Vyhledávání
Hrozno ako nástraha
30.9.2009 | LuboO | 2.832 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec, skúšal niekto niekedy niekde niečo chytit na bobulku hrozna? Teraz to je dosť aktuálne a dokonca je aj skvelý rok, čo sa týka cukru. Ja som to zatial neskúšal, skôr chytilo hrozna mňa, ale v tekutom stave, hlavne zo Sahary, kto pozná, ten vie… Inak, vdaka za postrehy a skúsenosti.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. prosince 2009 v 19:13 ® tom_f
-
na řece sem chytl tlouště, ale to je tak asi vše
reagovat - Čtvrtek 1. října 2009 ve 22:29 ® Robur
-
vidíš, v sobotu v Lídlovi výběr z bobulí 0,5l za 129Kč, ale kdyby mne zabil, tak si nevzpomenu na odrůdu, ale mám to na chalupě ve sklepě
reagovat - Čtvrtek 1. října 2009 ve 21:44 ® LuboO reakce na …
-
standas> a mal si pozdny zber alebo vyber z bobul? A chytil si nieco?
reagovat - Čtvrtek 1. října 2009 ve 21:07 ® standas reakce na …
-
osprey> nevím cos mněl za víno ale já chytal i na půlky,možná asi záleží na odrůdě.:)D
reagovat - Středa 30. září 2009 ve 22:01 ® LuboO
-
So svestkami (slivkami) mam skusenosti na tlouste (jalce). Od malicka sme na ne chytali. Ale som zvedavy specialne na to hrozno. Ja teraz nemam cas to vyskusat, lebo prace vyse hlavy, a ked bude volnejsie, hrozno uz bude v inom skupenstve. Inak, skusal som to aj so slivkami v tekutom stave a takisto na mna uspesna nastraha, ani netreba vela vnadit…
reagovat - Středa 30. září 2009 ve 21:58 ® osprey
-
Jde to, ale peckoviny jsou obecně lepší. Teď jsou aktuální švestky – ty napůlíš nebo načtvrtíš a do vody se uvolňuje dost šťávy. Kuličku z hroznu musíš nechat celou. Je i křehčí na nához. Dá se chytat i na rozinky.
reagovat