Chytej.cz

PŘEDSEVZETÍ necteno

2.1.2005 | Milky | 9.713 zobrazení | 106 odpovědí

Také jste si něco v prvních okamžicích nové roku řekli, že je nejvyšší čas už konečně udělat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Středa 12. dubna 2006 ve 21:14 ® xyz reakce na …

efendi> absolutni souhlas

reagovat
Středa 12. dubna 2006 ve 21:04 ® regulus reakce na …
regulus

Jó EFENDI, s tím nic nenaděláš, život je plnej karambólů, ale nejhorší je vždy srážka s blbcem…

reagovat
Středa 12. dubna 2006 v 19:54 ® efendi
efendi

Jak čtu tyto odpovědi, dostal jsem se do klubu Rychlých šípů nebo manekýnů. Já mám jen jedno předsevzetí, udělat vše proto, aby šli všichni debilové do prdele!! Omlouvám se, ale slušně to říci nejde vzhledem k tomu, že se s debilama potkávám dnes a denně a jsou nezničitelní.

reagovat
Středa 12. dubna 2006 v 17:41 ® kulin
kulin

Proč schazovat pracně nabyté kilogramy,to je totiž to jediný co vám nikdo nesebere.Já mám při výšce 187cm slabejch 125kg,a sem celkem f poho.A jen tak mimochodem,nedokážu si představit,když mám k vobědu řízeček,nebo bůčíček,že bych si dal Corn flakes s jogurtem.:-)) ))

reagovat
Středa 12. dubna 2006 v 15:55 ® regulus reakce na …
regulus

CeP -:))))))))))))­))))))))))))))

reagovat
Středa 12. dubna 2006 v 15:47 ® CeP reakce na …
CeP

regulus> haaajzle… ;-) ))

reagovat
Středa 12. dubna 2006 v 15:42 ® regulus reakce na …
regulus

CeP – no asi máš pravdu, ptactvo má dutý kosti a tím pádem lehkou kostru a navíc roztáhneš křídla a funguje to jako rogalo za motorákem .....

reagovat
Středa 12. dubna 2006 v 15:34 ® CeP reakce na …
CeP

breca>

1. nezrat!
  2. Nezrat!!
  3. fitness
  4. NEZRAT!!!
  5. Fitness
  6. vyvazena strava
  7. FITNESS

regulus> to by si mohla zkusit!! splasej se mi kladiva a…

reagovat
Středa 12. dubna 2006 v 15:25 ® regulus reakce na …
regulus

CeP bych to moc nepřeháněl, aby tě pak nějaká fišla nestáhla do vody. -:)))))))

reagovat
Středa 12. dubna 2006 v 15:00 ® breca reakce na …

CeP – jak jsi to dokázal?? Potřeboval bych poradit a dát tak 10 kg dolů!!! ):o)) Jenom mi neříkej, že nejlepší metodou je nežrat!!!

reagovat
Středa 12. dubna 2006 v 11:58 ® CeP
CeP

jejda to bylo loni predsevzeti.. zabavny poctenicko.. navazu-li na sebe, tak v lednu, tedy presne po roce jsem mel +5 = 87kg. to jeste treti tyden v unoru. aktualne dnes rano 173cm / 74kg… ;-) ))

reagovat
Neděle 20. března 2005 ve 23:46 ® HaD
HaD

Milky: máš můj hluboký obdiv!!!!!!!!! Já nezhubnul ani gram a hulim dál jak fabrika

reagovat
Neděle 20. března 2005 ve 20:32 ® Dědek
Dědek

Milky : hele chlape, zase to nepřeháněj. Znám to podle sebe, ještě měsíc a budeš taková kostra jako já Ale jinak jsi frajer, to chce opravdu silnou vůli, kterou já nemám.

reagovat
Středa 16. března 2005 ve 23:08 ® Rico
Rico

Tak ja jsem taky daval predsevzeti a muzu s „klidným“ srdcem říct že jsem moji vanu dorovnal na jeden metrak to je uspech ne? )

reagovat
Středa 16. března 2005 v 15:07 ® Milky
Milky

hraji: díky za podporu, už mám před sebou jen pár. Dal jsem si závazek –25kg a včera jse po vstupu na váhu zjistil, že mám ze 112 už 92. Je to sice jiná váha, protože tu původní jsem nechal bývalé majitelce mých hlubokých citů, ale +/- to souhlasí. Tak už jen cca 5–7 kg. Jen jsem zvědaff na ty kuřáky, co dělají s vajglama

reagovat
Středa 16. března 2005 v 8:54 ® hraji
hraji

Milky: jseš frajer, protože shodit 20 kilo, to chce víc než jen žvanit. Držím ti pěsti a vydrž.

reagovat
Středa 16. března 2005 v 7:55 ® Milky
Milky

Forest: Máš naprostou pravdu, ale těch novoročních zvolání tu bylo povícero – nebudu kouřit, nebudu ....., budu chodit s košem … To je spíš takový test, kdo si co dokáže připustit. Koukni dolů do historie.

reagovat
Středa 16. března 2005 v 7:21 ® Forest

Hergot jste rybáři nebo manekýni-hubnout a ještě si radit. Za chvilku si budete radit jaký makeup na ryby a oblečení,a by jste nebyli out. Jediná rada nežr. t a pořádně se hejbat kolem vody, žádný kaprařský lehátka a bivaky. Batoh na záda, 15 km na kole a 8 km kolem vody v prsačkách. A uvidíte.

reagovat
Pondělí 14. března 2005 v 18:55 ® Milky
Milky

Tak co fšichni??? Začal jsem na 112Kg a už mám oblečený 95. Je to na jiné váze a tak to beru jako, že je to etalon (původní vážící zařízení zůstalo v původním bydlišti, původní majitelce, …). Jsem zvědaff na vaše pokroky!

reagovat
Středa 23. února 2005 v 11:35 ® hraji
hraji

Mám jediné předsevzetí, nedávat si žádná předsevzetí a nestresovat se jejich neplněním. Zatím se daří. A žádné předsevzetí nepomůže zhubnout, to chce nežrat

reagovat
Úterý 22. února 2005 ve 20:47 ® František
František

Jsem na tom stejně jako PIF, po více než 20 letech jsem přestal kouřit a přibral 10kg. Tak že: chci zhubnout a začít letos chytat na feeder.

reagovat
Neděle 13. února 2005 ve 21:05 ® Vydrain
Vydrain

Ste se snad všichni zbláznili, chlapi a hubnou )) dietka nic nezachrání, malej dvorek a velkej bič na vás )) předsevzetí? mít klid

reagovat
Neděle 13. února 2005 ve 20:45 ® Padis
Padis

Taky bych chtěl vyhrát první ve sportce.

reagovat
Sobota 12. února 2005 ve 14:06 ® Tomucha
Tomucha

Tak když čtu ty předsevzetí tak to vydím na posiluj. cz nebo hubni. cz než chtej. cz Clapi co takhle chodit častěji na fishle???? To je moje předsevzetí. jo a taky vázat víc hmyzáků

reagovat
Sobota 12. února 2005 ve 12:59 ® HaD
HaD

takž s kouřením je to jakž takž (1–3 cíga denně), a už mám přes 100 kg

reagovat
Úterý 18. ledna 2005 ve 20:46 ® Milky
Milky

pif: Jestli nevíš jak začít, zační tím, že nebudeš jíst na noc. To je vše. Budeš hubnout ve spaní, bez pocitu hladu.

reagovat
Pondělí 17. ledna 2005 v 17:58 ® pif
pif

přestal sem hulit po 20 letech a přibral jsem 10 kilo !!!dolů ne a ne ,takže taky shodit. mám 106 kilo a 190cm,chcu tak 90 kilo,jenže mě chutná žrádlo a to je průser!!!

reagovat
Pondělí 17. ledna 2005 v 17:16 ® Čajda

Žádný předsevzetí si nedávám,protože stejně nikdy žádný nesplním. Nicméně od zítřka začíná už o nevím kolikátý pokus o zhubnutí. Dneska jsem dostal vvnadáno při kontrole cukru,ale i bez toho už to překročilo veškeré meze. Ale bude to trágoška,protože hrozně rád jím

reagovat
Pondělí 17. ledna 2005 ve 13:49 ® HaD
HaD

mno. tak něco se trochu daří, teda s tim kouřenim. cigárka jsem téměř odložil (až na pár výjimek) a u pivka to řeším doutníčkem (kterej mi nechutná). ale je to asi na dobrý cestě. váhu zatim neřešim

reagovat
Pondělí 17. ledna 2005 ve 13:09 ® LOS

Chlapy jestli chcete zhubnout není nic jednodušího. Já vždycky odjedu na 10 dní do Brna na školu. A protože sem strašně línej a nechce se mi jít nakupovat. Tak prostě nemám co žrat, pokuď už se rozhodnu, že bych šel nakoupit, tak si to zase rychle rozmyslím, protože bych večer nemohl jít do hospody, neměl bych za co. Je teda pravda, že když přijedu domů, tak mám o 10kg míň, a když nebudu doma dýl jak tejden, tak už to nenaberu.

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...