Vyhledávání
PV TV
22.10.2009 | Piranha | 39.441 zobrazení | 90 odpovědí
Jelikož mi na všeobecně diskuzi nebylo odpovězeno, zakládám tedy krátkodobé fórum.Nedávno jsem zjistil že skončilo vysílání kanálu Fishing and Hunting a místo něj je rybářský kanál PV TV.Bohužel není v češtině a donedávna byl zcela němý.Slyšel jsem info o tom že by se to mělo vysílat v českém jazyce, ale nevím kdy. Neví někdo víc informací?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 6. prosince 2009 ve 14:10 ® MiTo reakce na …
-
Koumes> čau,zkoušel jsem podle tvých rad naladit FaH,ale bohužel se mi to nepodařilo.Družice Thor 1,2,3 tam byly,ale v nabídce frekvence 11747 GHz nebyla..můžeš mi nějak poradit?? nejsem na to moc talent..
reagovat - Neděle 6. prosince 2009 v 10:54 ® Koumes reakce na …
-
palcat> + Georgino,pro,všechny majitele Hyundai dual,je nutné v nastavení antény,po zadání družice Thor nastavit: „Umožnit“,pokud tam máte „Zakázat“,tak vám to nepůjde.Dále v Edit transpordéru,vyplňte údaje s frekvencí:například pro(FaH na Thoru)je: 11747(H)28000 5/6 .Pak sjedete šipkami na programy jaké chcete vyhledat,jestli(volné+zakódované,či jen volné)a stlačíte OK ,je vám to okej? Po tomto ručním nastavení se pro kontrolu podívejte dolu na: Úroveň a Kvalitu signálu.Nebo se na ní podívejte přes Menu,Systém,Detekce signálu,kde by se vám mělo ukázat: Thor,11747(H)28000 5/6,to je nahoře a dole je zobrazena Úroveň..82% – 95% a Kvalita..90%-100% signálu. Pokud tam máte 0% je potřeba to ponechat na této stránce obrazovky a jít jemně!!! pohnout s anténou dokud se nějaká Úroveň signálu objeví.Ale ještě jednou zdůrazňuji jemně,protože družice Intelsat 1002 je na 1W a Thor na 0,8W Tedy těsně vedle sebe.Po tomto doladění překontrolujte zda vám jdou obě družice.Okej?
reagovat - Pátek 4. prosince 2009 ve 20:52 ® cercer
-
jinak pokud jde o tu papriku,tak ta když skončila a někdo tu pak řekl,že už zas vysílá,tak jsem nic neladil ale našel jsem ji nezakódovanou na asi 120kanálu mezi zakódovanými pořady
reagovat - Pátek 4. prosince 2009 v 19:46 ® Georgino
-
mám stejně jako Palcat digi tv na dvě telky a taky mi to nejde
reagovat - Pátek 4. prosince 2009 v 17:05 ® palcat
-
Tak to jsi borec ,já jsem se na to díval a nejde me to, v menu to vůbec nemám , mám digi na 2 telky. Hlavnim menu mám tyto nabídky nastaveni systemu , oblibene,instalace,casovac,ppv a jazyk . Kdyz dam istalaci kde normalne ladím tak me nabízí konfigurace lnb , nastaveni anteny ,vyhledávaní ,editovani a vyhledavani transponderu , nastaveni diseqc a tovarni nastaveni. Pokracuji vyhledávaním tam mam jen 2 moznosti 1.spustit vyhledávani vsech sítí , nebo skenovani satelitu a tam volim intersat1002,hotbird a Thor3 na kterem jsem to hladal a F&H nenasel. Dík za kazdou radu.
reagovat - Pátek 4. prosince 2009 v 15:03 ® Ig
-
Takže díky Koumesovi a jeho návodu se mi právě podařilo na DIGI TV naladit FaH na Thoru. Doufám, že to brzo nezruší.
reagovat - Pátek 4. prosince 2009 v 8:00 ® Ig
-
Koumes: A opravdu FaH jede aktuálně na tom Thoru volně?
reagovat - Středa 2. prosince 2009 ve 23:56 ® Koumes reakce na …
-
tvarogv> vždyť tam"thor"máš před turksatem,vidím,že si ho ve svém posledním příspěvku vypsal.Chybu děláš v tom že v instalaci provádíš 1) nastavení antény,tento krok v mém předchozím popisu musíš vynechat!!!! a jít rovnou na krok 2)automatické vyhledávání,nebo krok 3)ruční vyhledávání a tam teprve zadáš Thor a pokračuješ dále podle níže již uvedeného postupu.Pokud to nezvládneš,zavolej mi na 606546622 nebo mi dej svůj Skype,budu tě navigovat krok za krokem.
reagovat - Středa 2. prosince 2009 v 19:29 ® tvarogv reakce na …
-
to tam nemám…mám tam-amos1,arabsat,astra 1a2,atlanta bird1,eutelsat w1,w2 a w3,hispasat,hotbird,intelsat 1002–707–901 a 907,nilesat 101–102,pas 1r,sirius,telecom 2a-2c-2d,thor,turksat 1b a 1c…to je vše co mám v nabídce
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 21:16 ® Krokodyldandy reakce na …
-
Zkoušel jsi Intelsat 1W?já to mám na tomto
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 v 19:05 ® tvarogv reakce na …
-
tak jsem to zkoušel asi hodinu jak v auto tak ručním nastavením,všechny parametry zadány ale nenajde to jediný program…zajímavé když jsem hledal papriku na intelsatu tak vše ok,našlo to i papriku a tu jsem si naeditoval kam jsem chtěl…prostě přes Thor ani rana.
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 v 16:06 ® Kukin1 reakce na …
-
plazmu mám taky, digi taky a obraz a kvalita je super nemůžu si stěžovat
reagovatahoj Kukin
- Úterý 1. prosince 2009 ve 14:47 ® Koumes reakce na …
-
koumes>
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 13:53 @ koumes reakce na …
-
tvarogv>Tak polopaticky: Z menu přejdeš na instalace,pod ní máš 1)nastavení antény,2)automatické vyhledávání,3)ruční vyhledávání.Šipkami dolů najeď na 2)A.v.a stlač OK,objeví se ti 1)Satelit Intelsat 1002, najeď na něj šipkami nahoru,aby byl ve žlutém rámečku a stlač OK,šipkami pak najeď dolů a na 4 pozici by se ti v rámečku měl objevit THOR,stlač OK,pak šipkami dolů najeď na „Vyhledat“,až bude ve žlutém rámečku stlač OK. Začne automatické vyhledávání,až se ukončí ve žlutém rámečku dole se objeví „uložit“,stlač OK.Až se ukočí uložení přejdi levými šipkami zpět do menu a šipkami přejdi na horu na pozici „Editovat programy“.Dál už to doufám zvládneš,pokud né doporučuji nastudovat Manuál Digi TV. Pro pokročilé doporučuji „Ruční vyhledávání“ Tam se zadají přímo parametry,které jsem uvedl v předcházející diskuzi.Tak úspěšné ladění přeje koumes
reagovat - Pondělí 30. listopadu 2009 v 19:24 ® Piranha reakce na …
-
koumes> aby jsi nenasral vsechny asgardy a ne jen Thora
reagovat) Pak na vas poslou replikatory a vse dodelaj Goauldi. Ty vole ta hvezdna brana mi dala zase
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 19:17 ® tvarogv
-
to koumes-nevím jak to děláš ale já mám digi tv a nejde mi tam nastavit ta družice THOR,vždy když vyjedu z nastavení antény tak v možnostech ladění už je jen intelsat 1002…nemůžeš sem napsat přesný postup?díky
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 3:58 @ koumes reakce na …
-
Beebo> PAPRIKA také vysílá je pouze na jiné frekvenci,proto je nutno provést její přeinstalaci na Intelsatu 1002.Naladit frekvnci 12527,(H),27500, 3/4.
reagovat
Dobrou chuť přeje Koumes - Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 3:37 @ koumes
-
Kanál F&H dále vysílá,byl pouze přemístěn na družici Thor a na jinou frekvenci.Je proto nutné provést jeho znovu nainstalování. Naladěním družice Thor na frekvenci 11747 GHz,polarizace H,rychlost 2800,5/6.Beží v češtině. Tak přeji úspěšný lov.
reagovat
Koumes - Úterý 24. listopadu 2009 ve 20:47 ® vagi reakce na …
-
fikus> já se tu už jakou dobu vztekám kvůli té paprice. Díky za info. Ty Rununi jsou fakt trubky.
reagovat - Neděle 22. listopadu 2009 v 15:36 @ ???
-
http://www.digizone.cz/…esky-nebude/
reagovat - Neděle 25. října 2009 v 11:21 ® cercer reakce na …
-
standas> FaH už má program třeba v TVmagazíně
reagovat - Neděle 25. října 2009 v 8:49 ® standas reakce na …
-
Piranha> ahoj kámo,já mám UPC a tam je stále FaH jinak s tím programem máš pravdu a navíc mně ser… že přes EPG se toho moc nedozvím o obsahu
reagovat - Neděle 25. října 2009 v 8:11 ® Piranha
-
Jinak muzu rict ze to PV TV je o hodne lepsi nez FaH, na FaH bylo porad dokala chytani okounu v USA to uz mi lezlo krkem a moc morskyho rybolovu, ale klasicka chytacka kde se chytaj sumci feeder, nebo proste sladkovodni euro lov, tam bylo po skromnu o plavany nemluvim.Tady je ted dost z plavany a feeder coz mne uspokoji.
reagovat - Neděle 25. října 2009 ve 3:49 ® Beebo reakce na …
-
fikus> díky. kouknu se na to
reagovat - Pátek 23. října 2009 v 16:55 ® fikus reakce na …
-
Beebo> tv paprika vysílá na Digi TV na kanálu se jménem Sport Klub RO.
reagovat - Pátek 23. října 2009 v 0:42 ® Beebo
-
navíc teď začínám přemýšlet o koupi plazmy (106 – 126cm) a DIGI TV má malej datovej tok, což je na kvalitu zobrazení pro tak velkou obrazovku úplně na hovno. Připlatím si radši za SKYLINK, kterej mám taky a mám tam navíc i klasickou ASTRU, kde jsou i německý programy co byly na analogu.
reagovat - Pátek 23. října 2009 v 0:39 ® Beebo reakce na …
-
b.gun> podle všeho, to u mně taky vypadá, že se s DIGI TV neshodnu na další spolupráci, zrušili mi i TV PAPRIKU, a kdo mi šáhne na žrádlo a na ryby, ten nemá šanci přežít
reagovat - Čtvrtek 22. října 2009 v 18:23 ® b.gun
-
Jak píše HaD, F&H rozhodně vysílat neskončil, pouze se provozovatel nedohodl na další spolupráci s DigiTV, a tak byl v nabídce tohoto poskytovatele nahrazen kanálem PV TV … http://www.parabola.cz/…start-pv-tv/
reagovat - Čtvrtek 22. října 2009 v 18:12 ® HaD reakce na …
-
Dle informací, které mám k dispozici, kanál FH neskončil, je vysílán nadále, ale společnost DIGI jej nadále asi vysílat nebude.
reagovat - Čtvrtek 22. října 2009 v 17:52 ® Beebo
-
zavolej si na infolinku DIGI TV
reagovat