Chytej.cz

PŘEDSEVZETÍ necteno

2.1.2005 | Milky | 9.836 zobrazení | 106 odpovědí

Také jste si něco v prvních okamžicích nové roku řekli, že je nejvyšší čas už konečně udělat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 6. ledna 2005 v 8:55 ® Milky
Milky

Cep: Qalita piff se hodně zlepšila. Já ho moc nepiju a taxi z toho spíš dělám bžundu

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2005 v 1:45 ® CeP
CeP

>Milky: ale toho Präsidenta delaj desne good. jinak strakonskej Nektar.

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2005 v 0:32 ® Milky
Milky

Cep: Ty piješ Třeboň??? … pivního boha si rozhněváš jen jednou

reagovat
Středa 5. ledna 2005 ve 23:53 ® CeP
CeP

. nevydrzel. z kilovyho pytle buraku zustala hrsticka. chlastam k tomu trebonskou 14…

reagovat
Středa 5. ledna 2005 ve 22:01 ® Milky
Milky

Chose: ovoce je fajn, nic proti, ale obsahuje cukry, což zelenina ne. Ono je třeba, aby to bylo v rovnováze a ničemu se nevyhýbat. Je třeba si dát bacha ba zbytečně tučná jídla a žraní na noc! Já naposledy jím v 16 hodin. Potřebuju opravdu 25 dolů a udělám pro to skoro všechno (třeba si nenechám uříznout nohu .. )

reagovat
Středa 5. ledna 2005 ve 21:57 ® BigMike

Neřek jsem si nic, vím to dávno. Hejbat se, nežrat jak prokoplej, omezit i pivo a pohoda se vrátí. Teď si připadám jak troska. Záda v pldeli, povolený břicho, fyzička zkrátka na prd. A nejsem schopen vybřednout z této mizérie. Ale ryby jsou minulostí, do 16.6. mám času na tělesnou přípravu dost.

reagovat
Středa 5. ledna 2005 ve 21:21 ® Mates

Předsevzetí si nedávám,protože ho nedodržim, ale přibrat nějaký to kilo by taky nevadilo. jinak se budu snažit travit na rybách ještě vice času.

reagovat
Středa 5. ledna 2005 ve 21:06 ® DEATH

Jak tak na to koukám,někteří by ste potřebovali můj gen,čím víc žeru,tím víc spaluju. Pohyb:chůze do školy a zpátky a běhaní prsty po klávesnici. Možná bych ho měl za velký prachy izolovat tan gen a za ještě větší prodat..!!

reagovat
Středa 5. ledna 2005 v 17:40 ® Chose
Chose

Milky-denně žeru tak 6 jablek a jde to. zkus to taky,na zeleninu se vykašli. a trochu pohybu. jinak klasika jídelníček,jen místo večeře a ke svačině jabka..

reagovat
Středa 5. ledna 2005 ve 12:33 ® Milky
Milky

Tak co, jak jde redukce váhy? Já se vesel cpu zeleninkou a už mi začíná chutnat. Zatím jsem nic zvláštního nepocítil na svém zevnějšku, ale … . Budu-li to dodržovat, půjde to!!!! Co vy, prdi?

reagovat
Úterý 4. ledna 2005 ve 21:44 ® Rico
Rico

Tak ja sem se ted prezral… ach jo.....

reagovat
Úterý 4. ledna 2005 v 19:04 ® Chose
Chose

Tak já taky něco přihodím. takže letos se chci zbavit té svojí dodo. dál zhubnout tak 5 kilčo. a chytit velkýho tlouště a okiše. Tt

reagovat
Úterý 4. ledna 2005 v 15:07 ® Prizrak

A co kdyby jsme si ty kila vyměnily ? Někdo dá, někdo vezme. No a nakonec budem všichni spokojení

reagovat
Úterý 4. ledna 2005 ve 12:03 ® TOMIK-X

ja jsem si dal, ze to budou jatka

reagovat
Pondělí 3. ledna 2005 ve 20:50 ® silur

já mám 180 cm a váhu 80,tak nevim jestli přibrat nebo zhubnout. To bych musel přestat hulit ale když u tý vody je to cígo to pravý ořechový a jinak si žádný předsevzetí nedávám je to na h. o!

reagovat
Pondělí 3. ledna 2005 v 18:00 ® DEATH

Já předsevzetí nemám,stejně bych ho nedodržel,snad přibrat 5–10 kilo. nemůžu přibrat i kdybych se postavil na hlavu a odpichoval ušima. nedělam si prdel,prostě bych chtěl mít okolo 60kg,protože to považuji za zdravou váhu, ano velkou,ani malou…

reagovat
Pondělí 3. ledna 2005 v 16:30 ® Padis
Padis

Je to fakt každý chce hubnout to je zajímavé. Já taky ale jen maličko.

reagovat
Pondělí 3. ledna 2005 v 15:56 ® Bažus

HaDe,HaDe. Copak jsi to našel?Měřím 192 cm,vážím 94 kg,což je dle tabulek nadváha,a přitom mi všichni tvrdí,jak jsem hubený. Já chci mít 100 kg,ale pořád to nejde a nejde. Jo a ještě si přeji kapitálního tlouště a okouna.

reagovat
Pondělí 3. ledna 2005 v 15:01 ® ywan

Milky : Never tomu kámo, nemám šancu pribrať ani keby som sa pos**. Mám 185/65, a to som nedávno vážil 69. Ale môžeš mi dať nejaký špeciálny recept. Okrem 1kg slaniny resp. špeku denne

reagovat
Pondělí 3. ledna 2005 ve 14:40 ® Prizrak

Moje předsevzetí do života je přibrat asi 10kg, páč mi fschichni říkaj, že jsem kost a kůže. Měřím 185 a vážím 71kg. Moje předsevzetí v rybařině je chytnout okyho 35cm, 3 candáty nad 60, 5 štik nad 60 a jelcina kolem 50.

reagovat
Pondělí 3. ledna 2005 ve 13:04 ® jarv

Mám 193/98. Kdybych se měl dostat na váhu dle HaDem doporučené tabulky tj. 87kg, tak budu muset obnovit celej šatník. Přitom chci nový naviják na přívlač, matchku … Shazování se konat nebude – nepustím ani kilo!

reagovat
Pondělí 3. ledna 2005 v 10:58 ® Dědek
Dědek

Tak já naopak mám závazek těch 10 přibrat. Jo a taky se naučit jíst ryby

reagovat
Pondělí 3. ledna 2005 v 8:44 ® Milky
Milky

Tolavec: No pajáda!!! Děláš mi chlapše radost! Doporučuji ti i osatním, vytvořit si dokumentární foto!!! Kdo to ještě neudělal, nechť tak učiní co nejdříve – pak už to nebude ońo!!!! A začít qvůli tomu zase nabírat, aby byla nějaká fotečka je ztráta času. Vhodné datum pro vyhodnocení bych stanovil, až se někdo dostane na svoji vysněnou hmotnost, popřípadě k výročí třeba ...... prvního máje, nebo již zmiňované zahájení

reagovat
Pondělí 3. ledna 2005 v 8:32 ® toulovec
toulovec

Co tady fšichni mluvíte o hubnutí vy zámory podvyživený.

Dobrá, ukecali jste mě! Jelikož před mnoha a mnoha lety má domácí váha přestala ukazovat pravdivé údaje, neb se mi kotouček číselníku otočil kolem dokola, přestal jsem svou hmotnost uvádět v kilogramech, neb opravdu nevím. V současné době odhaduji na 140 – 150 kg (optimistický předpoklad) takže si dám závazek, že do zahájení (pstruhového) dostanu svou hmotnost na hodnotu měřitelnou v domácích podmínkách, tedy 129,9 kg.

reagovat
Pondělí 3. ledna 2005 v 8:21 ® Milky
Milky

Tequilla: ywan: Přibrat není problém! Budu vám rád dělat osobního trenéra. Napiště, co máte rádi a já vám speciálně vymyslím jídelníček. Vezmu si na pomoc Toulafce a bude to eňo ňůůůůňoo!

reagovat
Pondělí 3. ledna 2005 v 0:26 ® ywan

pribrať +10kg, chytiť amura 130cm, sumca aspoň 100cm a zubáča / candáta / min. 90cm – to je moje predsavzatia už pomaly 5 rokov. Ale predsavzatia su na to aby sa neplnili – aj keď snaha by bola

reagovat
Pondělí 3. ledna 2005 v 0:26 ® Tequilla

No ja jsem na tom naopak.

Potreboval bych tak 10 kilo pribrat (nejlip svalovy hmoty ) – 189/70

No a dalsi potrebny veci jako pritelkyne atd. tak to je jasny, to ani nema smysl vsechno vypisovat

reagovat
Pondělí 3. ledna 2005 v 0:15 ® Rico
Rico

95kg/185 cm chci tech 79 . no ale nevim jak to udelat

reagovat
Neděle 2. ledna 2005 ve 23:44 ® Milky
Milky

Vidím, že 185cm je na Chytej. cz obvyklá velikost správného loffce!

reagovat
Neděle 2. ledna 2005 ve 23:42 ® maze

Koukám, že je nás tady pořádnejch chlapů docela dost (já 185/97). Taky bych chtěl dát 10kg dolu.

reagovat