Chytej.cz

Abu garcia UltraCast necteno

1.11.2009 | FISHERBOY | 2.573 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se zeptat na Vaše názory na naviják od Abu garcie – UltraCast…davají ho ,,zdarma,, k vláčákům… pište vaše názory, zkušenosti, nedostatky či plusy navijáku… a pokud možno i něco o základní údržbě … předem díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 2. listopadu 2009 v 16:52 @ boriak

tento navijak (velk. 20) mam na UL a rok zatial vydržal, ale vláčim len ul veci

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 ve 22:44 ® džigit reakce na …

osprey> svatá pravda. Je to složité. Mně někdo na „těžší“ přívlač doporučoval kousky za 3 až 5000, já si vybral Bhramos od Mila skoro za polovic a nemám problém.Navíc i náhradní cívka je kov:-)

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 ve 22:15 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Je těžké o těchhle výrobcích psát. Bez opravdové zkušenosti s konkrétním modelem lze napsat jen pár obecných frází a kdo vláčí hodně, má obvykle lepší strojek.

Pravda je, že za ty peníze to jde.

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 ve 21:47 ® džigit

osprey> já mu to tam zapomněl napsat.Vždy je to o tom použití.Ale „profik“ vláčkař by se na tohle neptal.jinak sam.naviják cca 800,– V téhle cenové kategorii je to jeden z lepších kousků.

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 ve 21:33 ® osprey reakce na …
osprey

PetrC> Tý jo. Už kvůli tomu salátu to muselo stát za to.

Já už ty mašinky nějak zanedbávám a spíš jedu v gumách.

FISHERBOY: Abys při tom našem plkání nepřišel úplně zkrátka. Jestli to dávají zadarmo k prutu (nic není zadarmo), tak to žádná extra třída nebude. Bude to normální levný naviják, který ti nějakou dobu v závislosti na namáhání vydřží a pak… si nejspíš koupíš lepší. Základní údržba – neválet v bahně a písku, občas otřít. S tím dva roky vydrží. Jestli s ním budeš intenzívně vláčet, tak nejspíš už pak od něj víc chtít nebudeš. Pokud bude po dvou letech životaschopný, dones ho do servisu, ať ti ho vyčistí a namažou. Jenom si nejsem jist, zda cena tohoto úkonu nepřesáhne zůstatkovou hodnotu navijáku.

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 ve 21:27 ® džigit

Myslím,že za tu cenu prut+naviják/Milo cca 1400,–/je to solidní náčiní.Základ cívka Al potažená titanem,náhradní cívka je ovšem grafit

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 ve 21:18 ® PetrC reakce na …

osprey> obráceně, dostal jsem k němu Volvo a mrkvový salát…

;-) ;-)
reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 ve 20:54 ® osprey reakce na …
osprey

PetrC> Ten ale nedávají zadarmo k prutům. Kdybys ho chtěl přihodit k něčemu zdarmo, musel by sis koupit tak Volvo… :-)

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 18:30 ® PetrC reakce na …

FISHERBOY> UltraCast? Jo, ten je dobrej. Fakt.

reagovat
foto/forum/2009/th-img10779.jpg
Neděle 1. listopadu 2009 v 15:28 ® FISHERBOY
FISHERBOY
reagovat
foto/forum/2009/th-img10775.jpg