Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 341.320 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 13. března 2011 v 15:31 ® Mary
-
jarda29>ne
reagovatpříští rok si koupíš háčků víc
- Neděle 13. března 2011 v 15:06 ® Mary
-
a jedeme do finále
reagovat - Neděle 13. března 2011 v 15:03 ® Mary
-
Frk> Aj já. Chci poděkovat všem, kteří, se podíleli, na neopakovatelné události, překvapení. K tomu co jsem obržela certifikát a vyhlášku 13/1994 Sb. o bezpečnosti létání na koštěti, se mi pletou pojmy s dojmy. Vyhlášku bych jen trošku přečíslovala. 13/1961. Sb. Též jsem obdržela černý tulipán, z kterého jsem byla až zděšena, jelikož ostatní dámy měly po červeném, ovšem tento způsobil, to co způsobil a proto prosím, mého vrstevníka, ještě jednou o český překlad- Betálné Šnicl ,aneb Klódné Kocór na fišlách 2011, za což mu též děkuji. ,,Děkuji". Nějaký čas z toho budu ještě žít. Dále děkuji Hadovi, že mě v tom nenechal a udělal si praxi předběžnou,– ke startování. Skutěčně je znát, že to má v ruce. Viz foto. Též poděkování všem přítomným, bez kterých by to také nebylo ono. Dále děkuji obsluze občestvení, že jsem měla hezký, pohodový druhý den, jelikož jsem byla často, jako u suchánků, a velké
reagovat, nebylo velké
. Za to dík, že žiju. Pak děkuji svému synovi, za spící v klubovně, kterým zachránil život, před vyschnutím. Děkuji Ospreyovi za Kozáček i za taneček a všem ostatním. ,,Děkuji". Vaše mary
- Neděle 13. března 2011 v 11:10 ® Frk
-
No, jsem rád, že to mám za sebou. Takovou koncentraci zážitků bych opravdu ale opravdu neočekával i díky novým kamarádům
reagovat. Všem přítomným díky.
- Neděle 13. března 2011 v 0:26 ® 1Mara reakce na …
-
cercer1> Já jo i když jsem tam nebyl , jo a tu pokutu , nejsi sám
reagovat - Sobota 12. března 2011 ve 23:27 ® jarda29
-
Ještě mám v sobě asi zbytek těch,,promilů" z Brna,ulétl my háček,omlouvám se.
reagovat - Sobota 12. března 2011 ve 23:04 ® cercer
-
jsme doma.Krom urvané řemenice od alternátoru a odešlé volnoběžky cca 20km od Brna uprostřed moravských lesů,luk a hájů,a následné 2hodinové opravy,a taky polopokuty za nezastavení na STOPce(fakt jsem jí přehlíd) cesta proběhla naprosto v poho!!!!Dojmy z výstavy,hospody či ubytovny pro odchycenou zvěř po mě dnes už opravdu nechtějte.Fotky dodáme postupně,jak se ze všeho zpamatuji. Snad jen jedno-kdo nezažil,nepochopí! Díky všem.
reagovat - Sobota 12. března 2011 ve 21:33 ® jarda29
-
Frka jsme dovezli dobře,my jsme dojeli také OK,cestou byl menší piknik s Cercerama.Ňejaké foto vložím v pondělí nebo úterý.
reagovat - Sobota 12. března 2011 ve 3:45 ® regulus
-
Perličkou večera byl ovšem letecký den, kterému předcházela předletová příprava a samozřejmě avizovaná soutěž „Betálné šnicl“, pilotku a shodou okolností i vítězkou soutěže byla jedna a tatáž osoba, její jméno tu asi nemusím psát, protože je na tomto serveru těžce profláknutá.
Tolik noční infoblok z veletržního srazu Chytej.cz
reagovat - Sobota 12. března 2011 ve 3:39 ® regulus
-
No v hospůdce to bylo letos trochu na těsno, fakt docela hrozil ten venkovní stan. Jako novinka byl předveden nový předkrm (foto 1), následovaly obvyklé pochoutky (foto 2) no a u stolu se sešly profláknuté i méně známé tváže (foto 3 a 4).
Snad jen malá poznámka pro organizátory občerstvení. Nejspíš bude třeba se zamyslet nad tím, zda se budou další ročníky konat opět zde nebo se bude muset lépe domluvit do kdyže je restaurace otevřená. Předloni to obsluha zabalila ve 2 hod což docela chápu, loni už v 1 hod, což ještě bylo akceptovatelné a letos se nic nepodávalo už o půlnoci. S takovou by to příští rok mohlo být ve 23 hod a popříští bychom se úspěšně dostali na komunistickou centrální zavíračku 22 hod. Rozhodně si nemyslím, že je tato akce pro majitele nelukrativní, snědlo a vypilo se toho dle mého dost a tržba byla myslím slušná, takže mi připadne poněkud podivné ve skoro nejlepší zábavě začít kasírovat s tím, že se už nic nalívat nebude zvláště když problém nebyl v tom že by nikdo nic nechtěl, ale spíš se na objednané déle čekalo, protože na to paní zůstala sama a kapinku nestíhala. Navíc jsme tam už opravdu byli namačkaní jako sardinky a přijít o 5 lidí víc, tak si mohli sednout akorát tak někomu na klín. Je ovšem nutno přiznat, že velkým plusem této restaurace je její strategická poloha ve směru výstaviště a ubytovna. Možná by nebylo od věci na tohle téma zahájit diskusi.
reagovat - Sobota 12. března 2011 v 1:18 ® HaD
-
hlásím návrat na ubikaci, bylo to bezva!
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 20:14 ® HaD
-
řítíme se též! A letos jsem docela neutahán, takže bude pohroma. Otázka je, co se stane, až se najím
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 14:09 ® CeP
-
vyrazime. nejvetsi pohroma statlu od druhy valky se neuprosne blizi..
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:45 ® Robur
-
ty tam budou zahrabané od loňska i s kočičáky
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:44 ® džigit reakce na …
-
Robur> sím,ja mam duchod na hlavu a koleno.Babovičky su tež?
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:29 ® Robur
-
budete hrát plážák. je tam navezený nový píseček.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:28 ® džigit reakce na …
-
jarda29> hlásí letní teplotu,tak aj plavky
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:23 ® jarda29
-
Tak,spacák mám,bačkůrky taky i ten nehořlavý futrál na foťák jsem si sehnal
reagovat…Zítra vyrážíme
- Čtvrtek 10. března 2011 v 15:13 ® Kazan
-
Taky jsem teď dorazil domů z BVV, docela to jde.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 14:17 ® Robur
-
su z BVV doma, ani to nebolelo. Něco jsem nakoupil, oproti standardu jsem asi 30% ušetřil. Ale rozhodně si myslím, že se nakupovalo obtížněji než minulý rok. Aspoň mně ceny přišly interesantnější.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 11:59 ® CeP reakce na …
-
Robur> aji taji..
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 10:32 ® džigit reakce na …
-
sethy> tu tež
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 9:54 ® sethy reakce na …
-
Robur> tu taky a ještě do toho sněží
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 8:52 ® džigit reakce na …
-
Robur> tu tež
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 8:48 ® Robur
-
v Brně chčije, nezapomeňte si vzít na ubytovnu přezůvky
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 8:20 ® džigit
-
Dovolím si připommenout dnešní Světový den ledvin
reagovat
Tak jim dnes popřejte nějaký zdravý proplach,ať ví do čeho zítra jdou! - Čtvrtek 10. března 2011 v 1:50 ® regulus reakce na …
-
vagi> kurňa, že tys zase chlastal to plzeňský europivo …
Odřeknutý ubytko se možná omluvit dá, ale neúčast v porotě soutěže „Betálné šnicl“ ani omylem.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 0:59 ® cercer reakce na …
-
vagi> ani to nezkoušej!!!!!!!
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 23:18 ® vagi
-
Robure,leze na me nejakej bacil. Je nejaky problem s odreknutym ubytkem,kdyby mi to sklatilo? Snad to ustojim,ale radsi davam vedet.
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 22:48 ® osprey
-
HaD> Dorazím s jižanskou eskadrou někdy v pátek dopoledne.
reagovat