Vyhledávání
bezprotihroté hačky
1.11.2009 | paista | 3.257 zobrazení | 10 odpovědí
aké typi háčkov použiť na výrobu bezprotihrotých jigových hláv prípadne marmisiek… používate rozdielne typi na P vodách (cielová ryba pstruh) a MP vodách ( ostriež ,jalec ..atd)? Aké preferujete hroty prihnuté al. rovné?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. dubna 2014 ve 22:25 ® HaD reakce na …
-
dam> co kecáš!!!
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 ve 22:18 ® dam reakce na …
-
havel> já to dělám podle typu háčku…jsou háčky, které kleštičkami zamáčkneš úplně do ztracena poměrně jednoduše…ale některé nechávají hrbol nebo se jen protihrot zalomí…takové radši zabrousím…mám vyřazenou zubní vrtačku…to je frčák
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 ve 22:16 ® dam reakce na …
-
David H.> vždycky jsi to dělal na poslední chvilku…a nejlépe, když se našel nějaký trouba, co ti je zamačkával
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 ve 21:43 ® HaD reakce na …
-
Draky> mno ale nesmíš mít ten rotační co já
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 v 19:56 ® Draky reakce na …
-
havel> Snazim se hroty mit zamackane uz z domova a tam to delam na sveracku na musky. Jde to snadno a rychle, ale pokud zapomenu, tak to delam peanem, coz je nic moc.
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 v 18:45 ® HaD
-
Já mačkám peánem, ale jde to blbě. Lepší jsou kulaté kleštičky. Nikdy jsem nebrousil. Ale viděl jsem třeba Ticháčky, jak mikrobruskou upravovali ownerky.
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 v 18:28 ® havel
-
Můj dotaz je malinko „off-topic“, ale zajímalo by mne, když už nemáte bezprotihroty, jak zbavujete obyčejné háčky protihrotů. Je lepší zamačkávat nebo zabrušovat?
reagovat - Pátek 6. listopadu 2009 ve 21:00 ® paista reakce na …
-
ďakujem za typ …chytáš na ne, si spokojný?
reagovat - Pátek 6. listopadu 2009 ve 20:02 ® fikus reakce na …
-
paista> tady máš za Skalkovy háčky lepší cenu. http://www.fly-fishing.cz/?…
reagovat - Neděle 1. listopadu 2009 ve 23:27 ® paista
-
upresním že najviac ma zaujíma veľkosť háčkou na UL nástrahy od č.12 po č.8 nejaké wolframove jigi som si robyl na hačkoch Mart kovo typ 920 muškárske jigove, potom dohiku nymfové,knápek,hayabusa,tiemco…nemám až tak bohaté skúsenosti a rád by som keby niekto ochotný poradil čo má skúsenosti s UL prípadne z muškárenia aké hačky naradšej používajú ..posledne ma zaujal typ hačku Skalka barbless jig fly č.10 http://www.troutlure.net/…ctDetails.do?… máte už sním nejaké skúsenosti?
reagovat