Vyhledávání
Člun na rybaření
25.10.2009 | Jezinka | 64.633 zobrazení | 309 odpovědí
Rady pro toho, kdo si chce koupit člun, zkušenosti rybářů různými druhy člunů a motorů.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 26. října 2009 v 15:03 ® cercer reakce na …
-
Jezinka> jsem ti včera posílal i fotky ale byla tam pokaždý mladá
reagovat - Pondělí 26. října 2009 v 15:00 ® Jezinka reakce na …
-
Vagi, já musim nafukovák, abych to mohla vozit pohodlně autem na dovolený a víš, že jsme pořád někde jinde. Pevný lodě máme k dispozici tři a nikde jsme s tim nebyli, protože to je složitý vozit. Smrděj doma na rybníce…
reagovat - Pondělí 26. října 2009 ve 13:31 ® vagi
-
Takže bych fakt dlouze zvažoval nejdříve co a pak až řešil značky.
reagovat - Pondělí 26. října 2009 ve 13:30 ® vagi
-
Jezu do gumáku bych nešel. To pouze v krajním případě, pokud chcete brázdit republiku a nemáte vlek. Jestli můžu doporučit, tak loď apokud jí budeš někdě nechávat, tak jednoznačně starou!!! Podívej, jak jsem dopadl já. Motor je pochopitelně mnohem lepší spalovací, ale na spoustu míst s ním nemůžeš.
reagovat - Pondělí 26. října 2009 ve 12:32 ® Stroft
-
Jako asi každý jsem začínal na gumaku a skončil na hliníku.Pokud se tomu chceš opravdu věnovat tak jedině kvalitní hliníkový člun nejlépe se spalovacím motorem.A když už hliník tak jedině švedský Linder.Nic lepšího na trhu není.Pravda,není to zadarmo ale je to na celý život.
reagovat - Pondělí 26. října 2009 v 10:53 ® Fugas
-
Máte někdo zkušenost s tímhle?
http://www.plastovky.cz/index.php?…
reagovat - Pondělí 26. října 2009 v 10:30 ® Jezinka reakce na …
-
Na čluny téhle kategorie dosáhnem jenom v bazaru, a od toho nás někteří kamarádi zrazujou, tak přemejšlim teď o http://www.santec-fishing.cz/…nghy-FSO-265 Cenově vychází novej nastejno, jako tyhle superčluny v bazaru starý tak tři až čtyři roky. Jenže to asi nebude ono… Tak fakt nevim…
reagovat - Neděle 25. října 2009 ve 20:15 ® Beer.Beda
-
www.zico.cz/…tskup288.php toto jsou super cluny a měl jsem možnost jezdit na 320 a je to luxus.Bohužel byl bez motoru, ale i tak je to dobré.
reagovat - Neděle 25. října 2009 v 19:57 ® Jezinka
-
Prosím o vaše zkušenosti s různými velikostmi a druhy člunů, materiály které vydrží rybářskou zátěž, jestli preferujete elektromotor nebo spalovací. Už delší dobu trávíme s Frkem na netu, prohlížíme nabídky obchodů i bazarů a nemůžem se rozhodnout.
reagovat