Vyhledávání
Výběr navijáku
25.9.2009 | PetrK-9 | 2.673 zobrazení | 5 odpovědí
Je možné, jestli by mě někdo mohl poradit při koupi navijáku? Má rybařina je z devadesáti procent na řece Dyji, Moravě a ramenech v lese. Nemám vyhrazený druh ryby, jejímž lovem bych se nějak konkrétněji věnoval. Chodím k vodě pro pobavení a relax. Potřboval by nějaký univerzálnější naviják. Já jsem se díval na Penn 850SSM, Tica Cybernetik a Okuma ORYX RXS 90. Může te mě někdo prosím poradit. Díky. Petr
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 25. ledna 2012 v 0:04 ® BOSS TONI
-
JO JO URČITĚ JDI DO PENNU JE DOST DOBREJ. MAKÁ JAK BAREVNEJ. DOBRÁ VOLBA
reagovat - Neděle 27. září 2009 v 1:13 ® osprey reakce na …
-
PetrK-9> Ahoj. Jo, trochu to tam znám. Dost divoká voda, občas dost velké ryby. Ten Penn by ti mohl vyhovovat – jsou teď v akci a lehce přes 3000 Kč koupíš dva. Jen si nejsem jist, zda budou mít náhradní cívky.
Dobrý by byl i Shimano Spheros, velikost tak 6000 až 8000. Ten bych si asi vybral já. Stojí ale přes 3000,–
Tica Cybernetic je vysloveně sumčák. Okumu Oryx neznám.Ale možná nebude špatná.
reagovat - Sobota 26. září 2009 ve 12:37 ® PetrK-9 reakce na …
-
Souhlas Ti samozřejmě dávám, jsem zde teprve nováčkem a rád se nechám poučit.
reagovat
Co se týče ceny, tak si myslím, že do 2.500,– Kč/ks. je pro mou rybařinu uplně dostačující. Co se týká velikosti lovených ryb, tak nejsem s těch kteří potřebují chytit rekordní rybu, ale pokud na udici už bude, tak bych ji rád i uviděl. Nevím, zda tu lokalitu kde rybařím znáš, ale zde jsou opravdu dost slušné kousky (soutok Moravy a Dyje, velké množství závad). Zatím chytám na 3 lb.360 cm. pruty, ale chci si ještě pořídit něco pevnějšího (sumčák). Ty navijáky bych chtěl použít na jak na ty 3 lb. tak na ty sumcové.
Jinak dík za reakci. Petr - Pátek 25. září 2009 ve 14:40 ® osprey
-
Na jaký prut, na jak velké ryby, jak velký naviják a předpokládaná cena.
Jinak na to, co je uvedeno, se hodí skoro všechny navijáky, snad jen s tím, že by se nemusely do roka rozpadnout.
A ještě jedna věc – pokud mi to tu odsouhlasíš, změnil bych ti jakožto admin název otázky. Dal bych tomu název:
Výběr navijáku
Aby lidi věděli, o čem to je. Mohl bys pak mít i víc odpovědí.
reagovat - Pátek 25. září 2009 ve 13:22 ® Libor
-
Ahoj Petře, měl bys ještě uvést cenovou relaci do které jsi schopen zajít.
reagovat