Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 341.320 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 9. března 2011 ve 22:46 ® cercer
-
Robur> tam by nešel asi nikdo,komu bych to heslo prozradil,ale já se obětuji a vemu to na sebe
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 22:44 ® cercer
-
CeP> Pudeš tam s frkem!!!
HaD> to se těšte!!My na vás taky!
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 21:49 ® HaD
-
Veletrh vypadá pěkně! Organizátoři si vzali z loňska ponaučení. Těšíme se na Vás na našem stánku (naproti MIVARDI)
reagovat - Středa 9. března 2011 v 18:04 ® Robur
-
stačí, když tam půjde Cercer, ale moc se mu nechce
reagovat - Středa 9. března 2011 v 17:45 ® CeP reakce na …
-
Robur> a fakt to heslo plati jenom dyz se pri jehoz vysloveni budem s cercerem drzet za ruce??
reagovat - Středa 9. března 2011 v 17:03 ® Robur
-
klíče a žetony na sprchy jsou nachystané na smluveném místě, ale je třeba znát heslo. Cercer s Cepem ho znají.
reagovat - Středa 9. března 2011 v 9:53 ® Robur
-
poslední aktualizace,¨
kdo přijede jako první? Kde nechat klíče? bohužel musím v pátek do práce a objevím se asi až v 14:00 nejdřív.
na tatarák, který standardně nefiguruje na jíd. lístku, tak ať napíše: Cercerovic 2×spaní, 1× tatarák, Spike, Jezule plus pes, Prutos, Cep,Vagi po facelitu, Jarda 29 + bere tu moji, macinoambrossiny, Kamaradiček a Brašulák, pan Frk, Mary, Pepa, Pepánek, Vydrainta(tarákí 100g a topinky bych prosila smažené na pánvi a né ve friťáku), Džigit /2tataráky/ celkem 18 kóskú Myslím, že spinkalíci mají stop stav. Asi už mně ukecají jen zasloužilí spinkalíci. Asi si střihněte, kdo si veme karimatku, páč postelí je tuším 12. Samozřejmě moje možnosti jsou neomezené, takže ještě mohu nabídnout Sokolskou klubovnu, ale moc se mně do toho nechce.
Jen do hospody jdou: Robur, Regulus, Had tatarák,Hadová, Vydrýsek, Koudy, Frenki, Jura + 2 sousedi celkem 29 lidí + určitě se ještě nabalí někdo z BVV, takže bude tradičně plno.
reagovat - Středa 9. března 2011 v 9:26 ® Robur
-
je to za pár, nemohli bychom dostat odpočítávání
reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 21:31 ® sethy reakce na …
-
Koudy> těch pár co ses mi snažil prodat už loni
reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 21:08 ® Koudy reakce na …
-
džigit>
reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 21:06 ® džigit reakce na …
-
Koudy> aby to nebylo jak na Přivozske puti/Nohavica/
reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 20:59 ® Koudy reakce na …
-
sethy> csss…ty se směješ ale černá guma bude hit letošní sezony…uvidíš…být tebou tak neváhám,zahodím rapaly a zastavím se u nás na stánku,už jich máme jenom „pár“ kusů
reagovat - Pondělí 7. března 2011 ve 22:29 ® frenki reakce na …
-
sethy> nene
reagovat - Pondělí 7. března 2011 ve 22:10 ® sethy reakce na …
-
frenki> a jo, já myslel že jí dáš každému
reagovat - Pondělí 7. března 2011 ve 21:59 ® frenki reakce na …
-
sethy> to jsem říkal tobě
reagovat - Pondělí 7. března 2011 v 19:46 ® sethy reakce na …
-
Koudy> ty prý dostaneš černou gumu, frenki říkal
reagovat - Pondělí 7. března 2011 v 19:34 ® Koudy
-
Moc se netěšte, s frenkim budu první já tak mu to i jako první proberu
reagovat - Pondělí 7. března 2011 v 11:28 ® sethy reakce na …
-
frenki> šák já ani nic nechcu
reagovat - Pondělí 7. března 2011 v 10:16 ® frenki reakce na …
-
Prutos> bude to takový mix, ale vesměs rapaly, jointed, shad rapy atd…
reagovat - Pondělí 7. března 2011 v 10:15 ® frenki reakce na …
-
sethy> ty jich máš dost tobě nic
reagovat - Pondělí 7. března 2011 v 10:14 ® frenki reakce na …
-
džigit> jasný, že žiju, akorát jsem se přes zimu věnoval jíným věcem
reagovat:D:D
- Pondělí 7. března 2011 ve 2:06 ® cercer
-
Robur> přímá řeč?Já to vidím spíš na takový malý,překladatelský oříšek..
frenki> zájem je,určitě dovez.
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 21:56 ® Robur
-
tak bacha, jedině já jsem použil přímou řeč
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 21:50 ® sethy reakce na …
-
frenki> ty ještě nějaké máš
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 21:49 ® Prutos reakce na …
-
frenki> jaký? hovoř…
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 21:25 ® džigit reakce na …
-
frenki> Ty žijš? Tě nebylo vidět…
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 21:25 ® Robur
-
„bdalůfdhsúsdí“
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 21:19 ® frenki
-
pánové, v pátek na srazu budu prodávat nějaký voby, když budete mít zájem stačí říct.
reagovat - Neděle 6. března 2011 v 11:37 ® Frk reakce na …
-
BOD
reagovat - Sobota 5. března 2011 ve 23:26 ® jarda29
-
A žebra jsou od slečny?
reagovat