Vyhledávání
Jaké příchutě Boilies?
7.10.2009 | spike | 6.933 zobrazení | 11 odpovědí
Delší dobu mě trápí příchutě boilies. Nikdy nevím jakou příchuť mám nastražit. Poraďte co je takový trhák atd.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 14. října 2009 ve 20:12 ® spike reakce na …
-
GEERS CZ> máš to ozkoušené??jak to funguje???
reagovat - Středa 14. října 2009 v 0:09 ® GEERS CZ
-
BOILIES
Recept č.1. : 20 % kukuričnej múky 10% sójovej múky 20% kukuričnej múky extrudovanej 20 % mletého konope 20 % konopnej múky 5% pšeničných klíčkov 5% gluténu Do 12 vajec 50 ml tekutej melasy 10 ml banánovej arómy 2 ml sladidla 30 ml konopný olej
Recept č.2.: 15% perníku 20% kukukričnej múky 10% kukuričnej krupice 15% pšeničnej múky 10% arašídovej múky 10% konopnej múky 10% ryžovej múky 10% pšeničných klíčkov Do 12 vajec 6 ml arómy škótske maslo 4 ml sladidla 1 kávová lyžička soli 30 ml repkový olej
reagovat - Pátek 9. října 2009 ve 23:17 ® spike
-
aha no tak myslím že když přísťí týden zajdu na kapry asi dám na jeden prur oliheň a na druhý zkusím říčního raka.
reagovat - Pátek 9. října 2009 ve 14:49 ® kaprnak
-
spike-Já osobně vždy volím na jeden prut masovku a na druhý něco sladkeho např.brusinku a olihen tyto dvě příchutě mě nezklamyly nikde
Taková základní příchut je jahoda tato příchut uz nachytala tisíce kapru a je to takový univerzál a z masovek je to příchut ryba.
Záleží především na tobě čemu dáš přednost potom lze i volit koření s ovocem např.kořeněný tunák+broskev atd. fantazii se meze nekladou a je mnoho variant nikdo ti ale nemuze zarucit ze zrovna na tyhle příchutě nachytáš musíš sám skoušet a vybrat si favority z příchutí
reagovat - Pátek 9. října 2009 ve 13:26 ® Daffne
-
spike> Sladký bych volil spíš z jara a opatrně v létě. Maso , klobása , můžeš i rybinu. Arašída mně nachytala po celý rok. Na podzim jsem minulí rok měl asi 10kaprů 10+. Vždy také záleží na jakém revíru hodláš ryby lovit. Zda se tam vyskytují třeba škble, zda jde o pískovnu a nebo bahnák. Sladké bych ale vynechal a šel spíš do toho ořechu a nebo arašídy. Tyto složky obsahují dost oleje a ve studené vodě se pomalu uvolnují. Což znamená výhodu při delším krmení ale i lovu. Velcí kapři tyto návnady přijímají lépe než již okoukané nástrahy. Vanilku ani jahodu ne.
reagovat - Čtvrtek 8. října 2009 ve 23:07 ® 1Mara reakce na …
-
spike> to je sladký a to mají rádi v létě
reagovat - Čtvrtek 8. října 2009 v 18:33 ® luk888
-
skusil bych brusinku… nebo standartní masovky, ale zvol také lepší firmu…
reagovat - Čtvrtek 8. října 2009 v 16:28 ® spike reakce na …
-
Daffne> aha s arašídovým boilie jsem se ještě nesetkal. A co na podzim dát jahodu??
reagovat - Čtvrtek 8. října 2009 v 10:51 ® Daffne reakce na …
-
spike> Ořech -dobrá volba. Ale ještě lepší je arašída. Tyto boili jsou perfektní na Amury. Na podzim bych ti ale doporučil spíš nějaké to koření či klobásu a nebo maso. Oliheň.Frankt.klobásu, Ryba-banán. Ale i ořech by mohl fungovat. Jen pokud si to budeš dělat sám ( Boili) tak nepřehánět s ořechama či arašídama. Jedná se o velmi těžkou nástrahu a tudíž je i dost aromatická.
reagovat - Středa 7. října 2009 ve 23:59 ® 1Mara
-
Já používám jen květákový
reagovat) jsou nej nej
)
- Středa 7. října 2009 ve 20:11 ® spike
-
Jaké jsou vaše zkušenosti s ořechovou??
reagovat