Chytej.cz

PV TV necteno

22.10.2009 | Piranha | 39.442 zobrazení | 90 odpovědí

Jelikož mi na všeobecně diskuzi nebylo odpovězeno, zakládám tedy krátkodobé fórum.Nedávno jsem zjistil že skončilo vysílání kanálu Fishing and Hunting a místo něj je rybářský kanál PV TV.Bohužel není v češtině a donedávna byl zcela němý.Slyšel jsem info o tom že by se to mělo vysílat v českém jazyce, ale nevím kdy. Neví někdo víc informací?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 10. ledna 2010 v 19:03 ® Koumes
Koumes

Tak už konečně na PVTV začaly vysílat s českými titulky.Ale Rumuni neznají rozlišit slovanské jazyky, kam patří jak čeština,bulharština i srbština tak to zas zpackali.Tak se nedivte až zmáčknete na DO žluté tlačítko a dáte „česky“,že vám to nepůjde ?!!:-(( Musíte dát srbsky a OK pak by vám měly české titulky naběhnout.Až to napraví, tak si to nezapomeňte přeladit.

reagovat
Sobota 26. prosince 2009 v 0:19 ® Koumes
Koumes

Ještě na doplnění pro Podryho.Rovněž v bodě Aktualizace

• 2)Ruční aktualizace se dají nastavit všechny požadované parametry.A pokud není dole žádná výchylka,

nemá cenu zapínat Vyhledávání,protože by nám to žádnou stanici nenašlo.Výsledek by byl O.Proto se musí hnout, s parabolou,dokud nám tam nastavená stanice nenaskočí. A votom to je.Bez výchylky na Úrovni a Kvalitě to vůbec nejde.

reagovat
Pátek 25. prosince 2009 ve 23:35 ® Koumes
Koumes

PODRY.CZ> Při správném nastavení satelitu Thor a zadání správných parametrů pro transpordér např.FaH je 11747 (H)28000,5/6 se musí při nastavení: za A)Ručního vyhledávání,nebo za B)Ostatní vyhledávání-1)Rozšířené vyhledávání,2)Vyh­ledávání SMATV, dole vždy objevit nějaká Úroveň a Kvalita signálu,jinak jsme provedli někde chybu.Pokud však máme nastavené výše uvedené parametry správně a není žádná výchylka,musí se hnout jemně s parabolou !!! Podotýkám,že se netýká provádět v Instalaci:1)Nas­tavení antény,2)Auto­matické vyhledávání,protože tam se neprovádí nastavení transpordéru!!! Takže Podry pokud máš vše dobře nastaveno a není výchylka,musíš hnout s plackou,není to blbost.OK,pocho­pil ???

reagovat
Pátek 25. prosince 2009 v 0:49 @ PODRY.CZ

pro Koumes…ahoj…, jen taková technická? když se koukam že na thoru nemám žádný signál i když mám nastaveny všechny paranetry…? je blbost kroutit s plackou ne?

reagovat
foto/forum/2009/th-img11331.jpg
Pondělí 21. prosince 2009 ve 23:53 ® Holajz2

Koumes, tys to fakt vykoumal. :-D Už jsem se smířil s tím, že mám po rybách, páč PV TV s tou jejich amatérskou kvalitou není ke koukání… :-((

reagovat
Neděle 20. prosince 2009 ve 12:51 ® Koumes reakce na …
Koumes

OSUD> Patriot a Televízo mají na Thor stejné parametry Transpordéru:12418(V)2­8000 7/8.CETV na Thor je Transpordér:12169(H)­28000 7/8. DOQ by jsi měl už mít naladěný,když jsi ladil FaH,ten má stejný Transpordér na Thor 11747(H)28000 5/6.Měl by jsi se podívat po stlačení tlačítka „List“ co tam všecko máš po předchozích laděních uložené a vytřídit si požadované programy na tebou vybrané místo.Měly by tam být 3 sportovní kanály,FaH,DOQ,P­aprika,Partener,Muz­sika, Kanál D.Tak přeji úspěšné ladění.Koumes

reagovat
Neděle 20. prosince 2009 ve 12:22 ® fikus reakce na …
fikus

OSUD> a co kdyby ti to ještě přijel naladit? To bys nechtěl? Sám se snaž, určitě na to máš.

reagovat
Neděle 20. prosince 2009 v 11:11 ® OSUD
OSUD

koumesi a mohl bys mi někde sehnat parametry na ty další stanice?Patriot CETV DOQ Televizo

reagovat
Pátek 18. prosince 2009 v 11:47 ® Koumes
Koumes

vagi> Zásada je správná práce s DO(dálkovým ovladačem) a potom přesné čtení toho co se nám objeví na obrazovce po každém provedeném kroku.Přijímače Humax a Hyundai mají různou nabídku v Menu a podle toho je třeba se přizpůsobit k jednotlivým krokům.Přes Menu se musím dostat k Instalaci a v ní provádět nabízené nastavení satelitů a vyhledávání stanic.Můžu si vybrat různé varianty postupů podle druhů výše uvedených přijímačů,záleží který mám.Mohu začít :1.nastavením antény,kde zadám Thor,Umožnit,OK­.Nebo 2.Automatické vyhledávání,zadám Thor,Umožnit,Vyh­ledat.Nebo 3.Ruční vyhledávání,zadám Thor,Transpordér doplním 1747(H)28000,­5/6,OK,Vyhledat,OK. Nebo poslední varianta 4.Ostatní vyhledávání kde mám tři možnosti: 1)Rozšířené vyhledávání,zadám satelit Thor,Transpordé doplním údaje 11747(H)28000­,5/6,OK,Vyhle­dat,OK.Nebo 2)Vyhledávání SMATV:zadám Frekvenci-11747,dále Polarizace-Horizontální,dále Přenosová rychlost-28000,dále FEC-5/6,OK,Vyhledat,OK. Nebo 3)Vícenásobné ruční vyhledávání:zadám satelit Thor, Editovat seznam TP,OK-zadám Přidat-doplním údaje 11747(H)28000­,5/6,OK a Dokončit na závěr dám Vyhledat a je hotovo. Tak to jsem vyčerpal veškeré postupy, záleží na každém,který si vybere dle přijímače a svých schopností. Dosavadní programy se vám nerozladí,protože ty nově vyhledané se zařadí nakonec těch,které již dříve byly seřazeny.Novou Editací si je můžete zařadit na požadované místo. Tak přeji úspěšný lov na vlnách éteru. Koumes

reagovat
Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 21:39 ® vagi reakce na …
vagi

Koumes> vůbec tomu nerozumím, ale chystám se naladit FH přes ten THOR a mám jeden zásadní dotaz. Nerozladí se mi všechny dosavadní programy, které tam mám přes Intelsat nebo jak se jmenuje?

Dík za odpověď.

reagovat
Úterý 15. prosince 2009 v 19:44 ® Koumes
Koumes

tvarogv> Tak kámo co je s tebou,už jsi se dlouho neozval zda se ti zadařilo lovení v éteru a již sleduješ FaH,nebo si telku vyhodil z okna? Dej vědět.

reagovat
Úterý 15. prosince 2009 v 19:04 ® Koumes reakce na …
Koumes

OSUD> Patriot a CETV jsou regionální slovenské stanice, Televízo je interaktivní slovenská stanice,TV LUX je slovenská stanice katolická a napůl hudební,obdoba naší stanice TV Noe pro věřící,DOQ je dokumentární česká stanice.Tyto stanice vysílají volně,to znamená, že zatím nejsou kódované.Ostatní slovenské stanice jako např.Markýza,JOJ,jsou na Digi,ale jsou kódované a dostupné v základním balíku pouze pro slovenské uživatele.Naše nové pozemní(teris­tiální)stanice Barrandov,Prima COOl a další zatím do vysílání Digi Tv nebyly zařazeny.

reagovat
Úterý 15. prosince 2009 v 7:50 ® OSUD
OSUD

koumesi mám otázku čeho se týkaji tyto kanály?Patriot,Te­levízo,TV Lux,DOQslovenské jako markíza joj tam asi nenajdu na dici co?Nebo barandov.

reagovat
Úterý 15. prosince 2009 v 1:40 ® Koumes reakce na …
Koumes

andy.tomas> No vidíš že si to zvládl,já to věděl,je potřeba mít u toho trpělivost a nevzdávat to.Je třeba vyzkoušet všechny postupy pro všechny přijímače a jde to. Blahopřeji a přeji pěkné pokoukákání na FaH.

reagovat
Pondělí 14. prosince 2009 ve 23:46 ® andy.tomas reakce na …
andy.tomas

Koumes> chtěl bych ti poděkovat i když mi to tak nejde.Nakonec jsem nevzdal a přišel na to a napíšu můj postup pro ty co mají stejný přijímač. 1.menu, 2.instalace, 3.ostatní vyhledávání to mám pod 4.,za 4.vyhledavání SMATV to je 2řádek, 5.Frekvence to jsem napsal číslo od AdamaHT a to 11747, 6.přenosová rychlost 28000, 7. vyhledat

reagovat
Pondělí 14. prosince 2009 v 11:39 ® Koumes
Koumes

andy.tomas>Z Digi nikoho nevolej,ty by si na tebe stejně neudělali čas.To musíš zvládnout sám,jako ostatní,kteří se zde zapojili do diskuse.Postupoval si podle mých polopatických návodů uvedených níže v diskusi? I ti největší laici to nakonec zvládli,tak to musíš zvládnout i ty.Opiš si kroky z mého návodu na papírek,vezmi ovladač od TV do ruky a pracuj dle něj.Po každém kroku se ti něco musí objevit pokud je to správné proveď popsaný úkon a potvrď jej tlačítkem „OK“.Když se někde zasekneš,tak jsi udělal chybu,musíš si pročíst znovu návod a napravit ji.Pokud to nezvládneš.Napiš kam si se až dostal.Pak to spolu napravíme.OK

reagovat
Neděle 13. prosince 2009 ve 23:40 ® andy.tomas
andy.tomas

Tak ať to zkouším jak chci tak mě tam zadat satelit Thor, prostě nejde :-( . To znamená asi jen hnout tou anténou, ale to mám strach abych to úplně nerozladil, je nějaké jiné vychodisko?? Když bych si na to zavolal někoho z Digi TV tak to asi nebude nejlepší krok???

reagovat
Sobota 12. prosince 2009 v 19:02 ® palcat
palcat

Koumes> Díky tak nakonec jsem to zvládl i já , manželka je s toho úplně odvařená tak hurá na ně i za vánice.

reagovat
Pátek 11. prosince 2009 v 19:23 ® Koumes reakce na …
Koumes

moucha> Prima Cool,zatím na Digi není,ale na Thoru je řada stanic,které si je možno naladit jako např.:Patriot,Te­levízo,TV Lux,DOQ(slov.+čes­.)dále řada hudebních:Lati­naF,Party TV,Nota TV,Musiq 1,Partener TV, Muzsika TV,Music Box,City TV,Tiankov TV,Mynele TV, dále sportovní:Spor­tklub+Poland,Spor­tklub Románia,a řada dalších stanic:KanalD, BGTV,RTR,CCTV­9,Speranta, SKAT,Bravo TNT,TelestarTV,E­UTV,Visjon Norge,HerosTV, The Poker Channel,Gospel Channel,BBC World News, LifestyleTv. Tak kdo má o některé zájem nechť si je naladí.

reagovat
Pátek 11. prosince 2009 v 17:42 @ moucha reakce na …

Zdravím!!Mám ještě jednu otázku pro Koumese jestli se dá naladit přes DIGI i prima cool???Kdybysjsi to náhodou věděl tak mě to prosím napiš!!!Moc dík a jdu se dívat na FISH…Zdarec

reagovat
Pátek 11. prosince 2009 v 17:41 @ moucha reakce na …

Zdravím!!Mám ještě jednu otázku pro Koumese jestli se dá naladit přes DIGI i prima cool???Kdybysjsi to náhodou věděl tak mě to prosím napiš!!!Moc dík a jdu se dívat na FISH…Zdarec

reagovat
Čtvrtek 10. prosince 2009 v 18:13 @ moucha reakce na …

SUPER!!!!!!!!!­!!Ikdyž jsem to měl ještě trošku jinak než si psal tak se mě to nakonec povedlo a to díky tobě Koumesi!!!MOC DÍKY!!!Tak teď by ještě mohli změnit to rozhodnutí a pustit česky PV TV a nemělo by to chybu ale to se asi nestane!!Ale nikdy neříkej nikdy!!Tak ještě jednou dík moc a měj se!!!Zdarec

reagovat
Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 12:06 ® Koumes
Koumes

moucha> Děláš asi stejné chyby,jako dělal dole uvedený „Osud“,ale když si přečteš všecky dole mé uvedené postupy,tak jeden se pro tebe určitě hodí a příjdeš na to jako „Osud“ při dalších pokusech. Nechci tady znovu zdlouhavě popisovat vše co už bylo uvedeno níže,to bych se opakoval.Musíš se dostat ke krokům : Instalace,Vyh­ledávání,Edit transpordéru a vtom provedeš to ruční zadání i když to tam v nabídce jak píšeš nemáš uvedené.A ještě nesmíš zapomenout při zadání Thor nastavit „Umožnit“ jinak by ti to spadlo zpět na Intelsat.A votom to je kde asi děláš chyby.Tak s chutí znovu do toho a uvidíš,že uspěješ a půl je hotovo,pak se ozvi zda jsi to zvládl tak jako „Osud“.

reagovat
Středa 9. prosince 2009 ve 22:03 @ moucha reakce na …

Zdravím všechny rybáře!!!Taky jsem zkoušel ladit Fish. podle koumese ale podařilo se mě nastavit akorát thor3 v automatickým vyhledávání(ruční nemám v nabídce)a když jsem to(podle instrukcí)potvrdil OK tak se mě to začlo hned ladit,Fish. to nenašlo a stejně se mě po tom ladění objevilo v tom žlutým okýnku INTELSAT…!!Tak nevím co s tím!!??Jestli někdo víte prosím o radu!!!Díky!!Jo a s tím nevysíláním té češtiny na PV TV mě docela NAS…ČAUKY

reagovat
Středa 9. prosince 2009 ve 20:35 ® OSUD
OSUD

chlapi sorry už jsem na to přišel.Mám to díky koumesovu návodu v ručním nastavení. takže konečně můžu čučet.a jsem na rybách každý den.Potom co jsem si přečetl z níže uvedených odkazů že PV-TV bude mít pouze české titulky děkuji bohu za FaH a za koumesuv návod.

reagovat
Středa 9. prosince 2009 ve 20:23 ® OSUD
OSUD

zdravím pánove mám podobný problém.Když jsem to zkoušel naladit podle níže uvedených návodu tak jsem se dostal pouze do kroku ,menu instalace automatické vyhledávaní satelit intelsat1002 a ten mi nejde přepnout na žádny jiný jako by tu v nabídce snad ani jiné nebyli dám ho do žlutého rámečku stisknu OK a nic pořád intelsat1002

reagovat
Úterý 8. prosince 2009 v 17:37 @ AdamHT

Digi Tv se nepohodlo s dodavatelskou společností a zrušilo vysílání FaH, ale protože to přes DigiTv tarnsponder (nebo tak nějak) odebíraly i jiné společnosti tak kanál FaH je nadále dostupný a odblokovaný stačí přidat na DigiTv satelit a editovat transonder na frekvenci 11.747Ghz, pozice horizontalní a rychlost přenosu 28000. Je neblokovaný a v češtině. Jinak si to mužete vygooglovat.

reagovat
Pondělí 7. prosince 2009 ve 14:34 ® Georgino
Georgino

Koumes: Povedlo se, díky moc! :-)

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 23:25 ® Ig

Jinak co se týká progtamu PV TV tak na ten se nedá vůbec dívat, jsou to víceméně jen reportáže ze závodů, ale v kvalitě hodně mizerného Home videa. Zrovna před chvílí jsem se díval na nějaké vláčkařské závody z Rumunska – děs běs, z hodinového pořadu by bylo nutné vystříhat tak 57 minut, aby se na to dalo dívat. Zlatý FaH a jejich Bass Master série :-)

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 v 16:46 ® Koumes
Koumes

MiTo> pokud ji tam nemáš,musíš si ji nastavit ručně. V Menu,Instala­ce,Ruční vyhledávání,nejprve zadáš satelit Thor,po jeho nastavení stlač OK,šipkami dolů přejdi na 2.Transpordér ,stlač OK a šipkami jeď postupně dolů, pokud nenajdeš požadovanou frekvenci dojť šipkami až na konec kde najdeš nápis: Definovat uživatelem,stlač OK, objeví se ti okno:Editovat transpordér,vněm na 1.je Satelit Thor,šipkami přejdi na pozici 2.Frekvence 0,stlač OK,objeví se ti: 00000 na DO(dálkovém ovladači)zadej požadovanou frekvenci 11747 (místo 0000 se ti přepíšou na požadované číslice),šipkami přejdi na 3.Polarizace , stlač OK a vyber H z (auto,V,H),dále šipkami přejdi na 4.Přenosová rychlost,stlač OK,šipkami přejdi na" Definovat uživatelem" a stlač OK,objeví se ti znovu 00000,kam znovu vepíšeš požadovaný údaj:28000,potom šipkami jdi na 5.FEC stlač OK a šipkami vyber požadovaný údaj 5/6.Na závěr šipkami najeď na „Dokončit“ a stiskni OK,tím se ukončí ruční nastavení 2.Tanspordér kde by měli být všechny zadané údaje pro Thor tj. 11747(H)28000 5/6.Šipkami sjeď dolů na „Vyhledat“ a stač OK.Před tím se dole podívej zda se tam ukázala nějaká výchylka na Úroveň… 80–90% ,Kvalita…90–100%. Pokud tam něco je můžeš začít s Vyhledáváním­.Pokud né,musíš doladit nastavení antény,dokud se ti tam nějaká úroveň neukáže.Pak by mělo být vše OK je to okéj???

reagovat