Chytej.cz

Sumcová šňůra POWER PRO 0,76 na 95 kg necteno

30.9.2009 | Pivař | 5.001 zobrazení | 6 odpovědí

Máte jí někdo? Na jednom e-shopu jsem četl, že je kulatá a na dalším, že je hranatá se zaoblenými hranami. Ceny poměrně rozdílné a taky jsem se dočetl, že existuje i nějaká Čína. Tak abych nešlápl vedle. Budu jí kupovat v metráži, mám multíky Cormoran Corboss 610 – nemá někdo zkušenost kolik se na ně týhle šňůry 0,76 mm vejde?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 18. března 2010 v 18:51 ® tjjack

dá se s touhle šnůrou a corbossem nahazovat, nebo je moc hranatá?

reagovat
Středa 18. listopadu 2009 ve 14:14 ® džigit

Tak jsem si byl tuto šňůru „vyzkoušet. Je spíše hranatá,tvrdší typ a nosnost mi nesedí!!!Nevím,jak se testuje "ta“ udávaná nosnost,ale já ji utrhl celkem snadno.Navázal jsem na každý konec dřevěný kolík,za jeden jsem zvedal na druhém konci stojící mou drahou polovičku/56 kg+oblečení/a ani jsem nepřizvedl.Na Corboss ji vejde okolo 200 metrů

reagovat
Čtvrtek 8. října 2009 v 19:47 ® džigit

Zkus mrknout na Milo Brno. Prodávají tam obojí a s majitelem je velice dobrá komunikace. Telefon tam najdeš. Mimochodem, taky o této šňůře silně uvažuju.

reagovat
Neděle 4. října 2009 v 11:37 ® Pivař

No jedna věc je , jestli se v tý Číně vyrábí pod hlavičkou, tedy i kontrolou dané firmy, nebo jen kopie. Jednou jsem v TV poslouchal, jak ředitel firmy KOHINOR(nevím jestli to je přesně napsaný) byl v Číně na jakési exkurzi a bylo mu do pláče, když přímo ve výrobě viděl, jak číňani na tužky vesele vyráží jejich logo.

reagovat
Sobota 3. října 2009 ve 23:50 ® osprey reakce na …
osprey

888pavel> V Malajsii? :-))

reagovat
Sobota 3. října 2009 ve 23:07 @ 888pavel

Jenom reakce na tu Čínu. Kde myslíte že se všechny šňůry vyrábějí?

reagovat