Vyhledávání
Poznáváte někdo tyto woblery??
26.9.2009 | FISHERBOY | 3.148 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím , pořídil jsem si pár woblerů, s kterými jsem poměrně spokojen, ale už jsem zapomněl název firmy který mi paní v obchodě říkala…nevíte někdo název firmy která tyto nástrahy vyrábí?? Měla by být z Hradce Králové.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 12. října 2009 v 16:18 ® FISHERBOY reakce na …
-
jj též jsem nakoupil asi 10 kusů po 28 korunách… Mě zase bylo řečeno ze se byvala firma opet rozjizdi tak potrebuje natahnout lidi…zajimavy je ze mam všechny woblery 8cm , akorat jina barva a kazdej chodi uplne jinak…
reagovat - Neděle 11. října 2009 v 18:46 ® krl
-
Minulý týden jsem koupil 3 ks středně velkých wobů v Týně nad Vltavou á 3O kč.Výprodej z údajně krachujícího družstva RYNA
reagovat - Čtvrtek 8. října 2009 ve 22:30 ® FISHERBOY
-
ja musím uznat, že jsem jim tím označením šmejd ukřivdil… ryby na ně docela skáčou…
reagovat - Čtvrtek 8. října 2009 ve 21:48 ® albin reakce na …
-
FISHERBOY> Jsou to Ryny a nejsou to,alespoň dle mě žádný šmejdy.Jenom je chce tahat trochu jinak než rapaly podobnýho typu.Víc zvolna.
reagovat - Středa 7. října 2009 ve 22:30 ® Char
-
Je to Ryna, také jich pár vlastním, chytával jsem na ně v dobách kdy nic jiného nebylo, ale úspěchy byli nevalné.
reagovat - Středa 7. října 2009 v 0:18 ® reakce na …
-
inspo> Přesně. Ty ryny sice nejsou moc líbivé, ale ryby mají často jiný vkus než rybáři
Letos mě obvzlášť ryby přesvědčily. Kdybych se měl řídit letošními zkušenostmi – půjdu chytat na nejdebilnější místo a nahodím woba co se mi nejmíň líbí a bude tam největší ryba
reagovat - Úterý 29. září 2009 ve 13:59 ® inspo reakce na …
-
FISHERBOY> S tím šmejdem bych byl opatrný, já měl Rynu jen jednu, ale dodnes mě mrzí, že jsem ji urval, jelikož lovila ryby více než dobře.
reagovat - Úterý 29. září 2009 ve 13:17 ® FISHERBOY reakce na …
-
jasný no…když urvu takovýdleho šmejda, je to jedno, Rapala by nasrala víc:D
reagovat - Pondělí 28. září 2009 ve 21:36 ® kubas reakce na …
-
FISHERBOY> no já je moc nemusím mám i menší i větší, používám je spíš jako průzkumníky za tu cenu…
reagovat - Neděle 27. září 2009 v 18:19 ® FISHERBOY reakce na …
-
Libor> jj koupil jsem je za 28 kč/kus ..tak jsem si řikal..bude to shit ale za zkoušku to stojí…a na druhej nadhoz jsem na modrého vytáhl tlouště 50,5 cm:)
reagovat - Neděle 27. září 2009 v 18:16 ® FISHERBOY reakce na …
-
BigMike> ono ty malé…mě se na první pohled zdálo ze nepracují také, ale na klidné vode kdyz se podíváš tak pracují ..teda aspon ty co mam ja ano
reagovat - Neděle 27. září 2009 v 11:00 ® Libor
-
Myslím že je to RYNA, jednoho z nich mám, ale jsem línej se jít podívat do krabičky. Jinak na něj jsem chytl jednou 7 candátů za vycházku.
reagovat - Neděle 27. září 2009 v 0:22 ® cormoran reakce na …
-
FISHERBOY> Taky bych to viděl na Rynu, jeden někde na dně krabičky snad ještě odpočívá
reagovat - Neděle 27. září 2009 v 0:16 ® BigMike reakce na …
-
Ryna. Mám 2 malé, koupil někde ve výprodeji a vůbec nepracují, takže odpočívají depu!
reagovat - Sobota 26. září 2009 ve 23:16 ® FISHERBOY
-
nn Znak to určite nebyl…
reagovat - Sobota 26. září 2009 ve 22:37 ® osprey
-
Že by ZNAK?
Myslím, že tohle výrobní družstvo kdysi nějaké podobné woby v HK vyrábělo.
reagovat - Sobota 26. září 2009 ve 21:48 ® FISHERBOY
- reagovat