Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 340.751 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. prosince 2010 ve 14:23 ® CeP reakce na …
-
Frk> my tobe taky ne, ale to mas fuk..
reagovat - Pondělí 6. prosince 2010 ve 14:13 ® Frk reakce na …
-
Máš kliku, že ti ale vůbec nerozumím.
reagovat - Pondělí 6. prosince 2010 ve 13:53 ® Robur
-
i když, kdo se v těch ženských má vyznat, že? Pokud si rozeberem větu Jezule: Cep jede sám s Kamarádíčkem a Radíkem a já taky, svým autem a věrným psem Enčou (kdy je spojka A tzv. slučovací, tedy že spojuje posádku Cepa s posádkou Jezule), takže prakticky věta mužskou hemisférou mozku neuchopitelná. A důrazně varuji před tím, že se najde někdo, kdo bude rozebírat můj písemný projev. Už tak píši z NTB a pořád si opravuji překlepy.
Jo Enča je fenka…
reagovat, aspoň Lexa to říkal
- Pondělí 6. prosince 2010 ve 13:45 ® Robur
-
čtu dobře mezi řádky, že ten šovinisticky, maskulinní, uzurpátorský despota F.K ti kecá do řízení i na cestě, která je z 99% po hlavní silnici a z 85% po dálnici, kde se nikam neodbočuje?
reagovat - Pondělí 6. prosince 2010 ve 12:38 ® Frk reakce na …
-
Nee, pochopil jsem správně…konfliktní osoba, co kecá do řízení. Takže…
reagovat - Pondělí 6. prosince 2010 ve 12:08 ® džigit reakce na …
-
Robur> jak psal LuboO o této stránce jako o "ultrapravicovej nacionalistickej rybarskej stranke " tak musím dodat,navíc netolerantní k sexuálním menšinám!
reagovat - Pondělí 6. prosince 2010 v 11:54 ® sus1 reakce na …
-
Jezinka> Na Frka si zapoměla, jako pasažéra.
reagovat - Pondělí 6. prosince 2010 v 10:54 ® Jezinka reakce na …
-
cercer nedráždi nebezpečné tvory bosou nohou, (tady to asi změníme z HaDů na štíry třeba.) Cep jede sám s Kamarádíčkem a Radíkem a já taky, svým autem a věrným psem Enčou. Poku by chtěl někdo využít moje auto ku svezení, klidně, nekonfliktí osoby, co nekecaj do řízení, rády přibereme na palubu.
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 ve 20:01 ® Robur reakce na …
-
Mary> už mně to začíná docházet, ono to začalo už u auta. Jak se džigit nakláněl do kufru, tak mu něco způsobilo takové leknutí, že upustil slivovici. Dost často se používá taková asociace se sprchou a mýdlem.
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 19:52 ® džigit
-
Mary> neřeš to nepochopíš
reagovatPříště snad zopakujeme…ale neptej se prosím co,sám nevím
- Neděle 5. prosince 2010 v 19:36 ® cercer
-
Mary> no,von byl taky chvíli nahoře a chvíli dole pokaždý někdo jinej
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 19:25 ® Mary reakce na …
-
džigit> kdo oba, ty a on, nebo ty a já? No jsem nevěděla, že jsi byl nahoře.
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 19:20 ® džigit reakce na …
-
Mary> že Tě to po roce bere
reagovatmy už jsme oba někde jinde
a dole jsem spal,protože!
- Neděle 5. prosince 2010 v 19:13 ® cercer
-
a věrnej pes CeP?? Se nám vyvíjí…z ptákovitých na šelmu psovitou..??
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 19:12 ® cercer
-
je fakt,že než špunty u Mary v uších,potřeboval by je spíš havran do zobanu!!!Péťo promiň
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 18:56 ® Mary reakce na …
-
cercer1> no, to o něčem vypovídá. Teda! Džigite
Džigit: Můžeš nám vyvětlit, proč si spal s tím druhým kolegou dole o samotě na zemi? A vymlouval se, že po těchto schodech nepůjdeš? Foto tě usvědčuje, že pěkně kecáš, že po těch schodech nepůjdeš!!
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 18:44 ® Robur
-
vidím, že v tom zase začíná býti maglajs, tak znamenám první spinkalíky: Cercerovic 2×, Spike, Jezule a věrný pes, Cep
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 18:29 ® Jezinka
-
Cep – Neboj to by nikoho nenapadlo, ty jsi usnul první a chrápal tak, že by tě stejně nikdo nepřezpíval…
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 18:22 ® Jezinka reakce na …
-
Mě jsi asi přehlídl, jedna Ježibaba na spaní a hospodu, Enča spí na křesle, takže postel nepotřebuje a v hospodě je pod stolem.
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 17:08 ® CeP reakce na …
-
to néé. to jen dyby nekoho v noci napadlo zpivat..
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 17:06 ® IV.TO.ŠIRDA
-
spike> vy jste tak hlasitě chrápali,že Mary musela spát se špuntama v uších? Příští rok jsem chtěla přijet taky,ale možná si to ještě rozmyslím…nemám totiž špunty
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 ve 14:24 ® CeP reakce na …
-
Robur> mne si nikam nepis. ja to mam zapykany dozivotne..
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 11:16 ® spike reakce na …
-
Mary> Tak jsem trochu zapátral v historii a je tady rozlousknutí k té druhé fotce: Neděle 28. března v 19:18 ® spike reakce na… CeP> rozsvicoval? pokud vím tak světla se rožly jen když se šlo nahoru spát. Akorát tam pak běhala Mary se špuntama v uších,foťákem v ruce a myslela, že všichni spíme
A foto přikládám(fotila jsi ho ty se špuntama v uších
)
http://www.chytej.cz/…img12760.jpg
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 10:50 ® spike reakce na …
-
cercer1> Přesně
další foto, tentokrát z mého pohledu
Robur> Mě připiš na listinu spinkalíků taky
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 10:42 ® Robur
-
vidím, že v tom zase začíná býti maglajs, tak znamenám první spinkalíky: Cercerovic 2×, Spike
reagovat - Sobota 4. prosince 2010 ve 22:44 ® cercer
-
Mary> nebyl sám…
reagovat - Sobota 4. prosince 2010 ve 22:28 ® kubas reakce na …
-
spike> nejlepší je Švestka od Bernarda…
reagovat - Sobota 4. prosince 2010 ve 21:16 ® spike reakce na …
-
Mary> Birel není špatný
reagovat - Sobota 4. prosince 2010 ve 20:36 ® Mary reakce na …
-
spike> teda tobě to nealko, ale pomotalo, už ho prosím Tě, nepij
reagovat - Sobota 4. prosince 2010 ve 20:27 ® spike
-
Mary> Tak pokud vím, tak ta první fotka byla ještě před tím než se všechno pozhasínalo a druhá fotka následovala cca za půl hodiny kdy jsme se tam bavili a ty jsi tam chodila a ještě nám otevřela okno aby na nás táhlo, naštěstí pak jsi ho zase zavřela
cercer1> toho jsem si nevšiml
A tak hlavně že byla sranda
reagovatsraz byl super