Vyhledávání
řetizkove lanka
18.9.2009 | candatek | 2.543 zobrazení | 8 odpovědí
nevite prosim vas kde se jeste daji sehnat retizkove lanka takove stribrne okolo ostravy dekuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 21. září 2009 ve 12:37 ® Alf
-
O řetízkových lankách jsem četl kdysi dávno (tuším v Rybářství). Jsou (byla) určena pro chytání na živou rybku, která se nastražovala prošitím. A oproti lanku jí (rybce) řetízek neprořízl tak brzy kůži a vydržela více náhozů. Každopádně prošívání rybky je celkem pra*árna jak nástraze, tak i k lovenému dravci.
reagovat - Sobota 19. září 2009 v 18:57 ® LuboO reakce na …
-
pepa-č> este na megautocneho yorkšíra, ked ma amok…
reagovat - Sobota 19. září 2009 v 17:43 ®
-
Na špunt na vanu dobrý, na splachovadlo taky použitelný, na ryby bych to nebral.
reagovat - Sobota 19. září 2009 ve 13:32 ® candatek reakce na …
-
dik osprey
reagovat - Sobota 19. září 2009 v 0:05 ® osprey
-
candatek: Řetízková lanka jsou přežitek. Jsou daleko lepší materiály – tenčí, odolnější, líp se s nimi pracuje.
Viděl jsem to a nevím, co bych s tím dělal.V životě mě ani nenapadlo, že bych si to koupil. Možná už to ani nikdo nenabízí, leda nějaký malovýrobce.
A fakt je, že většinu tvých dotazů ti odpovíme normálně v přívlači a podobně.
reagovat - Pátek 18. září 2009 ve 23:39 ® LuboO
-
co ta podnietilo zhanat prave retiazkove lanka? Nejaka dobra skusenost alebo rada?
reagovat - Pátek 18. září 2009 ve 22:52 ® Robur
-
náhodou jsem nějaké řetízkové lanko sehnal, bylo v krabičce asi 30 twisstrů s cca 10 jigy včetně krabičky. nějaká pozůstalost v rybářském frcu. Ale obávám se, že se to dalo otočit max. okolo stehna, Ostravu s tím neobtáhneš ani náhodou. Akorát mě to lanko nějak nezaujalo, možná zítra půjde do pařezů na průzkum.
reagovat - Pátek 18. září 2009 ve 22:37 ® 1Mara
-
Fakt dobrý fórum
reagovatto se opět Robur pomněje
) Proč se na to nezeptáš v Diskuzi přívlač a dravci ?