Vyhledávání
abu garcia
17.9.2009 | ESOXBOY | 10.319 zobrazení | 92 odpovědí
Dobrý den, potřebuji sehnat náhradní díly na naviják abu garcia ambassadeur 6501C3. Konkrétně se jedná o díl brzdících kamenů do odstředivé brzdy (piny), jsou to bílé plastové čtverečky. Pokud někdo víte kde by se daly tyto díly sehnat nebo jestli je přímo někdo vlastníte byl bych rád kdyby jste mi poradili.Popř. děkuji za zprostředkování. Potřeboval bych čtyři kusy, dva do navijáku a dva do šuplíku, ale budu rád i za dva.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 21. září 2009 v 19:05 ® ESOXBOY
-
osprey> tak to jako že ve svejch třiceti sem vocas jo ale jo na češtinu určiťě a furt to zní líp než č...... jinak k těm prutúm ti držím palečki ať přibudou a nelámou se
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 23:49 ® PetrC reakce na …
-
osprey>
Dobrou.
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 23:29 ® osprey
-
PetrC: Dík, jdu se na to vyspat. Jinak budu mít ten pohled na svět pěkně nevrlej. Dobrou.
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 23:27 ® PetrC reakce na …
-
osprey> ale u tebe je snaha vidět. Skutky nelze přehlédnout! Navíc máš dobrý názor na svět!
A oč bys měl být lepší, kdybys neměl holý zadek, tvář jako ze škatulky a babičku monackou kněžnou? Mnohdy je lepší mít něco za tu upatlanou dřinu…
S MP je to snadné, syn se základní manipulaci naučil během jednoho rána u vody a večer už mrskal až z cívky cákalo.
Výměny nástrah? Tak o tom by se dalo dlouze psát a číst a porovnávat něčí názory se svými. Létá to a létat bude. Určitě.
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 23:16 ® osprey
-
PetrC: Ono nic jinýho nezbývá, než se snažit. Mám tuctovej ksicht, mezi svými předky jsem měl jen samé holé zadky – nic jiného než reálné výsledky mi nepomůže. Na to už jsem si dávno zvykl. Za většinou mých výsledků je spousta upatlané dřiny.
Ale s multíkem jsem se naučil celkem rychle. Největší šok byly první výměny nástrah. To ti to tak pěkně lítá, dáš něco jinýho a ouha…
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 23:03 ® PetrC reakce na …
-
osprey> a tebe taky beru, a jako vlastního. A víš proč? Protože se snažíš, a toho si cením!
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 23:01 ® PetrC reakce na …
-
osprey> aha, takže v tomto je problém. Jenže není čas a ani program. Přitom bych chtěl dělat druhým radost.
Takže třeba zítra, nebo některý jiný den po neděli. A stejně bych ukazoval něco, co většina už viděla.
Jo jo jo, tak už mám jasno. Ale bylo by mi ctí být ještě vocasem.
Jo a regulus je teprve sotvapuberťák, vždyť s nimi začal nedávno. Ale to neznamená, že bych ho nebral. Beru ho a skoro jako by byl můj.
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 22:34 ® osprey reakce na …
-
ESOXBOY> V pohodě, já sbírám současné modely prutů. Historické si z nich vypěstuju
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 22:32 ® osprey
-
PetrC: Fotky ti neodešly pravděpodobně z důvodu velkého datového objemu. Náš systém sežere jen fotku do 1600×1200 bodů. Je to věc daná poskytovatelem připojení. Jedná se s ním nebo bude jednat, aby to padlo.
Zmenši to doma ideálně na 800 bodů našíř a není problém. Regulus tady na to téma udělal dokonce článek – když se jím budeš řídit, jistě mu uděláš radost
Vocasama jsem myslel mladou generaci uživatelů – narozdíl od starých matadorů jako jsi ty, regulus a u sousedů třeba Piscicapus.
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 22:07 ® PetrC
-
Ne, nesmažil jsem se, ale snažil jsem se.
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 21:50 ® PetrC
-
Smažil jsem se, ale fotky se neodeslaly. Takže bez obrázků.
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 21:48 ® PetrC
-
ESOXBOY> bylo to ve spěchu, proto ta kvalita.
Jde o MP z roku 1968. Jedná se o střední třídu, má bočnice z plastu, ale je plně funkční, bez valivých ložisek – cívka je uložena ve bronzových pouzdrech (jde skutečně o bronz a ne o mosaz). Je bez výrazných vůlí a má řadu vychytávek o kterých se dnešním navijákům ani nezdá.
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 21:07 ® PetrC reakce na …
-
ESOXBOY> tak jo, ale musíš chvíli vydržet, musím ten nejstarší dát trochu dohromady, protože jak jsem psal, nedávno jsem ho rozebral z důvodu očisty a ještě se k tomu nedostal.
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 21:00 ® ESOXBOY reakce na …
-
PetrC> jo rád bych viděl pár starších multikú moh bys rosím dát nějaký fotečky ať se pokochám
reagovat - Neděle 20. září 2009 v 19:39 ® PetrC reakce na …
-
ESOXBOY> nejsem si jist, zda jsi psal mě, ale budu reagovat.
Pokud se nemýlím, tak multiplikátory jak je známe tu s námi jsou od padesátých let minulého století, ale jejich předchůdci jsou o dost starší, než navijáky smekací. No ale v našich končinách se jedná o stále málo rozšířené navijáky a jejich uživatelé byli vždy tak trochu komunita sama pro sebe. Ale už se mezi nás začínají mísit i normální lid.
Jasně, něco starého jsem zrovna nedávno rozebíral, ale ještě nedal do kupy. Znáš to, málo času. A nejsem žádný sběratel, jsem uživatel.
A MRK a Chytej? Je jedno kam vlezeš, všude jsou lidé a lidi. A všude se dozvíš, jen se ptát. A doktor a i/y nejsou podstatné.
reagovat - Neděle 20. září 2009 v 18:47 ® ESOXBOY reakce na …
-
osprey> pokud bys měl zájem tak mám pár kouskú rád je směnim nebo prodám pak múžu dotlačit foto jinak sou to přívlačáky shakespeare jeden originál a druhej myslim vyráběnej u nás v licenci druchema či tak něco
reagovat - Neděle 20. září 2009 v 18:42 ® ESOXBOY reakce na …
-
měl sem v tom trochu gulášek na těhle stránkách sem chvilku na mrku sou poslední dobou samí blbci co řešej i a y popřípadňě samej doktor a vcelku nic se nedovýš tak sem se taky mrknul sem
reagovat - Neděle 20. září 2009 v 18:39 ® ESOXBOY reakce na …
-
jo podpultovky si ešě pamatuji ale fakt si mě překvapil páč do nějakýho 93 sem ani žádnej na očko neviďěl a máš doma nějakýho hystorika ?
reagovat - Neděle 20. září 2009 v 17:53 ® PetrC reakce na …
-
ESOXBOY> kdepak, žil jsem v Čechách a multiplikátory se čas od času pod pulty obchodů dostaly. V Pragoimpu se daly sehnat věci od Abu, dovoz zajišťoval pan Ing. Jaroslav Los, Otec Daniela Lose (Cormoran). A když měl známý známého a ten známý syna se kterým jsem kamarádil, tak…
Jo a čas je pořád stejný, tvůj i můj i jeho i tam těch…
reagovat - Neděle 20. září 2009 v 17:49 ® PetrC reakce na …
-
pepa-č> čerstvý a šťastný otče, jsem rád, že jsou obě holky v pořádku a ty buď i nadále veselým tátou, minimálně 13 – 15let. No a pak samozřejmě hodně trpělivosti, případně dobrou mušku a dost broků…
O multiplikátorech až později, jo?
reagovat - Neděle 20. září 2009 v 17:44 ® PetrC reakce na …
-
osprey>
„… a ti vocasové co ho mají (až na Pepu) ho mají …“
Aha, špatně jsem položil otázku. Jaký je rozdíl mezi vocasem (mnou a jinými) a Pepou?
A mě bylo míň, heč. Půjčil mi ho pan Lexa starší a moc se mi líbil, že jsem… No a pak to byl velký cíl, kterého jsem chtěl co nejdřív dosáhnout. A dosáhl jsem.
Přesně tak, není to snadné a jedním, třemi, pěti, to nekončí.
reagovat - Neděle 20. září 2009 v 15:55 ® osprey
-
ESOXBOY: Nic ve zlým, ale pleteš si tu tři lidi.
PetrC má multíky už 30 let a dostat se k nim dalo, byť velmi špatně.
pepa-č je novopečeným otcem, má dceru.
A já jsem ten třetí. Narozdíl od tebe mě baví silážovat pruty.
reagovat - Neděle 20. září 2009 v 15:10 ® ESOXBOY reakce na …
-
osprey> gratulaci jak k potomku tak k opici
reagovat - Neděle 20. září 2009 v 15:08 ® ESOXBOY reakce na …
-
tak to mě zajímá kde si se k nim v 79 roce dostal v době stabilú buď si nežil v čechách a nebo ti čas letí eště rychlejš než nám
reagovat - Neděle 20. září 2009 v 15:02 ® ESOXBOY
-
tak to sme na tom úplňě stejně jen mít prachy tak mám doma celí stádo multikú já sem totiž vúbec úchil všeobecňe na kolovrátky mám jich 28 od starejch až po baity od šíma ale multiki teď prosťe vedou
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 2:26 ®
-
teď jsem ve stavu opily (čerstvý otec) twkaže berte s rezervou. mám 4× muptilikator. ultracast UC4601C, ultracast 5601C, utracast 6500C (ano na blbou ruku – na jerky nevadi, naopak. premyslejte proc asi) a Inshore 6501C – ten je fakt super. ultracsty jsou super taky. Dva z nich jsou z druhý ruky, nikdy jsem neměl zadny problem ale jedou jsem u UC4601 musel měnit lozisko (u kajmana za 500kč) stejně super cena, bo jsem kupoval ze druhé ruky a skoro zadramu. drué ruky kupovaní u Ambassadeur ABU Made in Sweden bych se vubec nebal. bo prostě kde je kvalita, tak tam neni co resit, pripadny problem odstrani vymena dilu za pak kacek a reel je na sto let zase neprustelny. Ja Abu rad.
reagovat - Neděle 20. září 2009 v 1:16 ® osprey
-
PetrC: Musíš se zeptat Pepy
Já držel prut i s multíkem někdy když mi bylo asi 21 let. Byl jsem z toho unešenej, ale prostě jsem na něj neměl. Pak jsem na něj pořád dlouho neměl a navíc jsem utrácel za jiné krámy a jednou nedávno se mi naskytla supervýhodná koupě a já si ten starý sen splnil.
No, neměl jsem to dělat, u jednoho nezůstalo…
reagovat - Sobota 19. září 2009 v 15:00 ® PetrC reakce na …
-
ESOXBOY> už skoro šest let? To ten čas letí, co? Já se do nich zamilovat teprve před více než třiceti lety.
reagovat - Sobota 19. září 2009 ve 14:57 ® PetrC
-
osprey> na tom asi možná něco málo bude. Je fakt, že jsem vojel na jednom z těch starších MP zatím první sadu kamínků a trvalo mi to cca 10 (možná 12) let. Jo a je Pepa vocasoidní? Já tedy rozhodně vocasoidní jsem.
reagovat - Sobota 19. září 2009 ve 2:50 ® ESOXBOY
-
jo ojel a koupil sem bazarovku a zjistil že tam dva chyběj používám multiki už skoro 6 let a věřte tomu že nimo plavaný a feedru je používám na všechno prosťě sem se do nich zamiloval
reagovat