Chytej.cz

Festival FOR FISHING 2010 necteno

4.10.2009 | -zruseno | 22.817 zobrazení | 255 odpovědí

Fórum věnované rybářské výstavě – For Fishing 2010: Rybářský festival aneb výstava tak trochu jinak.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 31. ledna 2010 ve 22:29 ® osprey reakce na …
osprey

sus1> Dragona koupíš. Ale přeju ti, aby pak na tebe někde počkala pěkná zubatá kolem 80 cm, abys věděl, proč sis ten cajk kupoval.

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 22:27 ® Libor reakce na …
Libor

sus1> susoune, měl jsi přijet. Navíc tam byl bankomat, tak jsi si případně mohl vyzvednout nějakej peníz tam, když už by Ti něco padlo do oka.

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 22:24 ® sus1 reakce na …

Libor> Noo, to určitě.:-)

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 22:22 ® sus1 reakce na …

osprey> Tet už mě zbejvá koupit ještě toho Dragona a je to.:-)

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 22:19 ® osprey
osprey

CeP: No, nějaké dlouhé pruty tam měli, ale na konce jsem u těch nejdelších nedohlédl – ztrácely se v šeru u stropu:-)) Tak si těmi 11 m nejsem jistý. A půjčovat jsem si to nechtěl, ještě by mi do toho někdo vběhl.

Údajně tam byla i nějaká top dělička za super cenu (něco jako: obvykle za 100 000, ale dnes výjimečně za 65 000).

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 22:17 ® cruel00
cruel00

Dnes jsme se tam byli podívat a jenom chvála.Supr

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 22:16 ® osprey
osprey

sus1: Pamatuješ, jak jsme se bavili kdysi o levných věcech? A už jsi náš:-)

Ono se nasyslí. Svoje první černé Shimano jsem kupoval jako student a pomalu jsem kvůli němu nežral (chodit na brigádu do pekáren se ukázalo jako vynikající volba :-) ). A mám ho dodnes. Je to jedna z nejlepších investic mého života.

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 22:13 ® Libor reakce na …
Libor

BigMike> sus1> Lepší než hrát automaty :-)

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 22:12 ® sus1 reakce na …

BigMike> 14 dní jenom chleba taky nikoho nezabíje.:-))

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 22:09 ® BigMike reakce na …

sus1> moje řeč:))) Hlavně je to tím, že se to v hlavě „dá“ a pak se to začne realizovat! Hlavně, když to nepostihne rodinu v otázce životní úrovně. Naštěstí jsem rozumný!:)

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 22:03 ® sus1 reakce na …

osprey> No je fakt,že sem se si taky řikal,naviják za 1500 satčí,ale dneska je to...... zase jinak.:-)

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 21:55 ® CeP reakce na …
CeP

osprey> ja se tam bohuzel nedostal. videl jsi tam nejakej 11m bic?

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 21:32 ® osprey
osprey

sus1: Věř, že každé zboží má svého kupce. A nemusí být vždy bohatý. Jeden můj kamarád snil sen o feederu Hardy Marksman – to je desítková záležitost. A protože jsem tam ten prut viděl, odvedl jsem ho tam, on si zatřepal a ještě na výstavě začal řešit, kolik si může nabrat přesčasů, aby ho na jaře měl.

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 21:29 ® dam reakce na …
dam

sus1> tak určitě to bylo v pohodě a taky určitě to bude za rok zase o něco lepší

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 21:07 ® tomashr reakce na …

sus1> To není o Praze a jiném kraji, já jen konstatuji, že není zas tak zanedbatelné procento lidí, kteří si rádi dopřejí něco lepšího a nekupují jen vyloženě „ekonomickou třídu“ či dokonce lowend. Určitě to není většina, to je jasné, ale zrovna tak to není ani pár jednotlivců – prostě je to množství, které je už obchodně podstatné. A fakt si nemyslím, že se to liší mezi kraji – mám poměrně detailní přehled v jednom trochu jiném „hobby“ oboru a ta převaha více utrácejících „pražáků“ je daleko menší, než bys čekal…

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 20:41 ® sus1 reakce na …

tomashr> Zřejmě asi žiješ v bohatém kraji.:-) Praha. Já znam kluka,kterej chytá ligu v přívlači už nějakej pátek a koupil pořádnej vercajk až vloni,taky na to neměl.

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 19:23 ® tomashr reakce na …

vondras> No tak já si klidně dovolím tvrdit, že lidí, kupujících věci blížící se tebou zmíněné cenové relaci se najde poměrně hodně…

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 18:42 ® sus1 reakce na …

vondras> I to je fakt.:-) Kdo??!!

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 18:39 ® sus1

dam> Mohli by sme tady argumentovat ještě chvilku,nemá to cenu.Je prostě fakt,že na poprvé to bylo OK a ti,co si byli nejistí?!přijdou třeba příští rok.:-)

Jak psal osprey,Praha je velká a těch lidí je tam opravdu dost.

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 18:36 ® vondras reakce na …

tady každý píše o novinkách ale ještě nikdo nenapsal nic konkrétního,navíc tzv. novinky pro rok 2010 jsou obvykle v prodeji již koncem listopadu minulého roku a napsat že jsem si OŠAHAL pruty a navijáky v cenové relaci 10000–15000kč ale ruku na srdce kolik lidí si tyto věci může dovolit a SKUTEČNĚ KOUPIT !!!???

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 15:56 ® LeoC
LeoC

sus1> Přesně tak, 2 kvalitní výstavy se v téhle republice uživí.

S toutou výstavou byl pro kámoše z mého okolí (Ostravsko) problém do Prahy jet, zvláště pro ty, kteří loni byli na výstavě „Petrův zdar“ a porovnávali tuto výstavu s Brnem.

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 15:34 ® dam reakce na …
dam

sus1> osobně si myslím, že jsou hlavní dva aspekty, proč některé firmy nedorazily. První je fakt, že výstava stojí opravdu velké peníze, řádu set tisíc, což je docela velkým vydáním hned na úvod roku a druhým faktem je fakt, že nemusí mít dostatek zboží nového i stávajícího…nic­méně je tato výstava potřebná pro českou část rybářské populace

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 14:03 ® sus1

dam> Jak psal osprey,snad to ty možná chybějící nakoplo a příští rok dorazí.Ty se na to díváš jako profi rybář ale pro ty ,,obyčejné" rybáře to asi splnilo,to co mělo,dle některých spokojených přízpěvků zde.:-)

Do Brna se jedu určitě podívat,vloni se mě tam líbilo,tak to letos zopakuju.:-)

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 11:49 ® dam reakce na …
dam

sus1> osobně si myslím, že výstavní plocha v Brně je větší a je na ní více vystavovatelů. Pražská výstava je ale pozitivní hlavně v přijatelné vzdálenosti např. pro ZČ, SČ a JČ, těcj tolik do Brna nejezdí…ovšem opravdu jsem postrádal dost zajímavých vystavovatelů a osobně jsem si na moc nepřišel…navíc novinky vlastně nikdo neměl

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 11:46 ® dam
dam

Libor> :-D pivo

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 8:39 ® sus1 reakce na …

osprey> Když budou v republice dvě místa s perfektní výstavou,tak jedině dobře.Četl jsem tady názor,,Praha je blíž a letos překvapila,už do Brna nepojedu(dem)."

Brno je pro ,,čechy" přeci jenom trochu dál než Praha, i to je pro lidi v dnešní době rozhodující.Kdo byl letos spokojenej?má určitě na příště rozhodnuto.:-)

Ještě dotaz – výstavní plocha je v Praze větší než v Brně?

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 8:37 ® kaktus reakce na …
kaktus

osprey> Je možný že jsem něco přehlédl byl tam pěknej mumraj

reagovat
Sobota 30. ledna 2010 ve 22:51 ® osprey
osprey

sus1> Pokud ještě přitlačí na pilu, tak určitě vznikne akce, která bude Brnu silně konkurovat. Nahrává tomu i časnější termín (výprodej loňských modelů) i kupní síla pražské populace.

Tohle bylo zřejmě slušné, ale mohlo by být i lepší, což tu místy zaznělo. Prostor ještě je a myslím, že za rok asi bude ze strany vystavovatelů větší zájem.

reagovat
Sobota 30. ledna 2010 ve 22:47 ® filip111
filip111

osprey> dokážu si představit, že jste měli honičku a času na popovídání moc nezbylo.

reagovat
Sobota 30. ledna 2010 ve 22:35 ® sus1

Takže to vypadá,že Brnu ubydou lidi, soudě dle vašich ohlasů zde.:-) Roste jim velká konkurence.

reagovat