Vyhledávání
Zkušenosti se šňůrama
18.10.2009 | džigit | 41.276 zobrazení | 132 odpovědí
Chlapi zkuste zde napsat své postřehy zkušenosti s pletenýma šňůrama,které používáte při vláčení a jiných technikách. Tím ovšem nechci vyloučit debatu o šňůrách na sumce u nás i na extrémy do Itálie,nabo Španěl,či při rybolovu na moři.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. října 2011 v 0:39 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Já dávám 5ti metrový návazec, který prochází očkama a tam spojku asi použít nelze.
reagovat - Čtvrtek 20. října 2011 v 0:14 ® džigit reakce na …
-
Stroft> já mám bezuzel sponky,na tom to drží.Jo a 0,12 je dost,to máš pravdu
reagovat - Čtvrtek 20. října 2011 v 0:11 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Jde o to, že vyšší průměry se chovají jako drát. A při té nosnosti co má, bych více jak do 0,10 nešel. Ale já chytám jen malé čudly, na krokodýly bude ta 0,12 OK. Jo… a v uzlu to prdá jak niť. Musím nastudovat speciš nanofil-vázaní.
reagovat - Čtvrtek 20. října 2011 v 0:11 ® reakce na …
-
džigit> je to drahý
reagovat - Středa 19. října 2011 ve 23:56 ® džigit reakce na …
-
mannice> a to Ti je málo? A za tu cenu?
reagovat - Středa 19. října 2011 ve 23:47 ® reakce na …
-
džigit> Já mám nanofil taky,a sem spokojenej.Akorát bych to neviděl na žádnej zázrak.Je to vlastně taková vytuněná pletenka.Je to pokrok,a krásně to s tim lítá
reagovat - Středa 19. října 2011 ve 23:45 ® džigit reakce na …
-
Stroft> asi už na něm viděl pořádného krokodýla
reagovatJá vzal dvanáctku a ta bílá? Horší než žlutá firehlína snad nebube…
- Středa 19. října 2011 ve 23:37 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Nanofil si koupil Kejra a zkoušeli jsme ho na Maře. Když ho kupoval tak byl zřejmě zkouřený
reagovatprotože koupil 0,15 mm. Vzhledově hodně podobné šňůře a nepříjemná bílá barva dává pocit, velké nežádoucí viditelnosti. Je velmi hladká a tudiž, pěkně lítá. Myslím, že kmen 0,08–0,10 s návazcem 0,04 bude dobrá volba. Osobně zatím vyčkávám a i nadále věřím Sufixu.
- Středa 19. října 2011 ve 21:33 ® džigit
-
tuš se se pořídil ten Nanofil zazrak.Zehnal sem aj udělatka na bezuzel a … Jak sem nesl gumy do servisu,jeblo mi v hnatě a k vodě sem se s tym nepodival.
reagovat
Jak ste na tom Vy,co už ste použili? Prvni dojmy mam velice pozitivni - Pondělí 28. února 2011 ve 21:52 ® džigit reakce na …
-
chip> no vidíš,spletl jsem se o nulu
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 20:27 ® chip reakce na …
-
uf,tak problem nalezen!asi na 30m snury bylo co par cm jakoby snura byla skripnuta.v tom miste to praskalo,ted uz snad dobry.
reagovat - Neděle 27. února 2011 v 8:51 ® džigit reakce na …
-
chip> co bych promíjel,nic neprominu
reagovat
Vždyť je to v věci.Koikni jinde,co já tam s některýma nakecám - Sobota 26. února 2011 ve 20:15 ® chip reakce na …
-
snad dzigit promine,bo to ma byt o snurach,ale ohledne toho prutu,tak ti muzu jen doporucit.kdyz jsem jeste trochu cestoval,dostal se mi do ruky spro power fjord do 500g.na lod neskutecnej vykostovak a v cechach bez mercedes rabatu
reagovat - Sobota 26. února 2011 ve 20:05 ® Stroft reakce na …
-
chip> Hm,dobrý prut a silný chlap
reagovat - Sobota 26. února 2011 ve 20:01 ® chip reakce na …
-
tim klackem myslim prut
reagovat - Sobota 26. února 2011 v 19:58 ® Stroft reakce na …
-
chip> Psal jsem, zvednout 20kg na prutě, ne na klacku. Málo který prut to vydrží a taky musíš mít sílu jako slon:)
reagovat - Sobota 26. února 2011 v 19:53 ® chip reakce na …
-
to stroft – budes se smat,ale loni mi spadnul do studny 20l kybl.nenapadlo me nic jinyho,nez vzit klacek a sup s trojhakem pro nej.snura na 48kg i s houpanim (vyuzil sem to jako test) zadnej problem.problem resim s gigafiskou,bo kdyz pres prut!chci ten kybl zvednout,tak praskne.kdyz se mi ho podari prizvednout,tak se trepi pred uzlem.
reagovat - Sobota 26. února 2011 v 19:44 ® chip reakce na …
-
dnes jsem se tomu povenoval trochu vic a vazne nic horsiho sem zatim nemel.vzal sem zbytky privlacovky tusim 0,16 awa,potom,tam uz nevim nazev jen ze na 48kg a tufku na 67kg.giga se postupne trha u uzlu a to pri velmi malem zatizeni.na tufce 2 kyble 20l s vodou a bez problemu.toz asi tak nejak.
reagovat - Sobota 26. února 2011 v 18:38 ® Stroft
-
Stará pravda, udávanou nosnost podělit dvěma a jsme v reálu. Zkoušeli jste zvednout prutem 20kg.....zkuste, potom zjistíte kolik vám dává 60Kg šňůra rezervy.
reagovat - Sobota 26. února 2011 v 16:53 ® hrdobec reakce na …
-
chip> Já zkoušel i tufku na 90kilo a přetrh sem jí jako prd a tak jsem si vzal vzorky od několika ruzných šnur abych je vyzkoušel a bez odpružení prutem prdne vše velice snadno.Jeden konec přivážu o činku a druhej za váhu na sto kilo a jen tufka vydržela necelou pulku udávaný nosnosti,ostatní škoda mluvit takže si nevybereš
reagovat - Sobota 26. února 2011 v 0:04 ® chip reakce na …
-
stopro tam v po zavolam.
dzigit:dokazes potesit
reagovat,ale kdyz 300m vyhodim,tak mi jeste 165 zbyde a to se vyplati
- Pátek 25. února 2011 ve 23:57 ® timbab reakce na …
-
chip> Taky bych to reklamoval,to není moc normální.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 23:54 ® džigit reakce na …
-
chip> jestli to nebude jen prvních 300 metrů
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 23:54 ® Prutos reakce na …
-
chip> To je silný kafe…nemít to moc z ruky okamžitě bych reklamoval.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 23:50 ® chip reakce na …
-
no jsem z toho trochu mimo!takovej maler sem fakt necekal.zvednu kybl plnej vody a rup!
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 23:43 ® timbab reakce na …
-
chip> Já jí mám a nepraská,asi jsi vyfasoval nějakou jinou než mám já
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 23:36 ® chip reakce na …
-
jen 1000m
reagovat,potreboval sem namotat novy multiky.david psal,ze ok.no ja uz presvedcenej nejsem
- Pátek 25. února 2011 ve 23:32 ® džigit reakce na …
-
chip> tý woe,kolik si jí koupil? Já už jsem nějak z těch malých průměrů a supernosností vyléčený,ale tohle je síla…
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 23:28 ® chip
-
zdar,tak neco pro dzigita
reagovat,abych mu udelal radost.dnes jsem na ff koupil snuru powerline gelb 0,66 na 84kg(gigafish).hledal sem neco nahradou za tuf line,jak cenou,tak i prumerem.a ted,…mala rychla zkouska a nevim ktery slovo by lip vystihlo muj stav.snura praska mimo uzel pri nadzvednuti 15–20kg!!!
- Pátek 25. února 2011 v 10:15 ® skipi007
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti se sumcovou šňůrou Master Catfish Strong např. tady http://www.chytapust.cz/…00m/d-72894/ Chtěl bych ji letos vyzkoušet ale nechcou se mi vyhazovat zbytečně penize, loni jsem koupil Spiderwire camo 0.40 mm a moc spokojený jsem nebyl .
reagovat