Vyhledávání
Revír v Libni
5.11.2009 | voltor | 3.306 zobrazení | 21 odpovědí
Prosím vás co je za revír :Vtava nebo Rokytka v Libni .Je to to rameno u bývalých loděnic.,Stěhuji se do Prahy a byl bych rád za nějaké informace o tomto revíru.Děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 15. listopadu 2009 v 15:11 ® 1Mara reakce na …
-
Bulldog.o> No je to bejvalí přístaviště , tam opravovali lodě. Bahna a bordelu pod vodou mraky , ale jak jsem se na vlastní oči přesvědčil tak kaprům se tam daří dobře .já hytal v té poslední nejmenší zátoce v té zatáčce , je tam starý železný molo , tam jsem je krmil , tak aby mně masařky neviděli
reagovat) boilísem a normálně jsem je chytal na splávek 2m od břehu v hloubce cca 150–180cm.na boilí od richvorda na sladkou kukuřici průmněr 14–16mm.
- Neděle 15. listopadu 2009 v 10:00 ® Bulldog.o reakce na …
-
1Mara> Ani se nedivím, jako voda to je docela zajímavé místo.. určitě se tam příští léto podívám… a to prostředí… i to má v podstatě svoje kouzlo. Taková apokalipsa
reagovat..
- Neděle 15. listopadu 2009 ve 4:13 ® 1Mara
-
Bulldog.o> Já tam chytal v létě jen kapříky okolo 70cm. a amury okolo 80 cm . ale v létě tak ti nechci zkaszit náladu a to prostředí tam stojí za houby
reagovat,ale mám tam oddtuď ty největší ryby v životě , pokud dotoho nepočítám ty dva nechtěně podseknutý tolstoje z letoška
) . Pivo
- Sobota 14. listopadu 2009 v 19:17 ® Bulldog.o
-
Tak jsem se vrátil z … té zajímavé lokalitky Libeň.. velmi netradiční voda, hlavně to padlé „potrubí“ ve vodě a ty dvě lávky… dostat se do toho areálu taky nebyla žádná sranda.. asi jsem zvolil hloupou trasu… připomínalo to prostředí jako ve hře S.T.A.L.K.E.R . Sice jsem na přívlač úplně vyhořel, ale ještě se tam jednou vrátím a zkusím nějakého kapříka….. každopádně netradiční odpoledne .
reagovat - Pátek 13. listopadu 2009 ve 21:53 ® Bulldog.o reakce na …
-
1Mara> To ne, ale dal jsem do mrazáku pár twistrů a nějakýho woblera. Tak uvidíme
reagovat - Pátek 13. listopadu 2009 v 18:52 ® 1Mara reakce na …
-
Bulldog.o> A máš koupené zmražené líni ?
reagovat - Pátek 13. listopadu 2009 v 17:30 ® Bulldog.o reakce na …
-
1Mara>
reagovat, takové příběhy jsou nejlepší. Je rozhodnuto, zítra dám poprvé Libeň.. a děj se vůle boží…
- Čtvrtek 12. listopadu 2009 ve 23:55 ® 1Mara
-
Bulldog.o> Bez prdele chlape , tenkrát jsem tam viděl típka co mněl výbavu na sumce , tak jsem kněmu zaskočil na pár slov , po dobu kecání jsem si všimnul že mu kačena vůbec nejezdí , tak jsem se ho zeptal co tam má za nástrahu na toho sumíka . A on na mně kouknul a říká , lína , ale už smrdí tak jsem si koupil novýho . Z batohu vyndal koupenýho ještě v celofánu zabalenýho lína tak cca. 30 cm. vyndal ho z obalu a napích ho na hák a šup sním do vody , upozorňuji že byl ještě mražený
reagovatno a po tom co jsem to viděl jsem se zpakoval na druhý břeh a dál jsem to sním nařešil . Sic jsem koukal jako vůl ale prý na to už nachytal spousty sumíků tak do těch 110 cm.
no fakt si nedělám prdel
- Čtvrtek 12. listopadu 2009 ve 22:34 ® Bulldog.o
-
A co dravci???? nemá někdo tušení., ?
reagovat - Neděle 8. listopadu 2009 ve 23:26 ® standas reakce na …
-
1Mara> tak tady jsem nikdy neblil
reagovat - Neděle 8. listopadu 2009 ve 21:46 ® 1Mara
-
standas> Nevím jak dobře to tam znáš , ale já jsem si zachytal tady , zkusím ti to ukázat na mapě . není to tam sice zas tak hezký , ale ryby tam teda byly vždycky
reagovathttp://www.mapy.cz/#… Je to hned před tím stromem , je tam taková železná stará lávka ve vodě , tak na ní jsem seděl a tam jsem si vždy hezky zachytal, kapři okolo 50–80 cm, amuři 60–93 cm .O bílé rybě nemluvě.
- Neděle 8. listopadu 2009 ve 21:41 ® standas
-
1Mara> chystám se do těch míst v zimě je tam pár míst kde by mohla bejt ryba.
reagovat - Neděle 8. listopadu 2009 ve 20:44 ® 1Mara reakce na …
-
standas> Čau Standomane
reagovatTo víš bývalej Pražák a to ještě jsem tam byl jen půjčenej
)
- Sobota 7. listopadu 2009 ve 22:28 ® standas
-
1Mara> čau ty jeden pražáku zakuklenej
reagovat - Sobota 7. listopadu 2009 v 19:41 ® 1Mara reakce na …
-
cercer1> Tam už jsem mněl taky namířeno , na tu fotku
reagovat - Sobota 7. listopadu 2009 v 19:39 ® Hony
-
voltor> 401 017 Vltava 5 Stačí pražská
reagovat - Sobota 7. listopadu 2009 v 19:15 ® cercer reakce na …
-
1Mara> ty woe,at vlezu kam vlezu,všude Mára!!
reagovatBěda,jak tě vobjevim na,,Slezká Harta"!!
- Pátek 6. listopadu 2009 ve 13:19 ® 1Mara
-
krajská pro prahu, celosvazová, hostovačka . Mají to pod palcem tuším praha 8 Libeň.
reagovat - Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:57 ® voltor reakce na …
-
Díky jaká, povolenka tam musí být?
reagovat - Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 19:12 ® 1Mara
-
Jakto že mi tam nejde dát normální odkaz ? nevíte proč ?
reagovat - Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 19:10 ® 1Mara
-
Choď do starého Holešovického přístavu , tam jsem si krásně zachytal , mám tam odtud pěkný amury a sumíky
reagovathttp://www.mapy.cz/#…