Vyhledávání
PV TV
22.10.2009 | Piranha | 39.440 zobrazení | 90 odpovědí
Jelikož mi na všeobecně diskuzi nebylo odpovězeno, zakládám tedy krátkodobé fórum.Nedávno jsem zjistil že skončilo vysílání kanálu Fishing and Hunting a místo něj je rybářský kanál PV TV.Bohužel není v češtině a donedávna byl zcela němý.Slyšel jsem info o tom že by se to mělo vysílat v českém jazyce, ale nevím kdy. Neví někdo víc informací?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 12. února 2010 v 10:55 ® OSUD
-
Ahoj.už mě to ale štve s těmi titulky.Poslední týden mám štěstí jak zapnu PV TV tak titulky nejsou.Zrovna teď pěkný možná i zajimavý cestovní dokument a nic.Včera feeder s heldorado team a taky nic.Srbské titulky nic bulharské nějaké nesmyslné titulky z války v pacifiku, česky kupodivu taky nic.Nemáte někdo zdání kdy by to mělo být už dobré?
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 v 9:04 ® Koumes reakce na …
-
Ig> Zadej jen Thor,potom určené údaje dle tabulky pro uvedený transpordér,definovat uživatelem,až je zadáš potvrď OK a přejdi na další kroky.Na závěr dáš Dokončit a potom Vyhledat.
reagovat - Středa 10. února 2010 ve 21:20 ® Ig
-
Koumes: Teď jsem to zkoušel ručně naladit dle tvých návodů a údajů z Paraboly, ale hlavní problém je, že nemůžu najít ten správný satelit. Mám přijímač Humax a ten mi nabízí jen Thor, Parabola uvádí, že to má být Thor 6 a ten není v nabídce. Poradíš?
reagovat - Středa 10. února 2010 v 11:03 ® filip111 reakce na …
-
pajinek> mě na Vantage HD-8000S titulky nejdou. Přitom na Vantage X-221 TSCI Combo co mám v ložnici jdou. Nechápu to.
reagovat - Středa 10. února 2010 v 10:58 ® HaD
-
jaké to PV TV je?
reagovat - Úterý 9. února 2010 v 16:04 ® Koumes reakce na …
-
Ig> Jestli chceš,tak čekej,ale dle mých zkušeností s Digi TV je lepší si to přeladit sám ručně a máš to hned
reagovat
a né až to budou řešit jako s těmi titulkami do češtiny,problémy s nimi mají dodnes.Já jsem si to hned přeladil a když se podívám na ty původní,které jsem posunul dozádu mezi zakódované,tak se tam nic stále neděje.Tak šup raději do přeladění a je vystaráno. Postupy jak na to jsem uváděl v předcházejících
příspěvcích při ladění FaH,tak si dle přijímače vyber, který se Ti hodí a neváhej a laď.Za 5 minut máš hotovo. - Úterý 9. února 2010 v 8:01 ® Ig
-
V článku na Parabole se píše, že set top boxy od Digi TV se samy překonfigurují na nové parametry. Já orig. STB mám a nic se mi nepřeladilo. Musím to tedy udělat ručně sám?
reagovat - Úterý 9. února 2010 v 7:59 ® Ig reakce na …
- reagovat
- Pondělí 8. února 2010 v 19:13 ® Koumes
-
Digi TV dnes přesunula programy PV TV,Nat Geo Wild,a řadu dalších ze satelitu Thor 5 na Thor 6.Proto,je nutné změnit nové technické parametry:satelit Thor 6 (0,8W),kmitočet:11,900 GHz,polarizace: horizontální, SR:28000,FEC:5/6,norma: DVB-S. Více informací najdete na http://www.parabola.cz/… přesun
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 ve 22:11 ® pajinek
-
vic tady http://www.parabola.cz/…a-discovery/
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 ve 22:11 ® pajinek
-
PV TV je kanál pro rybáře a myslivce. Začátkem letošního roku začal vysílat s českém jazyce formou DVB titulků. Bohužel, řada digitálních satelitních přijímačů má problém DVB titulky na přijímači zobrazit. Ačkoliv jsou u programu v nabídce přijímače DVB titulky v češtině, nakonec se divákům nezobrazují. Problém je na straně vysílatele, který je šíří nestandardním způsobem. U ostatních programů s DVB titulky problémy nejsou. Zřejmě je to i důvod, proč PV TV vysílá nyní free-to-air (volně). Příjem CZE titulků si tak může otestovat doslova každý. DVB podtitulky jsou správně interpretovány přijímači, které se dodávají k Digi TV (Humax).
reagovat - Středa 27. ledna 2010 v 18:26 ® cercer
-
…a stejně nejdou..
reagovat - Úterý 26. ledna 2010 v 0:22 ® pajinek
-
Sat.přijimač mám OPTICUM 4100TSCX, at dávám ruční nebo automatický nastavení titulku, tak to proste stale nejde.
reagovat - Neděle 24. ledna 2010 ve 14:30 @ 999 reakce na …
-
Dobrý den, mám také receiver OPTICUM 4100TSCX a ať ladím jak ladím tak titulky mně stále nejedou. Může mně někdo prosím poradit.
reagovat - Sobota 23. ledna 2010 v 10:07 ® Koumes
-
Konečně ty titulky na PVTV nastavily tak jak mají být. Takže,už se nemusí při hledání českých zadávat srbština jako tomu bylo původně,když to měli přehozené.Ani je nemusíte přelaďovat,přehodili to na češtinu sami.Proto, kdo bude nově nastavovat titulky zadejte hned česky a OK.Mělo by to běžet.Akorát co jsem zjistil,že překladač jim neběží na všechny pořady.Zatím jim to maká v srbštině v češtině částečně a bulharsky vůbec. Mají ještě co vylepšovat!
reagovat - Pátek 22. ledna 2010 v 11:10 ® andy.tomas
-
Tak už to jde. Někdo mě pokouší vyprovokovat.
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 v 18:00 ® andy.tomas
-
Tak mě to nefachčí vůbec.Pokud to nejsou podmořské záběry 1000m.
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:11 ® HaD
-
VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE DLOUHÝ VÝPADEK ZPŮSOBENÝ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ EXTERNÍM ÚTOKEM. PO DLOUHÝCH HODINÁCH SE NÁM PODAŘILO SYSTÉM OBNOVIT A DOŠLO POUZE K DROBNÝM ZTRÁTÁM – PŘÍSPĚVKY Z VČEREJŠÍHO DNE. PROVEDLI JSME BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A VĚŘÍME, ŽE SE SITUACE NEBUDE OPAKOVAT.
DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 v 16:03 ® Koumes reakce na …
-
moucha> a pro další majitele přijímače Hyundai,postup je:stisknu tlačítko OPT+,šipkami najedu na srbštinu,a potvrdím tlačítkem OK.Přesně jak to udělal „petak“. Některé pořady nejsou přeloženy,tak se nedivte,že vám to nejde.Musíte mít trpělivost jako na rybách.
reagovat - Pondělí 18. ledna 2010 v 7:48 ® gabo
-
Titulky nejdou u všech pořadů,jinak musí být přepnutý na srbštinu.
reagovat - Neděle 17. ledna 2010 v 10:56 @ petak
-
zdravim,taky jsem zkoušel vše možné a nešlo mi to.zadejte titulky a najedte na titulky v srbštině a stiskněte OPT+ nebo OK a měli by vám jít české titulky.já to tak udělal a jde mi to.
reagovat - Neděle 17. ledna 2010 v 0:47 ® pajinek
-
Co se tyče PV-TV, tak titulky mě taky nejdou. Sat.přijimač mám OPTICUM 4100TSCX, at dávám jakýkoliv jazyk,ruční nebo automatický nastavení titulku, tak to proste nejde. Skoušel jsem i tento kanál znovu aktualizovat, ale bez výsledku.
reagovat - Neděle 17. ledna 2010 v 0:32 ® cercer
-
mě taky nejdou,ať to přepnu na jakoukoliv řeč,či titulky
reagovat - Sobota 16. ledna 2010 ve 22:20 @ moucha
-
Zdravím všechny a obzvláště koumese!!Díval jsem se na to co píšete o Fis…a nemám z toho vůbec radost a zkoušel jsem si aspoň zapnout ty titulky na PV TV ale přes žlutej knoflík jak ty říkáš to vůbec nezapínám.Mám na ovladači tlačítko OPT a tím přepínám jazyky a titulky ale u toho PV TV se mě to pořád nevede ikdyž nastavuju srbštinu jak jsi psal!!Prosím o radu!!Aspoň ty titulky bych potřeboval!!Moc díky a zatím zdarec!!
reagovat - Středa 13. ledna 2010 ve 22:43 ® Alov
-
Tak to jsme takrikajic v riti
reagovat - Středa 13. ledna 2010 v 0:25 ® Koumes
-
Potvrzuji skutečnost,že dnes 12.1.2010 ve 21:00 došlo na satelitu Thor 3(0,8W)na kmitočtu 11,747 GHz,pol.H,SR 28000,FEC 5/6,k zakódování programů společnosti IKO Cable-tedy FaH,DoQ,SportKlub Polska,SportKlub+Polska, SportKlub Romania systémem podmíněného přístupu Conax. Programy nyní najde zájemce pro DTH příjem v rámci paketu CS Link.
reagovat - Úterý 12. ledna 2010 ve 23:43 ® b.gun
-
Thor 3: Na kmitočtu 11,747 GHz, pol. H, SR 28000, FEC 5/6, DVB-S došlo k zakódování programů společnosti IKO CABLE – tedy DoQ, Fishing and Hunting …
reagovat - Úterý 12. ledna 2010 ve 22:46 ® Alov reakce na …
-
maxi6> Taky mi nejede
reagovatVčera jsem to dle Koumese naladil a dnes už nejede
- Úterý 12. ledna 2010 ve 22:16 ® maxi6 reakce na …
-
tak ode dneska Fishing na kmotoctu 11.747 zrejme skoncil. Nebo vam to jeste chodi.....?
reagovat - Pondělí 11. ledna 2010 ve 23:38 @ 900rr
-
Je to super chvile prace a FaH funguje Dik Koumesovu navodu.Tak Lovu Zdar a dik na PV.TV se nedalo koukat jeste se mi tam nepodarilo rozhejbat titulky.
reagovat