
Prutos>
reagovat - Pondělí 14. března 2011 ve 22:29 ® Prutos reakce na …
-
džigit> Myslím že sus jen závidí, že tam neby s náma…
reagovat - Pondělí 14. března 2011 ve 22:23 ® sus1 reakce na …
-
džigit> Tohle by měl dělat automaticky každej,kdo fotí.Já mám fotek též dost a viděl jsem je zatim jen já.
reagovat
Myslíš,že jsem se srazu dal všechny??! - Pondělí 14. března 2011 ve 22:19 ® džigit reakce na …
-
sus1> učitelskej je náhodou v poho.To není „ten pravej“ lovec senzací
reagovat - Pondělí 14. března 2011 ve 22:16 ® sus1
-
džigit> Já ho nikam netlačim, však je tady.
reagovat
Ostatně,v úschovně mají bejt fota jen od ospreye,takže ostatní členové mohou uveřejnit co chtějí. - Pondělí 14. března 2011 ve 22:12 ® džigit reakce na …
-
sus1> tak mi laskavě netlač Cepína do úschovny
reagovat - Pondělí 14. března 2011 ve 21:32 ® sus1
-
džigit> Jak si poznal,že pohoršil??!? opravdu mne neznáš a jen mylně odhaduješ .
reagovat - Pondělí 14. března 2011 ve 21:16 ® regulus
-
CeP> sám sis vo to řekl …
reagovat - Pondělí 14. března 2011 ve 20:49 ® džigit reakce na …
-
CeP> je vidět,že se pohoršil akorát sus
reagovat - Pondělí 14. března 2011 ve 20:44 ® CeP reakce na …
-
regulus> a ses mrtvej džegre…
reagovat - Pondělí 14. března 2011 v 19:23 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Nooooo????!!zrovna tahle fotka asi měla bejt v tej ,,úschovně".
reagovat - Pondělí 14. března 2011 v 18:54 ® regulus
-
CeP> jak myslíš …
reagovat - Pondělí 14. března 2011 v 17:41 ® spike reakce na …
-
osprey> Fotky jsou super, zachycují tu správnou atmosféru jaká v ubytovně probíhala
reagovat - Pondělí 14. března 2011 v 17:23 ® osprey
-
džigit> Nestálo to za moc. Za poslední rok jsem přibral deset kilo a navíc jsem byl přežraný. Chtělo by to podzimní sraz, přes léto snad něco vyběhám.
reagovat