Vyhledávání
PŘEDSEVZETÍ
2.1.2005 | Milky | 9.713 zobrazení | 106 odpovědí
Také jste si něco v prvních okamžicích nové roku řekli, že je nejvyšší čas už konečně udělat?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 12. dubna 2006 ve 21:14 ® xyz reakce na …
-
efendi> absolutni souhlas
reagovat - Středa 12. dubna 2006 ve 21:04 ® regulus reakce na …
-
Jó EFENDI, s tím nic nenaděláš, život je plnej karambólů, ale nejhorší je vždy srážka s blbcem…
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 19:54 ® efendi
-
Jak čtu tyto odpovědi, dostal jsem se do klubu Rychlých šípů nebo manekýnů. Já mám jen jedno předsevzetí, udělat vše proto, aby šli všichni debilové do prdele!! Omlouvám se, ale slušně to říci nejde vzhledem k tomu, že se s debilama potkávám dnes a denně a jsou nezničitelní.
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 17:41 ® kulin
-
Proč schazovat pracně nabyté kilogramy,to je totiž to jediný co vám nikdo nesebere.Já mám při výšce 187cm slabejch 125kg,a sem celkem f poho.A jen tak mimochodem,nedokážu si představit,když mám k vobědu řízeček,nebo bůčíček,že bych si dal Corn flakes s jogurtem.
reagovat))
- Středa 12. dubna 2006 v 15:55 ® regulus reakce na …
-
CeP -:))))))))))))))))))))))))))
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 15:47 ® CeP reakce na …
-
regulus> haaajzle…
reagovat))
- Středa 12. dubna 2006 v 15:42 ® regulus reakce na …
-
CeP – no asi máš pravdu, ptactvo má dutý kosti a tím pádem lehkou kostru a navíc roztáhneš křídla a funguje to jako rogalo za motorákem .....
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 15:34 ® CeP reakce na …
-
breca>
- nezrat!
- Nezrat!!
- fitness
- NEZRAT!!!
- Fitness
- vyvazena strava
- FITNESS
regulus> to by si mohla zkusit!! splasej se mi kladiva a…
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 15:25 ® regulus reakce na …
-
CeP bych to moc nepřeháněl, aby tě pak nějaká fišla nestáhla do vody. -:)))))))
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 15:00 ® breca reakce na …
-
CeP – jak jsi to dokázal?? Potřeboval bych poradit a dát tak 10 kg dolů!!! ):o)) Jenom mi neříkej, že nejlepší metodou je nežrat!!!
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 11:58 ® CeP
-
jejda to bylo loni predsevzeti.. zabavny poctenicko.. navazu-li na sebe, tak v lednu, tedy presne po roce jsem mel +5 = 87kg. to jeste treti tyden v unoru. aktualne dnes rano 173cm / 74kg…
reagovat))
- Neděle 20. března 2005 ve 23:46 ® HaD
-
Milky: máš můj hluboký obdiv!!!!!!!!! Já nezhubnul ani gram a hulim dál jak fabrika
reagovat - Neděle 20. března 2005 ve 20:32 ® Dědek
-
Milky : hele chlape, zase to nepřeháněj. Znám to podle sebe, ještě měsíc a budeš taková kostra jako já Ale jinak jsi frajer, to chce opravdu silnou vůli, kterou já nemám.
reagovat - Středa 16. března 2005 ve 23:08 ® Rico
-
Tak ja jsem taky daval predsevzeti a muzu s „klidným“ srdcem říct že jsem moji vanu dorovnal na jeden metrak to je uspech ne? )
reagovat - Středa 16. března 2005 v 15:07 ® Milky
-
hraji: díky za podporu, už mám před sebou jen pár. Dal jsem si závazek –25kg a včera jse po vstupu na váhu zjistil, že mám ze 112 už 92. Je to sice jiná váha, protože tu původní jsem nechal bývalé majitelce mých hlubokých citů, ale +/- to souhlasí. Tak už jen cca 5–7 kg. Jen jsem zvědaff na ty kuřáky, co dělají s vajglama
reagovat - Středa 16. března 2005 v 8:54 ® hraji
-
Milky: jseš frajer, protože shodit 20 kilo, to chce víc než jen žvanit. Držím ti pěsti a vydrž.
reagovat - Středa 16. března 2005 v 7:55 ® Milky
-
Forest: Máš naprostou pravdu, ale těch novoročních zvolání tu bylo povícero – nebudu kouřit, nebudu ....., budu chodit s košem … To je spíš takový test, kdo si co dokáže připustit. Koukni dolů do historie.
reagovat - Středa 16. března 2005 v 7:21 ® Forest
-
Hergot jste rybáři nebo manekýni-hubnout a ještě si radit. Za chvilku si budete radit jaký makeup na ryby a oblečení,a by jste nebyli out. Jediná rada nežr. t a pořádně se hejbat kolem vody, žádný kaprařský lehátka a bivaky. Batoh na záda, 15 km na kole a 8 km kolem vody v prsačkách. A uvidíte.
reagovat - Pondělí 14. března 2005 v 18:55 ® Milky
-
Tak co fšichni??? Začal jsem na 112Kg a už mám oblečený 95. Je to na jiné váze a tak to beru jako, že je to etalon (původní vážící zařízení zůstalo v původním bydlišti, původní majitelce, …). Jsem zvědaff na vaše pokroky!
reagovat - Středa 23. února 2005 v 11:35 ® hraji
-
Mám jediné předsevzetí, nedávat si žádná předsevzetí a nestresovat se jejich neplněním. Zatím se daří. A žádné předsevzetí nepomůže zhubnout, to chce nežrat
reagovat - Úterý 22. února 2005 ve 20:47 ® František
-
Jsem na tom stejně jako PIF, po více než 20 letech jsem přestal kouřit a přibral 10kg. Tak že: chci zhubnout a začít letos chytat na feeder.
reagovat - Neděle 13. února 2005 ve 21:05 ® Vydrain
-
Ste se snad všichni zbláznili, chlapi a hubnou )) dietka nic nezachrání, malej dvorek a velkej bič na vás )) předsevzetí? mít klid
reagovat - Neděle 13. února 2005 ve 20:45 ® Padis
-
Taky bych chtěl vyhrát první ve sportce.
reagovat - Sobota 12. února 2005 ve 14:06 ® Tomucha
-
Tak když čtu ty předsevzetí tak to vydím na posiluj. cz nebo hubni. cz než chtej. cz Clapi co takhle chodit častěji na fishle???? To je moje předsevzetí. jo a taky vázat víc hmyzáků
reagovat - Sobota 12. února 2005 ve 12:59 ® HaD
-
takž s kouřením je to jakž takž (1–3 cíga denně), a už mám přes 100 kg
reagovat - Úterý 18. ledna 2005 ve 20:46 ® Milky
-
pif: Jestli nevíš jak začít, zační tím, že nebudeš jíst na noc. To je vše. Budeš hubnout ve spaní, bez pocitu hladu.
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 v 17:58 ® pif
-
přestal sem hulit po 20 letech a přibral jsem 10 kilo !!!dolů ne a ne ,takže taky shodit. mám 106 kilo a 190cm,chcu tak 90 kilo,jenže mě chutná žrádlo a to je průser!!!
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 v 17:16 ® Čajda
-
Žádný předsevzetí si nedávám,protože stejně nikdy žádný nesplním. Nicméně od zítřka začíná už o nevím kolikátý pokus o zhubnutí. Dneska jsem dostal vvnadáno při kontrole cukru,ale i bez toho už to překročilo veškeré meze. Ale bude to trágoška,protože hrozně rád jím
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 ve 13:49 ® HaD
-
mno. tak něco se trochu daří, teda s tim kouřenim. cigárka jsem téměř odložil (až na pár výjimek) a u pivka to řeším doutníčkem (kterej mi nechutná). ale je to asi na dobrý cestě. váhu zatim neřešim
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 ve 13:09 ® LOS
-
Chlapy jestli chcete zhubnout není nic jednodušího. Já vždycky odjedu na 10 dní do Brna na školu. A protože sem strašně línej a nechce se mi jít nakupovat. Tak prostě nemám co žrat, pokuď už se rozhodnu, že bych šel nakoupit, tak si to zase rychle rozmyslím, protože bych večer nemohl jít do hospody, neměl bych za co. Je teda pravda, že když přijedu domů, tak mám o 10kg míň, a když nebudu doma dýl jak tejden, tak už to nenaberu.
reagovat