Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 337.985 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 23. února 2016 v 19:10 ® Tomik reakce na …
Tomik

regulus> Moje řeč, každý den se těším domů až nakopnu míchačku, nebo na jakoukoli jinou činnost, kde můžeš vypnout hlavu a zapojit tělo.

reagovat
Pondělí 22. února 2016 ve 2:33 ® regulus reakce na …
regulus

OBr> mě povídej, mě ždíme už asi úplně fšechno. Kdybych se ráno probudil a nic mě nebolelo, tak budu asi mrtvej. :-D

Ne, asi chápu tvoje duševní pochody. Když jsem kdysi dělával prakticky jen duševní práci, tak jsem s velkou chutí doma vykonával fyzickou práci, pak se to nějak semlelo (1989) a dlouhý roky jsem si udržoval takovou plichtu, půl duševní, půl fyzické (to už jsem tolik elánu na tu fyzickou práci doma neměl, ale furt to bylo v pohodě), no a nakonec to dopadlo tak, že té fyzické jsou cca 2/3 a té duševní s bídou 1/3 a pokud musím něco doma (fyzicky) udělat, tak se musím doslova kopat do p…e abych se k tomu přinutil. Je to pochopitelně daný i věkem, dolezu dom z práce a su mrtvej Homolka.

Spousta lidí žije v domnění, že lidi co dělají práci při které sedí u počítače se mají vlastně výborně, teplo, sedíš, ale nikdo z nich by nevěřil, co je to za průser, že když tuto práci praktikuješ více let, tak se nakonec denně plížíš z hokny zlomenej jako ještěr a raděj bys nasekal vlečku dřeva než se hrbit u komplu.

reagovat
Neděle 21. února 2016 ve 23:07 ® OBr reakce na …
OBr

regulus> je to dlouhodobější a pomalý proces, zatím žije především v idealistické rovině růžových brýlí :-) …nicméně mě to IT posledních pár let extrémě ždíme, hlavně zdravotně, takže hledám souběžnou cestu…třebas to vyjde.

reagovat
Neděle 21. února 2016 ve 22:15 ® regulus reakce na …
regulus

OBr> dobrá tedy, nechám to zatím tak jak to je (to že nejsi mezi spinkalíkama mi uniklo), uvidí se.

Co je, pánešek se dal z IT na stavebnictví??? ;-)

reagovat
Neděle 21. února 2016 ve 14:37 ® OBr reakce na …
OBr

regulus> srovnej si mířidla :-) …přespávat určitě nebudu, takže si to prázdný místo coby OBr-spinkalík jen podtrhni. Ten čas nějak rychle letí, na Brno jsem ouplně zapoměl.. snad se mi povede v okolí sehnat nějakej zajímací materiál na stavbu, abych si zase dovezl nějakou tu cihličku.. i když, jak tak koukám, nejbližší pěkný kousky mají zase až v Olomouci… Myšáku, nepojedeš náhodou kamionem kolem Plzně? Potřeboval bych dovézt pár tun cihel tam od vás … ;-)

reagovat
Neděle 21. února 2016 ve 3:12 ® Mysak1 reakce na …

regulus> nee, strécu pokud teda ještě žije ta paní na recepci(očemž pochybuji) ,tak možná Ondráška zapsanýho má ale ty ne! Ale možná zase bude v noci pohybovat Brněnskými kameny a nebude potřebovat noclehu, nu něvim ;-) ;-) ;-)

reagovat
Neděle 21. února 2016 ve 2:36 ® regulus reakce na …
regulus

OBr> mlč a nic se ti nestane … :-D

Protože ses někde flákal, tak spejšl pro tebe, seš napsanej jako spinkalík i bumbalík (notorický účastníky tohoto zájezdu jsem tam prostě nechal přihlášený), takže buď svoji účast potvrď nebo se odhlas.

reagovat
Neděle 21. února 2016 v 0:14 ® OBr
OBr

tvle, dva měsíce „zaspím“ a hned se tu objeví regulus … že by znamení? ..teď ze určitě zase odmlčí ;-)

reagovat
Čtvrtek 18. února 2016 v 10:59 ® džigit reakce na …

Mysak1> mlady synek a hosipa? To su věci :-))

reagovat
Čtvrtek 18. února 2016 v 10:08 ® Mysak1 reakce na …

sethy> njn, tak jsem to asi nepo.ral já.

reagovat
Čtvrtek 18. února 2016 v 8:42 ® sethy reakce na …
sethy

Mysak1> 6.11.2013 :-))

reagovat
Čtvrtek 18. února 2016 v 0:51 ® kubas reakce na …
kubas

Mysak1> Tak určitěé :-D .

reagovat
Čtvrtek 18. února 2016 v 0:33 ® Mysak1 reakce na …

kubas> njn,jsem starej, tak se plést můžu né???

reagovat
Čtvrtek 18. února 2016 v 0:25 ® kubas reakce na …
kubas

Mysak1> O rok jsi se sekl akorát :-) .

reagovat
Čtvrtek 18. února 2016 v 0:13 ® Mysak1 reakce na …

regulus> tvl, teď jsem si uvědomil ,že jsem chytej našel koncem roku 2014 a myslím že i v tu dobu jsem se registroval. Tak je to asi mnou. Hihi.

reagovat
Středa 17. února 2016 ve 22:53 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

Po 10 pivech začínám mít vize jak Sibyla až ti to kolikrát jde do okna :-D

reagovat
Středa 17. února 2016 v 19:18 ® kubas reakce na …
kubas

Venca Zelenka> Ale Ostravákům nerozumíš ani po 10 pivech :-D .

reagovat
Středa 17. února 2016 v 19:07 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

regulus> Otázka je kdo je normální, ale občanku mě furt ještě nevzali a když přepnu do režimu 5 piv + tak rozumím naprosto všeckému aj v němčině či angličtině, ikdyž normálně ani nežbleptnu :-D

reagovat
Středa 17. února 2016 v 17:30 ® regulus reakce na …
regulus

Robur> asi tak nějak … :-D

reagovat
Středa 17. února 2016 v 17:26 ® Robur
Robur

tak evidentně je vidět, že demokracie a tolerance se neosvědčuje…

reagovat
Středa 17. února 2016 v 17:23 ® regulus reakce na …
regulus

Robur> Zedus není jedinej, už dva roky nic nenapsal a takovejch je mnohem víc.

To nejčastěji přihlášení vůbec neber, je to úplně zkreslenej údaj, navíc takovej Aspius je „ukecanej“ jako jako sviňa, v tabulce je na špici už haldu let, ale v počtu příspěvků měl frekvenci ze začátku jeden za měsíc a v poslední době jeden za rok a možná už přeladil na jeden za dva roky.

Pokud se týká té ignorace, tak na to prdím, mě tak honem někdo nenasere, ale můžeš bejt splachovací jak chceš, když to ve finále dopadne tak, že není s kým pokecat, tak stejně dospěješ k jedinýmu řešení, že buď to bude volný jako doteď a napíše si sem každej lojza co jde okolo co chce nebo se hold bude muset trochu přitvrdit, zbavit se současnejch vysejračů, nový seknout přes čumák hned ze startu a doufat, že lidi zase začnou normálně komunikovat.

reagovat
Středa 17. února 2016 v 17:05 ® regulus reakce na …
regulus

Mysak1> ježiš, Palec, jak jsem mohl opomnět … :-))

reagovat
Středa 17. února 2016 v 16:56 ® Robur
Robur

Regule, jsem se díval, kdo je nejčastěji přihlašovaný a třeba Zedus pořád monitoruje. Na zajímavém místě je pořád Sander a třeba já jsem se přihlásil častěji než Had:-) , který se v klínil mezi nás.

Bez vysíračů by se rozhodně komunikovalo lépe. Dal jsem je do ignoru a uživatelské prostředí je sice lepší, ale spoustu lidí to odradí.

reagovat
Středa 17. února 2016 v 16:49 ® Mysak1 reakce na …

regulus> neboj vrátí ;-) ,je to jak se vším v životě lidském, prostě houpačka. Myslím a vlastně jsi to Juro potvrdil, že ti „normální“ jsem chodí furt ,jen se prostě nějak nechce přispívat do těch vysejračů. Třeba bude líp a o to víc se těším vždy na osobní setkání. A nejen já ale i palec a proto prosím Jiří o korekci. Tzn. Myšák1+1. Podobojí. :-D pivo :-D

reagovat
Středa 17. února 2016 v 15:52 ® regulus reakce na …
regulus

džigit> nestraš … 8-(

I když vono je možný fšecko.

Já se tu nedávno trochu rozhlížel, „lustroval“ jsem lidi co tu dřív normálně psali a kupodivu sem chodí, jen asi jaksi nemají co psát nebo psát nechcou. Je ovšem ale taky pravda, že nějaká část (ne významná, ne bezvýznamná) se tu třeba už 2 roky neukázala. Obecně jich spoustu má poslední přihlášení koncem roku 2014 tedy v asi době kdy se tu rozmohli vysejrači v trochu větším množství. No jo, doby z období před rokem 2010, když jsem několikrát za večer čistil smíchy poprskanou obrazovku se už nevrátí. :-(

reagovat
Středa 17. února 2016 v 15:17 ® džigit reakce na …

regulus> jenom, aby už to neměl za sebou! Ani jsme mu nenechali zahrat… ;-)

reagovat
Středa 17. února 2016 ve 13:40 ® regulus reakce na …
regulus

džigit> o Che Guevarovi nemám žádný informace, ale pokud se dobře pamatuju, tak jste ho načali vy na srazu před třema rokama a dorazili jsme ho (možná i já, protože z posledních pěti příspěvků co tu napsal byli tři adresovány mě) v politickým fóru, tehdy o Ukrajině. Dopadlo to tak, že už ani nepípl a ani na sraz nepřišel.

reagovat
Středa 17. února 2016 ve 12:03 ® džigit reakce na …

regulus> mně by spiš zajimalo,kaj se poděl „kubansky imigrant“? Už se tu druhym rokem neukazal. Sem zjistil v archivu,že sme možna přibuzni :-)

reagovat
Středa 17. února 2016 v 11:55 ® džigit reakce na …

regulus> chudak, tahy hodny synek :-))

reagovat
Středa 17. února 2016 v 11:06 ® regulus
regulus

džigit> no přece LeoC kterej se přihlásil asi jako první :-D

reagovat