Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 340.856 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 29. ledna 2011 v 16:38 ® džigit reakce na …
-
cercer1> v nejhořším už by měl shánět vytápění venkovního altánu
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 16:17 ® cercer
-
Robur> jo a tu vydrain si dopiš doopravdy.
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 16:16 ® cercer
-
no,po tom,co loni vyměnili lavice za židle to malinkej problém byl..pokud se fakt slezem tak,jak se všici holedbaj,tak to problém být může a větší než loni…naštěstí…robur má možnosti neomezené…
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 16:08 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Tolik lidí už se ani nevejde do hospody.
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 15:09 ® Mary
-
Pro pomalejší: spinkalík jde do hospody, automaticky
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 14:56 ® Robur
-
znamenám první spinkalíky + kdo odmítne koleno či žebra, a má chuť na tatarák, který standardně nefiguruje na jíd. lístku, tak ať napíše: Cercerovic 2×spaní, 1× tatarák, Spike, Jezule a věrný pes Cep, Vagi po facelitu, Jarda 29 + bere tu moji, macinoambrossiny, Prutos, Kamaradiček a Brašulák, pan Frk, Mary, Pepa, Pepánek celkem 16 kóskú Myslím, že spinkalíci mají stop stav. Asi už mně ukecají jen zasloužilí spinkalíci, jako Vydrain atp. Asi si střihněte, kdo si veme karimatku, páč postelí je tuším 12. Samozřejmě moje možnosti jsou neomezené, takže ještě mohu nabídnout Sokolskou klubovnu, ale moc se mně do toho nechce.
Jen do hospody jdou: Robur, Regulus, Had tatarák, Vydrýsek
pro pomalejší: spinkalík jde do hospody automaticky
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 13:05 ® Mary reakce na …
-
Robur> komplet bude teprve s námi. Piš 3 spinkalíky. mary-pepan a pepánek
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 0:39 ® cercer
-
jupííí
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 ve 23:40 ® Frk reakce na …
-
Robur? Ten mě nezná, ale až mě pozná!
reagovatPiš mě, úředníku
- Pátek 28. ledna 2011 ve 23:34 ® Frk
-
technická poznámka…po facelitu, Jarda 29 + bere tu moji,…Ty posíláš tu svojí s neprověřeným Jardou???? To jseš teda kámoš!! S náma jsi ji nepustil ani jednou
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 v 19:17 ® cercer
-
Robur> nemysli a piš-vydruše jede určitě,jen ted nemá čas sem chodit a nahlásit se sama.Právě jsem s ní mluvil a je to s jejím souhlasem..a frk..znáš ho,ne?
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 v 19:02 ® Robur
-
cercer1> myslím, že by to měli napsat sami
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 v 18:21 ® cercer
-
Pravověrně přihlašuji Šelmu vydrovitou jako 13tého spinkalíka -Robure zapisuj!!! A taky Frka!! Tímto je SANYBÓJ komplet!!!
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 v 15:18 ® Robur reakce na …
-
Prutos> někdo musí hlídat barák…
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 v 15:16 ® spike reakce na …
-
Robur> Oproti loňsku to vypadá že na chatě bude velká účast
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 v 15:16 ® Prutos reakce na …
-
spike> „…Spike, Jezule a věrný pes Cep, Vagi…“ Z toho jak to má Robur napsané plyne, že ten věrný pes je CeP
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 v 15:14 ® Robur
-
znamenám první spinkalíky + kdo odmítne koleno či žebra, a má chuť na tatarák, který standardně nefiguruje na jíd. lístku, tak ať napíše: Cercerovic 2×spaní, 1× tatarák, Spike, Jezule a věrný pes Cep, Vagi po facelitu, Jarda 29 + bere tu moji, macinoambrossiny, Prutos, Kamaradiček a Brašulák, pan Frk celkem 13 kóskú
Jen do hospody jdou: Robur, Regulus, Had tatarák, Vydrýsek
pro pomalejší: spinkalík jde do hospody automaticky
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 v 15:13 ® Robur reakce na …
-
spike> jsem myslel, že macino a mbrossiny jsou dva
reagovat, Prutosa dávám na nástěnku za postřeh
- Pátek 28. ledna 2011 v 15:11 ® spike reakce na …
-
Prutos> On robur počítá i věrného psa
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 v 15:08 ® CeP
-
smarjaa panenko marja podsrpenskaaa.. se staram vo vselijaky pochybny inidividua a sam si nezajistim fleky pro sveho osobniho sofera a bodyguarda. takze robure.. supky dupky honem rychle tam dopis do spinkaliku brasulaka a kamaradicka. do hospody pochopitelne nejdou holomkove! budou povlikat postel a lestit auto..
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 v 15:08 ® Prutos reakce na …
-
spike> Já bych ale řekl, že jich tam má být 10. Máte v tom bordel. Leda že by tatarák byl taky spinkalík
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 v 15:05 ® spike reakce na …
-
Prutos> To tam nebylo on to upravil
reagovatbylo tam 10 kósků na spaní teď 11
- Pátek 28. ledna 2011 v 15:04 ® džigit
-
CeP> už jsem tu a pilně čtu.Obdržel jsem na dnes šichtu bonus a v době úřadování nemůžu mít PeCek.Zatím na 80% jedu
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 ve 14:59 ® Prutos reakce na …
-
spike> Co blbneš, však mě tam napsal .-)
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 ve 14:44 ® CeP reakce na …
-
spike> nahore 12, dole co se vejde…
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 ve 14:31 ® spike reakce na …
-
CeP> Kolik že tam bylo vlastně loni těch lůžek? někdo to fotil ale už nevím přesně
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 ve 14:30 ® spike
-
macino ambrossiny> Kdo je na ubytovně, s tím se počítá i do hospody
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 ve 14:29 ® spike
-
Robur> Přehlídl jsi
Čtvrtek 27. ledna ve 22:22 ® Prutos reakce na…
Robur> Dalo jim to práci,ale ukecali mě.Já chci do spinkalíků!
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 ve 14:27 ® macino ambrossiny
-
Robur> reaguju…jdu i do hospody psal jsem to
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 ve 14:06 ® CeP
-
mary, dzigit.. co je s vama sakra ze se nehlasite??
reagovat