Chytej.cz

chytani v Norsku necteno

4.1.2005 | TOMIK-X | 3.303 zobrazení | 9 odpovědí

co si otom myslite?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 10. ledna 2005 v 15:59 ® Gudaska

Norsko je prima. Nádherná krajina, nové druhy ryb, značná šance na velkou rybu (i když taková 50cm makrela nebo jehlice na přívlačáku je také pěkné vzrůšo). Co se týká filetování: když trefím a udržím na Orlíku cejny a co se pověsí zabiji, tak se z toho také po… Jednoznačně nepřežije okouník a silným těžkým prutem se smekacím navijákem vybagrovaná malá ryba. Velká těžká ryba má na přívlačáku čas vyrovnávat, na pilkrovacím s multiplikátorem to stihne – většinou – i malá. Pokud ovšem někdo musí přivézt optimálně využitou krabici na 25kg a trefí malé kelery, tak to si fakt užije! Co se týká prozkoumaných a neprozkoumaných revírů doma: mám o řadu let mladší čilou manželku. Ale to neznamená, že jen sedím doma a čumim na ni. (Teda tohle píši v práci!)

reagovat
Pátek 7. ledna 2005 v 10:30 ® TOMIK-X

silur: to jsem si zase koupil ja na sumce

reagovat
Pátek 7. ledna 2005 v 10:30 ® TOMIK-X

silur: koukni na chat

reagovat
Pátek 7. ledna 2005 v 0:05 ® Láďa_vydra

Jaryn :A ty ryby přežijou? Slyšel jsem že většinou nemaj šanci

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 21:55 ® jaryn

jedu tam už po pátý a je to super. Odstřihnutý od všeho jen rybačka a chlastačka. A rybačka to je dobrá. A stím filetováním to je nesmysl, protože když se ti nechce tak ty ryby můžeš pouštět

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 21:14 ® ywan

NIE – na Slovensku je ešte asi milión pekných revírov na ktorých som ešte nechytal. Keď ich budem mať všetky prelovené pôjdem skúšať inde.....

reagovat
Středa 5. ledna 2005 v 11:12 ® TOMIK-X

pokud neco nachytas! neni to tak jednoduchy, jak se rika! ja tam byl a docela prace je tam najit

reagovat
Úterý 4. ledna 2005 v 18:13 ® Láďa_vydra

Nikdy ........... abych 5 hodin chytal ryby a 5 hodin filetoval z toho sem vyrost

reagovat
Úterý 4. ledna 2005 v 15:27 ® silur

našetři prašule a vyraž je to super, taky se tam chystáme. Vezmou tě na moře, jezero i řeku a úlovky jsou pěkný

reagovat