Vyhledávání
Jihlav 7 -8-9-10 privlac sumcu.
12.10.2009 | Losfedos | 2.972 zobrazení | 3 odpovědi
Jihlava 7–8–9–10 privlac sumcu.vase ulovky?vyskyt?nejefektyvnejsi vlaceci nastraha?oblibene misto?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 7. listopadu 2009 v 19:07 @ ???
-
To co píšete je výstižné,ale v každém znás je přece zvědavost.Tak snad každý kdo chodí na tento revír se zajímá pro motivaci,jestli se někomu podařil nějeký úlovek.Je logické že nikdo něřekne místo ulovení,ale dotazovaný se aspoň něco dozví.
reagovat - Úterý 13. října 2009 ve 13:02 ® Salmo reakce na …
-
hraji> Píšeš(mluvíš) mi z duše. Včera večer jsem chvíli přemýšlel, jak mojí odpověď zformovat, ale pak jsem se na to vykašlal. Každopádně v halvě jsem měl stejnou myšlenku jako ty, jen bych ji nedokázal tak pěkně sdělit světu…
reagovat - Úterý 13. října 2009 ve 12:02 ® hraji
-
Vždycky přemýšlím, k čemu jsou takovéto otázky. Na zjištění, zda se na revíru Jihlava 7–8 vyskytují sumci, není potřeba zadávat otázku, to je jasné ze sumarizace MO Třebíč. Že budou i v revíru Jihlava 9 je skoro jisté. S tou desítkou si již nejsem jistý. Dotaz na nejefektivnější nástrahu je další plácnutí do vody. To se přece mění v průběhu lovné sezóny a vypisovat to po měsících je asi k ničemu. A oblíbené místo? To nikdo rozumný neprozradí ani omylem, protože z oblíbeného místa by se v tu ránu stalo obsazené místo. Zkušeností s tím mám řadu, stačí zveřejnit neopatrně udělanou fotografii místa s úlovkem a druhý den je obsazeno.
Krása rybaření podle mě spočívá také v tom, že si ryby najdu, najdu si slibná místa, která prozkoumám a buď používám nebo je zavrhnu. Nechápu smysl získávání podobných informací, ale rád si přečtu nějaké jiné názory a důvody, které vedou zadavatele podobných otázek.
reagovat