Vyhledávání
PŘEDSEVZETÍ
2.1.2005 | Milky | 9.836 zobrazení | 106 odpovědí
Také jste si něco v prvních okamžicích nové roku řekli, že je nejvyšší čas už konečně udělat?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 6. ledna 2005 v 8:55 ® Milky
-
Cep: Qalita piff se hodně zlepšila. Já ho moc nepiju a taxi z toho spíš dělám bžundu
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 v 1:45 ® CeP
-
>Milky: ale toho Präsidenta delaj desne good. jinak strakonskej Nektar.
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 v 0:32 ® Milky
-
Cep: Ty piješ Třeboň??? … pivního boha si rozhněváš jen jednou
reagovat - Středa 5. ledna 2005 ve 23:53 ® CeP
-
. nevydrzel. z kilovyho pytle buraku zustala hrsticka. chlastam k tomu trebonskou 14…
reagovat - Středa 5. ledna 2005 ve 22:01 ® Milky
-
Chose: ovoce je fajn, nic proti, ale obsahuje cukry, což zelenina ne. Ono je třeba, aby to bylo v rovnováze a ničemu se nevyhýbat. Je třeba si dát bacha ba zbytečně tučná jídla a žraní na noc! Já naposledy jím v 16 hodin. Potřebuju opravdu 25 dolů a udělám pro to skoro všechno (třeba si nenechám uříznout nohu .. )
reagovat - Středa 5. ledna 2005 ve 21:57 ® BigMike
-
Neřek jsem si nic, vím to dávno. Hejbat se, nežrat jak prokoplej, omezit i pivo a pohoda se vrátí. Teď si připadám jak troska. Záda v pldeli, povolený břicho, fyzička zkrátka na prd. A nejsem schopen vybřednout z této mizérie. Ale ryby jsou minulostí, do 16.6. mám času na tělesnou přípravu dost.
reagovat - Středa 5. ledna 2005 ve 21:21 ® Mates
-
Předsevzetí si nedávám,protože ho nedodržim, ale přibrat nějaký to kilo by taky nevadilo. jinak se budu snažit travit na rybách ještě vice času.
reagovat - Středa 5. ledna 2005 ve 21:06 ® DEATH
-
Jak tak na to koukám,někteří by ste potřebovali můj gen,čím víc žeru,tím víc spaluju. Pohyb:chůze do školy a zpátky a běhaní prsty po klávesnici. Možná bych ho měl za velký prachy izolovat tan gen a za ještě větší prodat..!!
reagovat - Středa 5. ledna 2005 v 17:40 ® Chose
-
Milky-denně žeru tak 6 jablek a jde to. zkus to taky,na zeleninu se vykašli. a trochu pohybu. jinak klasika jídelníček,jen místo večeře a ke svačině jabka..
reagovat - Středa 5. ledna 2005 ve 12:33 ® Milky
-
Tak co, jak jde redukce váhy? Já se vesel cpu zeleninkou a už mi začíná chutnat. Zatím jsem nic zvláštního nepocítil na svém zevnějšku, ale … . Budu-li to dodržovat, půjde to!!!! Co vy, prdi?
reagovat - Úterý 4. ledna 2005 ve 21:44 ® Rico
-
Tak ja sem se ted prezral… ach jo.....
reagovat - Úterý 4. ledna 2005 v 19:04 ® Chose
-
Tak já taky něco přihodím. takže letos se chci zbavit té svojí dodo. dál zhubnout tak 5 kilčo. a chytit velkýho tlouště a okiše. Tt
reagovat - Úterý 4. ledna 2005 v 15:07 ® Prizrak
-
A co kdyby jsme si ty kila vyměnily ? Někdo dá, někdo vezme. No a nakonec budem všichni spokojení
reagovat - Úterý 4. ledna 2005 ve 12:03 ® TOMIK-X
-
ja jsem si dal, ze to budou jatka
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 ve 20:50 ® silur
-
já mám 180 cm a váhu 80,tak nevim jestli přibrat nebo zhubnout. To bych musel přestat hulit ale když u tý vody je to cígo to pravý ořechový a jinak si žádný předsevzetí nedávám je to na h. o!
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 v 18:00 ® DEATH
-
Já předsevzetí nemám,stejně bych ho nedodržel,snad přibrat 5–10 kilo. nemůžu přibrat i kdybych se postavil na hlavu a odpichoval ušima. nedělam si prdel,prostě bych chtěl mít okolo 60kg,protože to považuji za zdravou váhu, ano velkou,ani malou…
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 v 16:30 ® Padis
-
Je to fakt každý chce hubnout to je zajímavé. Já taky ale jen maličko.
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 v 15:56 ® Bažus
-
HaDe,HaDe. Copak jsi to našel?Měřím 192 cm,vážím 94 kg,což je dle tabulek nadváha,a přitom mi všichni tvrdí,jak jsem hubený. Já chci mít 100 kg,ale pořád to nejde a nejde. Jo a ještě si přeji kapitálního tlouště a okouna.
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 v 15:01 ® ywan
-
Milky : Never tomu kámo, nemám šancu pribrať ani keby som sa pos**. Mám 185/65, a to som nedávno vážil 69. Ale môžeš mi dať nejaký špeciálny recept. Okrem 1kg slaniny resp. špeku denne
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 ve 14:40 ® Prizrak
-
Moje předsevzetí do života je přibrat asi 10kg, páč mi fschichni říkaj, že jsem kost a kůže. Měřím 185 a vážím 71kg. Moje předsevzetí v rybařině je chytnout okyho 35cm, 3 candáty nad 60, 5 štik nad 60 a jelcina kolem 50.
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 ve 13:04 ® jarv
-
Mám 193/98. Kdybych se měl dostat na váhu dle HaDem doporučené tabulky tj. 87kg, tak budu muset obnovit celej šatník. Přitom chci nový naviják na přívlač, matchku … Shazování se konat nebude – nepustím ani kilo!
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 v 10:58 ® Dědek
-
Tak já naopak mám závazek těch 10 přibrat. Jo a taky se naučit jíst ryby
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 v 8:44 ® Milky
-
Tolavec: No pajáda!!! Děláš mi chlapše radost! Doporučuji ti i osatním, vytvořit si dokumentární foto!!! Kdo to ještě neudělal, nechť tak učiní co nejdříve – pak už to nebude ońo!!!! A začít qvůli tomu zase nabírat, aby byla nějaká fotečka je ztráta času. Vhodné datum pro vyhodnocení bych stanovil, až se někdo dostane na svoji vysněnou hmotnost, popřípadě k výročí třeba ...... prvního máje, nebo již zmiňované zahájení
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 v 8:32 ® toulovec
-
Co tady fšichni mluvíte o hubnutí vy zámory podvyživený.
Dobrá, ukecali jste mě! Jelikož před mnoha a mnoha lety má domácí váha přestala ukazovat pravdivé údaje, neb se mi kotouček číselníku otočil kolem dokola, přestal jsem svou hmotnost uvádět v kilogramech, neb opravdu nevím. V současné době odhaduji na 140 – 150 kg (optimistický předpoklad) takže si dám závazek, že do zahájení (pstruhového) dostanu svou hmotnost na hodnotu měřitelnou v domácích podmínkách, tedy 129,9 kg.
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 v 8:21 ® Milky
-
Tequilla: ywan: Přibrat není problém! Budu vám rád dělat osobního trenéra. Napiště, co máte rádi a já vám speciálně vymyslím jídelníček. Vezmu si na pomoc Toulafce a bude to eňo ňůůůůňoo!
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 v 0:26 ® ywan
-
pribrať +10kg, chytiť amura 130cm, sumca aspoň 100cm a zubáča / candáta / min. 90cm – to je moje predsavzatia už pomaly 5 rokov. Ale predsavzatia su na to aby sa neplnili – aj keď snaha by bola
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 v 0:26 ® Tequilla
-
No ja jsem na tom naopak.
Potreboval bych tak 10 kilo pribrat (nejlip svalovy hmoty ) – 189/70
No a dalsi potrebny veci jako pritelkyne atd. tak to je jasny, to ani nema smysl vsechno vypisovat
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 v 0:15 ® Rico
-
95kg/185 cm chci tech 79 . no ale nevim jak to udelat
reagovat - Neděle 2. ledna 2005 ve 23:44 ® Milky
-
Vidím, že 185cm je na Chytej. cz obvyklá velikost správného loffce!
reagovat - Neděle 2. ledna 2005 ve 23:42 ® maze
-
Koukám, že je nás tady pořádnejch chlapů docela dost (já 185/97). Taky bych chtěl dát 10kg dolu.
reagovat