Vyhledávání
Festival FOR FISHING 2010
4.10.2009 | -zruseno | 22.815 zobrazení | 255 odpovědí
Fórum věnované rybářské výstavě – For Fishing 2010: Rybářský festival aneb výstava tak trochu jinak.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 2. února 2010 ve 21:26 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> upřímně? taky bych něco uvítal
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:17 ® Jak.novi reakce na …
-
osprey> Jo, na videa od vody se už těším. Dlouho se tu žádné neukázalo.
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:12 ® osprey reakce na …
-
PAZOUT20> Ta už podle mě nebudou. Jejich výroba trvá několik hodin a v zásadě se nestalo nic tak důležitého. Spíš se pokusíme dostat sem videa od vody. Jen co to trochu povolí.
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 20:42 ® PAZOUT20
-
Výstavy jsem se z pracovních důvodů nemohl zůčastnit i když jsem si nějaké zboží nechal zakoupit , proto mě zde chybí videa ze třetího a čtvrtého dne
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 12:31 ® havel
-
fotografie z rybářského bálu
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 12:30 ® havel
-
-
-
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 11:38 ® HaD
-
Výhercem soutěže se stal pan Václav KOČÍ z Havlíčkova Brodu. Jeho tip na počet návštěvníků byl 19 536, skutečný počet byl 19 568 návštěvníků. Rozdíl mezi tipem a skutečností byl pouhých 32 návštěvníků….. Výherce tak získává: nafukovací člun SKIPPER S 240S, prut „na vyvěšenou“ TRABUCCO SYGNUM STRONG 4 a naviják SHIMANO Twin Power 4000XT-RB. Předání vítězných cen se uskuteční dne 11. 2. 2010 v 11.00 hod. v redakci časopisu RYBÁŘSTVÍ. Výherci blahopřejeme!
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 23:44 ® HaD reakce na …
-
regulus> přesně tak. Dá se ale odhadnout. Já už absolvoval rybářských veletrhů asi 10 a z toho se dá něco odvodit.
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 23:40 ® regulus reakce na …
-
HaD> Loni v Brně byly 3 veletrhy současně a celková návštěva byla přes 60 000 lidí, jenže jak píšeš je to zavádějící, nelze říct přesně kolik jich bylo jen na Rybaření a letos to bude ještě veselejší, je tam těch výstav souběžně s Rybařením pět, z toho jedna po celou dobu konání, tři do čtvrtka a jedna na závěr na sobotu a neděli, takže mluvit tady o nějakým relevantním čísle nebo tvrdit, že nějaká návštěvnost v Brně nebude je pitomost, protože to nelze relevantně ověřit.
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 23:23 ® HaD
-
návštěvnost v Brně je větší, ale přesná čísla jsou ve hvězdách, protože vždy byly 4 veletrhy současně a čísla jsou za všechny veletrhy. Já Brněnskou sobotu odhaduji tak na 12–15 tisíc. Tady bylo na prvním ročníku 10.000
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 23:07 ® jersey reakce na …
-
No, nevím, ale loni bylo v Brně tuším nějak přes 40000, že by bylo 20000 jen v jeden den?
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 21:33 ® osprey reakce na …
-
Tomik> Letos Brno v sobotu 20 000 asi nedá – důvodů je víc, ale hlavní je ten, že to roztáhli na strašných 8 dní.
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 20:58 ® skwor reakce na …
-
Tomik> Jo, ale Brno má X let tradici, zatímco tohle bylo poprvé. A na to je taková účast hodně slušná.
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 20:46 ® spike
-
sus1> v Brně:)
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 20:07 ® sus1
-
Gde to je??
reagovat - Pondělí 1. února 2010 v 19:38 ® sus1 reakce na …
-
Libor> Nepochopils,asi.
A jinak,díky penězům sem živ,ty né??!
reagovatA nebo si du za kačky něco koupit.Jestli je nepotřebuješ??,tak seš štastnej člověk.
- Pondělí 1. února 2010 v 19:35 ® cercer reakce na …
-
sus1> no…kdo byl…ví,že ANO!!!!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Pondělí 1. února 2010 v 19:33 ® Libor reakce na …
-
sus1> to je hrozný, ty pořád myslíš na peníze..
reagovat - Pondělí 1. února 2010 v 19:32 ® Tomik
-
skwor> to chodí do Brna jenom v sobotu..
reagovat - Pondělí 1. února 2010 v 19:32 ® sus1 reakce na …
-
cercer1> Jenom za cenu vstupenky by šla udělat ostuda i v Mníšku??!!a jaká??!!
reagovat - Pondělí 1. února 2010 v 19:16 ® cercer
-
CeP> si myslíš,že jsem ty 11m. biče přehlédl?
reagovatVagi: sem vám to říkal,že to bude stát na bále za to
- Pondělí 1. února 2010 v 18:28 ® skwor
-
Tak prý bylo skoro 20 000 lidí. To je na první ročník hodně slušné.
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 14:52 ® HaD reakce na …
-
vagi> něco málo bude
reagovat - Pondělí 1. února 2010 v 10:26 ® vagi reakce na …
-
HaD> Ahoj Davide, vzhledem k tomu, že smutek z mé neúčasti na bále je veliký, mám otázku, zda bude nějaké podrobnější info z průběhu nebo reportáž?
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 ve 22:50 ® HaD
-
Tak už to máme za sebou. Nyní zcela využiji přednosti internetu a psaného projevu, neboť mě už téměř definitivně odešly hlasivky do věčných lovišť a mluvit bych opravdu nemohl. Někdo se možná pozastaví nad tím, proč to píšu. V podstatě si dělám takové malé alibi – mnohým z vás jsem se věnoval méně než bych chtěl, mnohým vůbec a hodně z vás jsem ani neviděl. Prostě tradiční veletržní frmol, který byl letos oproti jiným rokům několikanásobný.
Rád bych všem poděkoval za návštěvu a pokud se vám u nás líbilo, mám velikou radost.
Než tady zcela zkolabuji, pokusím se o pár postřehů a vysvětlení k festivalu:
- veletržní plocha festivalu byla téměř shodná s plochou v Brně
- vystavovatelů bylo o několik méně
- absence některých firem mrzí nejen některé návštěvníky, ale i organizátory. Nicméně je to především jejich „ostuda“ a myslím si, že už dnes vědí, že chybili a příští rok se zúčastní
- novinky na festivalu byly. Řada firem ovšem nové zboží nestihla přivézt a aby se tomu pro příští rok předešlo, existují úvahy o termínu o několik týdnů později
- „kritika“ stavu uliček a velikosti hal – osobně jsem už v životě absolvoval asi 250 veletrhů a výstav a toto je spíše nadstandart. Na každém veletrhu existují dny, kdy se uličky zaplní a davy prostě jsou. Takže FOR FISHING 2010 byl v tomto ohledu standardem. Někomu to vadí, někomu ne. Na rybářských veletrzích to je vždy sobota a vždy se o tom mluví. Komu to vadí, má jezdit zkrátka v jiný den.
- jestli někdo čekal 5× velký rybářský veletrh – no na to opravdu neumím odpovědět
- doprovodný program považuji za velice zdařilý a nesmírně pestrý a mohu zodpovědně prohlásit, že nic podobného a s takovým zájmem návštěvníků tu ještě nikdy nebylo.
- bál – kdo byl, ví. Kdo nebyl, prohloupil
Třešnička na dortu velmi povedené akce.
Osobně se domnívám, že se zde narodila akce, která je věkově sice novorozencem, nicméně charakterem již představuje dospělý festival. Samozřejmě je co zlepšovat a je prostor kam jít dál. Kdo by ovšem čekal, že už na prvním ročníku bude vše dokonalé, když na ostatní úspěšných akcích tohoto typu chyby (a mnohdy i větší) jsou i po mnoha letech, byl by blázen.
Osobně jsem skálopevně přesvědčen, že další ročník v Letňanech se díky celému týmu, který akci připravuje v čele s Martinem Chmelíkem, podaří uskutečnit něco, co tu ještě nikdy nebylo. Martina a jeho tým totiž ryby baví a festival připravují srdcem!
A když vás ryby baví…
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 ve 22:49 ® osprey reakce na …
-
sus1> I já musel popojet. Ale 75 cm už je slušná ryba. Přinejmenším na menší svazové vodě. Hodně se nalítám, abych si na takovou sáhl a stačí trochu smůly a sezóna nemusí stačit.
Dobrou.
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 ve 22:31 ® sus1
-
osprey> O nějakejch vim,ale musim za nima kousek popojet.
reagovatZatim jen slabejch 75cm.na 240 10 – 30Gr.
- Neděle 31. ledna 2010 ve 22:29 ® sus1
-
Libor> No jo ale vejplata tam ještě neni v tom bankomatu.
reagovat