Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 10. ledna 2005 v 15:59 ® Gudaska
-
Norsko je prima. Nádherná krajina, nové druhy ryb, značná šance na velkou rybu (i když taková 50cm makrela nebo jehlice na přívlačáku je také pěkné vzrůšo). Co se týká filetování: když trefím a udržím na Orlíku cejny a co se pověsí zabiji, tak se z toho také po… Jednoznačně nepřežije okouník a silným těžkým prutem se smekacím navijákem vybagrovaná malá ryba. Velká těžká ryba má na přívlačáku čas vyrovnávat, na pilkrovacím s multiplikátorem to stihne – většinou – i malá. Pokud ovšem někdo musí přivézt optimálně využitou krabici na 25kg a trefí malé kelery, tak to si fakt užije! Co se týká prozkoumaných a neprozkoumaných revírů doma: mám o řadu let mladší čilou manželku. Ale to neznamená, že jen sedím doma a čumim na ni. (Teda tohle píši v práci!)
reagovat - Pátek 7. ledna 2005 v 10:30 ® TOMIK-X
-
silur: to jsem si zase koupil ja na sumce
reagovat - Pátek 7. ledna 2005 v 10:30 ® TOMIK-X
-
silur: koukni na chat
reagovat - Pátek 7. ledna 2005 v 0:05 ® Láďa_vydra
-
Jaryn :A ty ryby přežijou? Slyšel jsem že většinou nemaj šanci
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 21:55 ® jaryn
-
jedu tam už po pátý a je to super. Odstřihnutý od všeho jen rybačka a chlastačka. A rybačka to je dobrá. A stím filetováním to je nesmysl, protože když se ti nechce tak ty ryby můžeš pouštět
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 21:14 ® ywan
-
NIE – na Slovensku je ešte asi milión pekných revírov na ktorých som ešte nechytal. Keď ich budem mať všetky prelovené pôjdem skúšať inde.....
reagovat - Středa 5. ledna 2005 v 11:12 ® TOMIK-X
-
pokud neco nachytas! neni to tak jednoduchy, jak se rika! ja tam byl a docela prace je tam najit
reagovat - Úterý 4. ledna 2005 v 18:13 ® Láďa_vydra
-
Nikdy ........... abych 5 hodin chytal ryby a 5 hodin filetoval z toho sem vyrost
reagovat - Úterý 4. ledna 2005 v 15:27 ® silur
-
našetři prašule a vyraž je to super, taky se tam chystáme. Vezmou tě na moře, jezero i řeku a úlovky jsou pěkný
reagovat