Chytej.cz

PV TV necteno

22.10.2009 | Piranha | 39.440 zobrazení | 90 odpovědí

Jelikož mi na všeobecně diskuzi nebylo odpovězeno, zakládám tedy krátkodobé fórum.Nedávno jsem zjistil že skončilo vysílání kanálu Fishing and Hunting a místo něj je rybářský kanál PV TV.Bohužel není v češtině a donedávna byl zcela němý.Slyšel jsem info o tom že by se to mělo vysílat v českém jazyce, ale nevím kdy. Neví někdo víc informací?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Pátek 12. února 2010 v 10:55 ® OSUD
OSUD

Ahoj.už mě to ale štve s těmi titulky.Poslední týden mám štěstí jak zapnu PV TV tak titulky nejsou.Zrovna teď pěkný možná i zajimavý cestovní dokument a nic.Včera feeder s heldorado team a taky nic.Srbské titulky nic bulharské nějaké nesmyslné titulky z války v pacifiku, česky kupodivu taky nic.Nemáte někdo zdání kdy by to mělo být už dobré?

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 9:04 ® Koumes reakce na …
Koumes

Ig> Zadej jen Thor,potom určené údaje dle tabulky pro uvedený transpordér,de­finovat uživatelem,až je zadáš potvrď OK a přejdi na další kroky.Na závěr dáš Dokončit a potom Vyhledat.

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 21:20 ® Ig

Koumes: Teď jsem to zkoušel ručně naladit dle tvých návodů a údajů z Paraboly, ale hlavní problém je, že nemůžu najít ten správný satelit. Mám přijímač Humax a ten mi nabízí jen Thor, Parabola uvádí, že to má být Thor 6 a ten není v nabídce. Poradíš?

reagovat
Středa 10. února 2010 v 11:03 ® filip111 reakce na …
filip111

pajinek> mě na Vantage HD-8000S titulky nejdou. Přitom na Vantage X-221 TSCI Combo co mám v ložnici jdou. Nechápu to.

reagovat
Středa 10. února 2010 v 10:58 ® HaD
HaD

jaké to PV TV je?

reagovat
Úterý 9. února 2010 v 16:04 ® Koumes reakce na …
Koumes

Ig> Jestli chceš,tak čekej,ale dle mých zkušeností s Digi TV je lepší si to přeladit sám ručně a máš to hned
a né až to budou řešit jako s těmi titulkami do češtiny,problémy s nimi mají dodnes.Já jsem si to hned přeladil a když se podívám na ty původní,které jsem posunul dozádu mezi zakódované,tak se tam nic stále neděje.Tak šup raději do přeladění a je vystaráno. Postupy jak na to jsem uváděl v předcházejících
příspěvcích při ladění FaH,tak si dle přijímače vyber, který se Ti hodí a neváhej a laď.Za 5 minut máš hotovo.

reagovat
Úterý 9. února 2010 v 8:01 ® Ig

V článku na Parabole se píše, že set top boxy od Digi TV se samy překonfigurují na nové parametry. Já orig. STB mám a nic se mi nepřeladilo. Musím to tedy udělat ručně sám?

reagovat
Úterý 9. února 2010 v 7:59 ® Ig reakce na …
reagovat
Pondělí 8. února 2010 v 19:13 ® Koumes
Koumes

Digi TV dnes přesunula programy PV TV,Nat Geo Wild,a řadu dalších ze satelitu Thor 5 na Thor 6.Proto,je nutné změnit nové technické parametry:satelit Thor 6 (0,8W),kmitočet:11,900 G­Hz,polarizace: horizontální, SR:28000,FEC:­5/6,norma: DVB-S. Více informací najdete na http://www.parabola.cz/… přesun

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 22:11 ® pajinek

vic tady http://www.parabola.cz/…a-discovery/

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 22:11 ® pajinek

PV TV je kanál pro rybáře a myslivce. Začátkem letošního roku začal vysílat s českém jazyce formou DVB titulků. Bohužel, řada digitálních satelitních přijímačů má problém DVB titulky na přijímači zobrazit. Ačkoliv jsou u programu v nabídce přijímače DVB titulky v češtině, nakonec se divákům nezobrazují. Problém je na straně vysílatele, který je šíří nestandardním způsobem. U ostatních programů s DVB titulky problémy nejsou. Zřejmě je to i důvod, proč PV TV vysílá nyní free-to-air (volně). Příjem CZE titulků si tak může otestovat doslova každý. DVB podtitulky jsou správně interpretovány přijímači, které se dodávají k Digi TV (Humax).

reagovat
Středa 27. ledna 2010 v 18:26 ® cercer
cercer

…a stejně nejdou..

reagovat
Úterý 26. ledna 2010 v 0:22 ® pajinek

Sat.přijimač mám OPTICUM 4100TSCX, at dávám ruční nebo automatický nastavení titulku, tak to proste stale nejde.

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 14:30 @ 999 reakce na …

Dobrý den, mám také receiver OPTICUM 4100TSCX a ať ladím jak ladím tak titulky mně stále nejedou. Může mně někdo prosím poradit.

reagovat
Sobota 23. ledna 2010 v 10:07 ® Koumes
Koumes

Konečně ty titulky na PVTV nastavily tak jak mají být. Takže,už se nemusí při hledání českých zadávat srbština jako tomu bylo původně,když to měli přehozené.Ani je nemusíte přelaďovat,pře­hodili to na češtinu sami.Proto, kdo bude nově nastavovat titulky zadejte hned česky a OK.Mělo by to běžet.Akorát co jsem zjistil,že překladač jim neběží na všechny pořady.Zatím jim to maká v srbštině v češtině částečně a bulharsky vůbec. Mají ještě co vylepšovat!

reagovat
Pátek 22. ledna 2010 v 11:10 ® andy.tomas
andy.tomas

Tak už to jde. Někdo mě pokouší vyprovokovat. :-)

reagovat
Čtvrtek 21. ledna 2010 v 18:00 ® andy.tomas
andy.tomas

Tak mě to nefachčí vůbec.Pokud to nejsou podmořské záběry 1000m.

reagovat
Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:11 ® HaD
HaD

VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE DLOUHÝ VÝPADEK ZPŮSOBENÝ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ EXTERNÍM ÚTOKEM. PO DLOUHÝCH HODINÁCH SE NÁM PODAŘILO SYSTÉM OBNOVIT A DOŠLO POUZE K DROBNÝM ZTRÁTÁM – PŘÍSPĚVKY Z VČEREJŠÍHO DNE. PROVEDLI JSME BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A VĚŘÍME, ŽE SE SITUACE NEBUDE OPAKOVAT.

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

reagovat
Úterý 19. ledna 2010 v 16:03 ® Koumes reakce na …
Koumes

moucha> a pro další majitele přijímače Hyundai,postup je:stisknu tlačítko OPT+,šipkami najedu na srbštinu,a potvrdím tlačítkem OK.Přesně jak to udělal „petak“. Některé pořady nejsou přeloženy,tak se nedivte,že vám to nejde.Musíte mít trpělivost jako na rybách.

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 7:48 ® gabo
gabo

Titulky nejdou u všech pořadů,jinak musí být přepnutý na srbštinu.

reagovat
Neděle 17. ledna 2010 v 10:56 @ petak

zdravim,taky jsem zkoušel vše možné a nešlo mi to.zadejte titulky a najedte na titulky v srbštině a stiskněte OPT+ nebo OK a měli by vám jít české titulky.já to tak udělal a jde mi to.

reagovat
Neděle 17. ledna 2010 v 0:47 ® pajinek

Co se tyče PV-TV, tak titulky mě taky nejdou. Sat.přijimač mám OPTICUM 4100TSCX, at dávám jakýkoliv jazyk,ruční nebo automatický nastavení titulku, tak to proste nejde. Skoušel jsem i tento kanál znovu aktualizovat, ale bez výsledku.

reagovat
Neděle 17. ledna 2010 v 0:32 ® cercer
cercer

mě taky nejdou,ať to přepnu na jakoukoliv řeč,či titulky

reagovat
Sobota 16. ledna 2010 ve 22:20 @ moucha

Zdravím všechny a obzvláště koumese!!Díval jsem se na to co píšete o Fis…a nemám z toho vůbec radost a zkoušel jsem si aspoň zapnout ty titulky na PV TV ale přes žlutej knoflík jak ty říkáš to vůbec nezapínám.Mám na ovladači tlačítko OPT a tím přepínám jazyky a titulky ale u toho PV TV se mě to pořád nevede ikdyž nastavuju srbštinu jak jsi psal!!Prosím o radu!!Aspoň ty titulky bych potřeboval!!Moc díky a zatím zdarec!!

reagovat
Středa 13. ledna 2010 ve 22:43 ® Alov
Alov

Tak to jsme takrikajic v riti :-((

reagovat
Středa 13. ledna 2010 v 0:25 ® Koumes
Koumes

Potvrzuji skutečnost,že dnes 12.1.2010 ve 21:00 došlo na satelitu Thor 3(0,8W)na kmitočtu 11,747 GHz,pol.H,SR 28000,FEC 5/6,k zakódování programů společnosti IKO Cable-tedy FaH,DoQ,SportKlub Polska,SportKlub+Pol­ska, SportKlub Romania systémem podmíněného přístupu Conax. Programy nyní najde zájemce pro DTH příjem v rámci paketu CS Link.

reagovat
Úterý 12. ledna 2010 ve 23:43 ® b.gun

Thor 3: Na kmitočtu 11,747 GHz, pol. H, SR 28000, FEC 5/6, DVB-S došlo k zakódování programů společnosti IKO CABLE – tedy DoQ, Fishing and Hunting …

www.parabola.cz/…-zakodovany/

reagovat
Úterý 12. ledna 2010 ve 22:46 ® Alov reakce na …
Alov

maxi6> Taky mi nejede :-(( Včera jsem to dle Koumese naladil a dnes už nejede :-((

reagovat
Úterý 12. ledna 2010 ve 22:16 ® maxi6 reakce na …

tak ode dneska Fishing na kmotoctu 11.747 zrejme skoncil. Nebo vam to jeste chodi.....?

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 ve 23:38 @ 900rr

Je to super chvile prace a FaH funguje Dik Koumesovu navodu.Tak Lovu Zdar a dik na PV.TV se nedalo koukat jeste se mi tam nepodarilo rozhejbat titulky.

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1