Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 340.760 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. ledna 2011 ve 23:58 ® regulus
-
Přiznám se, že mne tato myšlenka napadla už loni, ale tajně jsem doufal, že se toho ujme HaD v rámci rovnoprávnosti pražského a brněnského veletrhu. Loni se k tomu postavil absolutně zády a jak tak koukám, tak letos zase nic, tak to hold musím vzít do vlastních rukou.
V cajzlově mají na výstavě MISS SYMPATIE FOR FISHING 2011 (je to jakési zmršené anglické hantec, a nikdo negóme vo co vlastně go), všichni si jistě pamatujete jak to v Práglu loni dopadlo, holky se nám tady málem popraly, nejprve virtuálně a pak si chtěly dát do řepy na férovku někde u rybníka.Takže tímto vyhlašuju soutěž
BETÁLNÉ ŠNICL aneb KLÓDNÉ KOCÓR NA FIŠLÁCH 2011
Zůčastnit se mohou jen účastnice veletržního srazu.
Jak se tak koukám, tak zatím je jedinou soutěžící Jezinka a možná HaDová, pokud ju David vezme sebou. Takže holky hlaste se na sraz, je s nama prdel …
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 22:50 ® džigit reakce na …
-
Robur> to víš a Ty mně ho mázneš a Regulovi praskne cevka
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 22:48 ® Robur reakce na …
-
si založ fórum, tam ti to vysvětlí
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 22:45 ® džigit reakce na …
-
Robur> sím,sím,co je to ten facelit? To tu nemamo…
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 22:39 ® cercer
-
jen mi divný,že by si věrnej pes nedal taky tatara jako lóni..pokud se probere a bude chtít,chci aby věděl,že se vobjetuji a pujdu s ním..krom mého.. s dalším ještě na polovic
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 22:12 ® Robur
-
znamenám první spinkalíky + kdo odmítne koleno či žebra, a má chuť na tatarák, který standardně nefiguruje na jíd. lístku, tak ať napíše: Cercerovic 2×spaní, 1× tatarák, Spike, Jezule a věrný pes Cep, Vagi po facelitu
Jen do hospody jdou: Robur, Regulus, Prutos, Had tatarák, Vydrýsek
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 22:11 ® Robur reakce na …
-
Prutos> Ok, prodej ho Vydrýskovi, ty budeš mít kšeft, Vydra dárek a já vás oba mohu zapsat
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 21:32 ® Prutos reakce na …
-
Robur> Nedám, prodám…hajzle!
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 20:54 ® Frk reakce na …
-
CePú já ti říkám necpi se, necpi se, necpi se…
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 20:51 ® CeP reakce na …
-
Vydrýsek> jen do nej holomka mizernyho..
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 20:50 ® CeP reakce na …
-
cercer1> hajzle
cercer1, Jezinka> hajzli
Robur> beru to jako perzekuci
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 20:27 ® Robur
-
Prutos mně dá stojan, co mně dáš ty? Jo a říká mně pane.
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 20:22 ® Vydrýsek
-
Robur> ty závodníku, jakto že tam máš vydřiducha (Prutosa) a mě né ??
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 19:47 ® Robur
-
CeP> musíš poslat stornovací poplatek a pak se znovu přihlásit, navíc se na Chytej nesmí nic mazat
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 19:12 ® Jezinka reakce na …
-
Cep – ber to jako lichotku, věrný pes se má nakonec nejlépe.
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 19:02 ® cercer
-
CeP> POZDĚ!!!!
reagovatgdybys pozorně četl zpět,tak…
Neděle 5. prosince 2010 v 18:13 ® cercer1 - Středa 26. ledna 2011 v 18:50 ® spike reakce na …
-
CeP>
reagovatkdybys neupozornil ani bych si něčeho takového nevšiml
- Středa 26. ledna 2011 v 18:48 ® CeP
-
rozhodne chci premistit v seznamu na jinou pozici. nerad bych se dockal aby nejakej hajzl cetl Jezule a věrný pes Cep
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 18:44 ® Kazan reakce na …
-
Jezinka> Robura sice osobně neznám, ale bo se tento výraz s jeho jménem občas objevuje, asi něco na tom bude
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 18:37 ® Jezinka
-
Robur – čteš blbě, odvezu do Brna každého, kdo potřebuje odvézt. A neser hajzle. Tohle, prosím, neberte jako vulgaritu, kdo zná Robura ví, že je to charakteristika
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 16:45 ® cercer reakce na …
-
Robur> ty si ale hajzl!!
reagovatoddělej hada!!
- Středa 26. ledna 2011 v 16:42 ® Robur reakce na …
-
cercer1> abych věděl, do kterého plivnout
reagovat, chceš závorky přidělat nebo Hadovi oddělat?
- Středa 26. ledna 2011 v 16:35 ® cercer reakce na …
-
džigit> však ty taky ostravaku.
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 16:34 ® cercer reakce na …
-
Robur> máš to dobře,jen nevim,proč má had tataták v závorce a já ne?
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 16:23 ® džigit
-
Jezinka> u mně jde spíš o to,že jsem byl přemístěn na nové stanoviště s pravidelnějším a tudíš i přísnějším režimem
reagovatAle pracuji na tom,jste silně návykoví
- Středa 26. ledna 2011 v 16:18 ® Robur reakce na …
-
cercer1> opravil jsem, viz. níže – mám to dobře?
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 16:14 ® cercer
-
cercerovic2 +tatar.(Myšleno jídlo,ne Frk nebo CeP)
Frk> zjistim ti vlaky a šalinu
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 14:27 ® Robur
-
znamenám první spinkalíky + kdo odmítne koleno či žebra, a má chuť na tatarák, který standardně nefiguruje na jíd. lístku, tak ať napíše: Cercerovic 2×spaní, 1× tatarák, Spike, Jezule a věrný pes, Cep, Vagi po facelitu
Jen do hospody jdou: Robur, Regulus, Prutos, Had /tatarák/
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 14:13 ® HaD
-
objednávám si tataráček
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 14:01 ® Robur
-
Jezinka> čtu-li dobře mezi řádky, Frka odvezeš klidně co nejdál, hlavně když není cesty zpět
reagovat