Vyhledávání
Festival FOR FISHING 2010
4.10.2009 | -zruseno | 22.828 zobrazení | 255 odpovědí
Fórum věnované rybářské výstavě – For Fishing 2010: Rybářský festival aneb výstava tak trochu jinak.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 30. ledna 2010 v 15:06 ® skwor reakce na …
-
tomashr> To jo, tady se prosadit mohli. Každopádně na jimi zvolenou formu reklamy se koukalo hezky
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 ve 14:57 ® Kazan
-
Výstava docela dobrý, hlavně kapraři si přijdou na své. Příjemné bylo setkání s kamarády.
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 ve 14:41 ® tomashr reakce na …
-
skwor> Nutno ale říct, že ten Raven Brno byl podle mě největší trapas akce. Oni totiž momentálně slibují to otevření krámu v Praze a dost místních (mě nevyjímaje) to docela zajímá, protože koncept velkého „rybářského supermarketu“ má něco do sebe. Tak jsem čekal, že právě Raven využije veletrh na docela výrazné promo před rozjezdem kamenného obchodu, ale ono prd…
Jinak jsem byl s veletrhem docela spokojen, přirozeně jsem tam neviděl úplně všechno, co bych si přál, ale málo toho taky nebylo – na první ročník hodně dobré, podstatný bude ale hlavně příští rok, kdy bude třeba dobrý začátek potvrdit a vylepšit.
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 ve 14:30 ® skwor
- reagovat
- Sobota 30. ledna 2010 ve 14:16 ® skwor
-
Tak jsem zpátky. Akce to byla fajn, rád jsem poznal nové známé (a že jich bylo
reagovata znovu viděl ty „staré“. Nejlepší stánek mělo Raven Brno – vůbec nic společné s rybařením, jen dvě dívky věnující se bodypaintingu. To se mi líbilo moc
- Sobota 30. ledna 2010 ve 12:54 ® -zruseno reakce na …
-
vondras> Myslím že by nikdo nebyl lepší tváří festivalu, než Rudolf Hrušinský. Pořad Jak na ryby byl výborný a rád jsem se na něj díval. Myslím že takových pořadů by jsme si měli vážit, už proto že jich je u nás jako šafránu. Jinak r.Hrušinský je pro mě Pan rybář a myslím že by jsme k němu měli mít k úctu, pro to co udělal pro sportovní rybařinu v ČR i pro českou kinematografii.
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 ve 12:47 ® -zruseno
-
Já jedu na výstavu zítra, už se těšim.
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 11:39 ® džigit reakce na …
-
vondras> á,pán je zřejmě „gurmán“.Ukaž nějaký jiný,kvalitní,pořad o rybách v televizi? Tuhle krásnou atmosféru… O výstavě nevím,nebyl jsem osobně,ale až uděláš aspoň takovou,dej vědět,dveře se Ti netrhnou.Určitě dodáš i kvalitního madiálně známého člověka,jako patrona.A makej,republika Ti fandí…
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 ve 2:40 ® Ciffik
-
souhlas s Hadem, pořad byl alespoň v čr nej… taky není moc s čím srovnávat, ale před panem Hrušínským bych smeknul už jen z chování a vtípků, které jsem měl tu možnost vysledovat z dvd edice chytej…
škoda, že hláška parma není srnka nebyla od něj ta mě fakt dostala…
u mě přesto jednoznačně na celé čáře vede ryb. pořad slovenské televize
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 ve 2:03 ® HaD
-
http://www.chytej.cz/…a_videa/797/
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 ve 2:02 ® HaD reakce na …
-
Jak.novi> nahravalo se. Uz bezelo, ale nenahraly se posledni vteriny. Nahravam znovu, za dvacet minut uz bude plne funkcni.
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 0:38 ® Jak.novi reakce na …
-
Pořad Jak na ryby považuji za to nejlepší, co se u nás vysílalo. Už se mi po něm opravdu stýská. Ještě že vyšlo DVD se sestřihem tohoto skvělého pořadu. To mi ten stesk alespoň trochu utišilo.
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 0:34 ® Jak.novi reakce na …
-
HaD> To video o druhém dni veletrhu se teprve nahrává, že nefunguje?
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 0:31 ® HaD reakce na …
-
vondras> nevím kdo jsi, ale Tvůj názor nechápu, i když respektuji. Nicméně pořad měl sledovanost 6–8% a rybáři ho měli rádi, zejména poslední díly a stýská se jim po něm. Jestli toho herce neznáš, tak je to Rudolf Hrušínský. Skvělý herec, rybář, člověk. A jestli se Ti jeho projev nelíbí, můžeš k němu přesto zachovávat trochu více úcty. Zaslouží si to. Mimochodem doporučuji se podívat na výsledky anket. To, že právě Rudolfův pořad byl jednoznačně považován za nejlepší, je prostě dané. To nezměníš ani svým extrémním názorem.
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 0:24 ® havel
-
Fotografie z druhého dne
-
Fotografie z druhého dne
-
Fotografie z druhého dne
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 0:23 ® mekvak reakce na …
-
vondras> Jestli máš na mysli R.Hrušínského a pořad „Jak na ryby“, tak s tebou nemůžu v žádném případě souhlasit. Já jsem se na tento pořad díval rád a myslím si, že tam bylo k vidění poměrně dost-od biologie ryb, přes různé způsoby chytání, výpravy atd atd.Pokud máš raději pořady typu „S Jakubem na rybách“ či kanál F&H, tak tvoji kritiku chápu.
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 ve 23:37 ® Libor reakce na …
-
osprey> kamera zvětšuje
reagovat, zítra se tam chystám, tak doufám že si domů nepovezu prut, protože to taky nemám v plánu. Vezmu si tak 200Kč abych nemohl utrácet
- Pátek 29. ledna 2010 ve 23:34 ® osprey
-
Samozřejmě zveme všechny chytejáky k našemu stánku na pokec, protože veletrhy nejsou jen o množství shlédnutého zboží, ale i o setkání přátel a známých. A taky o tom, že kolikrát se konečně naživo setkáme s těmi, koho známe jen jako virtuální osobu na síti.
Například dnes jeden nejmenovaný kolega zjistil, že jsem o půl hlavy menší než si myslel
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 ve 23:29 ® osprey reakce na …
-
Filip00> Co se přívlače týče, ještě je tam solidní zastoupení Pennu (WFT).
A jako feedrař jsem si tam osahal Greyse a Hardy.
Doufal jsem ve Sportex nebo Dragon, o Daiwě jsem věděl, že nebude.
Celkově to ale, myslím, za návštěvu stojí. Já si tam dokonce koupil prut (vláčecí) a to jsem ani původně nechtěl.
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 ve 23:12 ® Filip00 reakce na …
-
mekvak> vondras> Díky za echo zítra to prubnu a přinejhorším si dám jen dobrou klobásu co psal kámoš ,že tam mají.
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 ve 22:15 ® vondras
-
ještě akorát nechápu že se rádoby ryb. veletrh ?? ohání fousatým hercem který natočil nejhorší seriál o rybách který kdy vysílala televize !!! a můj osobní názor na tuto akci– v žádném případě to BOMBA není a do budoucna doporučuji se hodně zlepšit aby to ta BOMBA skutečně byla !!!???
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 ve 21:59 ® vondras
-
v dobře vybaveným obchodu mají přívlačových nástrah určitě víc jediné co bych doporučil je vlastně jenom storm protože jejich výroba i distribuce končí !!!??
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 v 17:45 ® mekvak reakce na …
-
Filip00> Mně osobně se ale akce líbila a za sebe můžu návštěvu FF doporučit. Určitě toho tam je víc, než jsem ti napsal. Je možné, že jsem něco také přehlédl a nebo zapomněl, protože jsem dost času trávil v přednáškovém sále.
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 v 15:27 ® Filip00 reakce na …
-
mekvak> to nezní moc dobře, ale díky Ti za info
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 ve 14:19 ® mekvak reakce na …
-
Filip00> Jsou tam nástrahy.cz, lovec rapy, něco od stormu, rapala, mepps. Já jsem si tam nevšiml třeba Salma.Co se prutů týče, tak shimano, mivardy apod.
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 ve 13:56 ® Filip00
-
Ahoj byl jste tam někdo? zajímá mě kolik stánků je věnováno přívlači. Dostal jsem info, že moc ne a chtěl bych to potvrdit a nebo vyvrátit. Díky
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 ve 13:31 ® Kazan reakce na …
-
CeP> třeba včera dlouho pařili
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 ve 13:00 ® CeP
-
Jak.novi, Fugas> nevjéřim. ma nejakou divnou barvu v ksichte.
reagovat