Chytej.cz

PŘEDSEVZETÍ necteno

2.1.2005 | Milky | 9.847 zobrazení | 106 odpovědí

Také jste si něco v prvních okamžicích nové roku řekli, že je nejvyšší čas už konečně udělat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 17. ledna 2005 v 7:19 ® Milky
Milky

po patnácti dnech – 104kg(112). Je to sice šíleně nadějné, ale něco je odvodnění organizmu … ale nepovolím! Co ostatní, jak jste na tom se svými ..... (neřestmi).

reagovat
Pátek 14. ledna 2005 v 15:50 ® Milky
Milky

Cpu se takovejma blbostma, že by to hnulo i s králíkárnou! Kopec zelí, mrkefff, salát, paprika, rajčata. Do dneška jsme snad tolik zeleniny neviděl pohromadě

reagovat
Čtvrtek 13. ledna 2005 ve 21:17 ® CeP
CeP

kilo. joo KILO ! mam 81. uz tri dny…

reagovat
Čtvrtek 13. ledna 2005 ve 20:21 ® Láďa_vydra

Tak chlapi blíží se půlka ledna tak by jste se mohlo pochlubit jak pokračujete se svým předsevzetím . Tak jak jste na tom ? já mám 5,5kg dole takže 105 kg

reagovat
Pondělí 10. ledna 2005 ve 20:35 ® Milky
Milky

Dědek: to máš pravdu, ale když ti to nejde, tak buď rád. Nedokážeš si představit opak!!! Chose: jde to

reagovat
Pondělí 10. ledna 2005 v 18:07 ® Dědek
Dědek

Chose : neprovokuju, pravda pravdoucí

reagovat
Pondělí 10. ledna 2005 v 18:00 ® Chose
Chose

Dědku neprovokuj ))

reagovat
Pondělí 10. ledna 2005 v 11:45 ® Dědek
Dědek

Tak jinak : poraďte, jak má přibrat. Už 25let mám stejnou váhu ±2kg ať žeru nebo ne. Milky, seř na to , ženský musí cítit pořádnýho chlapy ))

reagovat
Pondělí 10. ledna 2005 v 10:32 ® CeP
CeP

>Milky: chlape ty mne chces vazne nasrat. ja sotva 0,5kg, porad hladovej chodim kolem plotny, do huby nevemu a vysledek stejne nikde…

reagovat
Pondělí 10. ledna 2005 v 9:17 ® Milky
Milky

včerejší vážení: 107kg. Úbytek 5kg. No, není to zcela asi jen sádlo, ale … huvidíme za měsíc, pak to zrůměruju

reagovat
Neděle 9. ledna 2005 ve 22:05 ® Rico
Rico

tomash: ty ses cvok!!! ) ne ses dobrej. moje max na bech je 130ky ale kde sou ty casy:) HaD: udelaj nam chat Posilka please.....

reagovat
Neděle 9. ledna 2005 ve 21:25 ® Tomash
Tomash

Rico : Posiluju s podobnýma zátěžema. Jen na ty bicáky tahám o 2–5kg víc. No a na bench 115 kg max a s 90 série na rovný lavici a s 85 na šikmý. Teď hodně makám na záda a na ramena…

reagovat
Neděle 9. ledna 2005 ve 20:54 ® BigMike

Já dal včera 17 desítek, to se to hubne,co?:-)) A byli uzení kapříci. Jo, dolovná je jednou do roka:-)) )

reagovat
Neděle 9. ledna 2005 ve 14:38 ® Milky
Milky

Chose: díky za upřesnění, máš v tom pravdu. Ono – není cukr jako cukr u diet platí několikanásob. Dědek: Zuby jsem zatím nekontroloval. Dneska půjdu letmo kouknout, co váha na to, že se cpu samejma zdravejma věcma. Ale bude to jen tak orientační. To hlavní vážení bude po měsíci. Zatím ze mě padají džíny, stále nežeru na noc a snažím se hodně pít. Včera jsem měl jeden banán a odpoledne tři vajíčka. Dneska jsem měl zapeřenou brolovnici se sýrem a vajíčka si vařím na večer, jedno jsem si tajně užral

reagovat
Sobota 8. ledna 2005 v 18:12 ® Dědek
Dědek

Milky : nemáš už zuby jako králík? Vepřové je vepřové

reagovat
Sobota 8. ledna 2005 ve 14:43 ® Rico
Rico

Tomash : tak bicaky jedu s 12kg kazdou ruku na tyci na bicaky mam 25… na tricaky tak 8kg volnej banch 50… banch na stojanu 80 … co jeste… jo na tlaky 12 a jsem rad:)) A ty??

reagovat
Sobota 8. ledna 2005 ve 13:03 ® Tomash
Tomash

Rico : S kolika kg cvičíš??? HaD : Chceme chat „Posilka“

reagovat
Sobota 8. ledna 2005 ve 12:55 ® Chose
Chose

milky-jak jsi na to přišel že zelenina neobsahuje cukry?cukr obsahuje i smrkové dřevo. Správně byto bylo tak že zelenina obsahuje cukry ve formě celulózy. jen že my ji nestrávíme. jen ji vykakáme. Tt

reagovat
Sobota 8. ledna 2005 ve 12:19 ® Rico
Rico

Ja chodil loni 8 mesicu a pred rokem taky 8 mesicu… jenze kdyz se blizi vanoce tak s tím seknu:(((to sem celaj ja:((( nejak sem to vcera prehnal hned sem si dal na ostro to co ssem cvicil loni a ted sem ready… ale bylo by dobry kdyby had udelal jeste chat POSILKA...... ze­jo??

reagovat
Sobota 8. ledna 2005 v 10:32 ® Tomash
Tomash

4all : Zhubnul jsem 2 kg, ale dnes přijedou babky na naše narozky – další oslava, tak nevím,nevím, jestli to udržím, jinak posiluju už 2. rokem (od ledna)¨. Rico : Jestli začínáš a potřebuješ s něčím helpnout – strategie, tréninkové dávky. atd. Tak se klíďo ptej – co vím, to povím…

reagovat
Sobota 8. ledna 2005 v 1:10 ® Rico
Rico

Do prázdnin schodit z 95 na 75 – 80kg.. a pridat ti hmutu nejakou svalovou ) Na sumce ani ne ale takovej 20kg kaprik ) nebo sticka ) staci )

reagovat
Sobota 8. ledna 2005 v 0:49 ® Milky
Milky

Rico: Ty se určitě chystáš na sumce, že jsi se rozhodl posilovat! Jaký máš cíl – a do kdy ??

reagovat
Sobota 8. ledna 2005 v 0:42 ® Rico
Rico

Tak dnes jsem zahájil posilovnu. tak doufám že to bude vidět

reagovat
Sobota 8. ledna 2005 v 0:40 ® Láďa_vydra

Tak co pánové dodržujete? já jo až na jedno malé zakolísání zatim v pohodě

reagovat
Sobota 8. ledna 2005 v 0:07 ® Milky
Milky

jiris: Co kdybys to uděla i doslova? To flo

reagovat
Pátek 7. ledna 2005 v 18:47 ® jiris
jiris

Po ubgrejdu vláčecího cajku, si konečně koupit novej mušák a na srazu s ním natrhnout pupkovi prdel (ne doslova:-)

reagovat
Pátek 7. ledna 2005 v 18:07 ® Milky
Milky

Cep: nekazím si žaludek, ale jsem spíš zvědavej na ty další kousky, co ty do toho nastoupili!!!

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 23:59 ® CeP
CeP

>Milky: cece. dyk si zkazis zaludek…

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 23:36 ® Milky
Milky

No borcíííííííííííííí, co dneska??? Já si dal 350g zeleniny, tři jablka a zeleninový salát v Eurestu. Jinak jen neslazený čaj a vodu! Zítra bude banánový den – jupíííííííííí­ííííííí !!!!

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 21:11 ® jaryn

koukám že se chytej zvrhlo na poradnu kořínkovéči kokteilovou party Haliny. Já chci v tomto roce nachytat a sníst co nejvíc ryb.

reagovat