Vyhledávání
Rybářští kamarádi
10.9.2009 | Robur | 37.510 zobrazení | 351 odpovědí
Abych nezabíral všeobecnou diskusi zprávami o zvířecích kamarádech, tak po nátlaku vytvářím toto fórum, které je věnováno všem, kteří mají doma či na rybách nějakého toho pomocníka. Pište zde tedy o psech, kočkách, pavoucích, Hadech, přítelech, přítelkyních a jiné havěti, která vám zpestřuje osobní či rybářksý život.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 11. května 2012 ve 14:15 ® džigit reakce na …
-
nedělej to před ním
reagovat - Pátek 11. května 2012 ve 14:13 ® Robur
-
jak mám odnaučit psa hailovat,
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 v 0:25 ® zalesak05
-
Co třeba klíště
reagovat?
- Pátek 18. listopadu 2011 ve 12:42 ® ladamaj reakce na …
-
Bigpista>naprosto suhlasím,měl sem labladora také moc hodnej i k dětem přines mě ovladač od televize do koupelny byl suprově cvičen a kdoby mě chtěl říct že nekousne tak neví o psu nic můj kousal i na rukáv.Nechci se opakovat již sem to psal jde jen o zvíře anikdo neví kdy se co stane někdy za chování pejska muže majitel někdy zase muže dojít k tomu že mu děcko něco udělá aniž by chtělo nemá z toho rozum a malér je hned. kdo tohle nepochopí tak ať si žádného byď malého pejska nepořizuje kor když má malé děti,pejsek totiž muže pěkně žárlit a pak může dojít k neskutečné agresivitě takže pejska ano ale pořád pod dohledem.
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 ve 12:20 ® Bigpista reakce na …
-
Max Well> Dítě bych nenechal bez dozoru s žádným psem. Mám dva a půl roku starou dceru a šestiletého labradora. Pes byl vždy vychováván tak, že si musí nechat od lidí líbit cokoliv. I od dcery si nechá líbit cokoliv. Ale nechat je o samotě spolu? Neexistuje. Je to prostě jen zvíře a hloupé dítě. I když si myslím, že je pravděpodobnější, že by dcera ublížila psovi, než naopak.
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 v 0:39 ® ladamaj reakce na …
-
Alivio>Tome na pedigrí jsem měl odchovaného toho kňoura bezproblémů.Toho předchozího boxíka sem chtělodchovat na kvalitním krmení tak mě doporučil prodejce krmení britt mám dojem že jde o purinu no neskutečné zažívací problémy naštěstí ten kňour sežere vše jinak sem mohl dát do kontejneru 1500kč.Tohodle odchovávam né na štěněčích granulích ale pro dospělé psy takže na nějaké kecy nedám také,skrátka kupuji kvalitnější krmení některé má značku puriny a je dobré aspoň podle toho jak ho konzumují i mu vařím těstoviny no jeto popelnice žere 2× deně ale misku doslova umeje vařené mu míchám s granulema které střídám a sem v pohodě on spokojen v autě mám stále granule sebou i vodu no miláček jezdí všude semnou už kvůli napadání tomu jen stáhnu okno mám na zadku folie takže nikdo neví co ho čeká
reagovatje dobře veden no aby né i když jezdím s kvérem ale ten snad tahat zatím nemusím ale nedej bože kdyby ho chtěl zastřelit tak pak má díru v hlavě.Jinak sem kupoval delikatesu suproví krmení ale nějak zmizela přitom byla fakt suprová no honím to po netu ale zatím sem na ni nepřišel nevíš o tomto krmení něco!Jinak bych ho koupil i více.
- Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 23:38 ® Shrek reakce na …
-
ladamaj> úplně s Tebou nesouhlasím…ale to je fuk. Jakékoliv diskuze jsem vzdal poté, co jsem byl několikrát přesvědčován, že Pedigree je super krmivo a já bych měl obchod zavřít, když tomu vůbec nerozumim..... Kašlu na vyvolávání debat, starám se sám o sebe a o svoje psy.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 23:12 ® ladamaj reakce na …
-
Alivio>ahoj Tome mám malého i velkého toho malého sem možná měl sebou tenkrát u vás.Jinak z mé pejskařské skušenosti je jedno jestli jde o menší plemeno nebo větší vše stejně zůstane na páníčku ten se podílí na chování svého mazlíka z 90%.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 22:54 ® Shrek reakce na …
-
jersey> celkově malá a střední plemena, ale je to zase dané tím, že když už má člověk nějakéto toho velkého pesana, tak s ním nechodí do města a tudíž ten pes nemůže někoho poňafat. Kdežto co vidím u mě na krámu, jak maj lidé ty svoje raťafáky rozmazlený a pes nemá problém štěkat na mě, přestože jeho páníčkovi prodávám žrádlo pro něj.....no comment. Já mám rád velké psy a nedovedu si představit sebe s malým psem.....
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 22:24 ® jersey reakce na …
-
Max Well : jen pro zajímavost, údajně nejvíc napadených lidí od psů, je právě od kokrů. Někde jsem to vyčetl a náš veterinář nám to také potvrdil…
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:58 ® Robur reakce na …
-
Max Well> nechápu
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 17:15 ® ladamaj
-
Max Well>já toho moc v zimě nenajezdím ale mám skušenost že se dá naučit i venku ale potřebuje někam zalézt.Povaha boxíka je neskutečná co se naučí nikdy nezapomene cvičí se formou hry,odanej páníčku,miluje také děti.Jinak i rotvík je dobrej vše je v páníčku když bude vů. tak pes bude kničemu sem dělal kynologa služebně i civilně,figuranta na různé skoušky takže vím očem je řeč skrátka pes je takoví jako páníček.Jinak je lepší být stejně pořád ve střehu jde přece jenom o zvíře a nikdy člověk nemuže vědět jak se kdy zachová i když bude milionoví.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 15:10 @ Max Well reakce na …
-
Max Well>
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 15:09 @ Max Well
-
džigit> Některá plemena děti milují (třeba bull teriér – http://www.google.sk/search?… je oddaným milovníkem dětí, i když na to nevypadá. Děcko bych nenechával právě s rotvajlerem, i když se nedá generalizovat. Mojim NO můžu strčit ruku snad až do žaludku, když žerou (a to jsem je koupil dospělé), absolutní důvěra. Můj americký kokr domácí, kterého jsem piplal od malička, by mne sežral, když mu ošetřuji něco na hlavě (třeba klíště), či mu vnucuji antivermetika.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 15:01 @ Max Well
-
Robur> Kuře, coí jsi zamlčel.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 15:01 @ Max Well
-
Robur> Jeden můj známý rybář měl airdale teriéra (http://www.google.sk/search?…) Hastyho. Ten miloval brambory. Vyhrábal je na poli a konzumoval je i s hlínou. A když domů přinesli brambory z hypáče a nechali je v dosahu Hastyho, ten roztrhal síťku a brambory sežral. Umřel na jakousi rakovinu (měl po sobě hrče jako brambory). Už mají dalšího, ale ten brambory nežere.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 14:54 @ Max Well reakce na …
-
ladamaj> Boxer je krásný pes. Povahu moc neznám. Vím, co sepíše. Měl jsem jednu boxerku kamarádku, ale to byla vzájemná láska. Nějak jsme si padli do oka, až majitel žárlil. Boxer není moc pes na zimu na ryby. Nemá chudák pořádné oblečení.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 14:51 @ Max Well reakce na …
-
hrdobec> Můj americkej kokr domácí (leží mi na nohách) má taky rád, když ho přikryju. Mí němečtí ovčáci přikrývají mne.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 13:59 ® ladamaj
-
džigit>no jasně jeto fakt mazel do krámu ho neberu pohladíšho a je tvůj no jestli by odešel nevím.Je hlavně cvičen na obranu a hlídání,nechci zlého děti miluje a u dospělého si vibírá bezďáka,cikorku,větnamčíka nemusí a pokud mu ukáže že se bojí tak držím obruče na kolech a táhne mě smykem
reagovata to pak je nářez.Jinak kdo je semnou tak na něj nesmí nikdo šáhnout to bere jako útok a v tu chvilku je fakt nebezpečný ale jinak mazlík.Jinak nevím co zněj vyroste je fakt velký a začíná hodně mohutnět no také si žere jak paša
no a chápe jak dospělej také pro něj nexistuje košík i když ho mám vodítko na 60kg zničil tak sem koupil na 80kg to snad už nezničí no na větší váhu už nexistuje.
- Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 12:49 ® džigit reakce na …
-
ladamaj> tomu nevěř,pes pozná psa
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 12:26 ® ladamaj reakce na …
-
džigit>chybička se vloudila již sem to hned opravoval a nezlob nebo tě hafik nebude mít rád.
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 12:22 ® džigit reakce na …
-
ladamaj> nedělej ze psa bejčka,400 kg ani jako
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 12:15 ® ladamaj
-
No tak vám ukážu jednoho z mích rybářských kamarádů tady mu bylo teprve 5 měsíců od té doby nějak povirost
reagovatmožná pošlu i toho dalšího.
1foto je v 5 mesících,2 v 7měsících cca40kg kolik bude mít opravdu nevím nikdo nechce dělat figuranta na kousáníčko proč nevím je hodnej móc.
- Středa 16. listopadu 2011 ve 23:55 ® hrdobec reakce na …
-
džigit> o ))))
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 18:22 ® džigit reakce na …
-
hrdobec> je jí to vidět na očích,asi se vzbudila nedobrovolně
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 15:47 ® hrdobec reakce na …
-
džigit> To víš,právě se vzbudila,potvora))
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 ve 23:58 ® džigit reakce na …
-
hrdobec> hezká,ale ten výraz…
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 ve 22:51 ® hrdobec
-
Moje psí partačka,ale nevim jestli mi pujde vložit foto
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 ve 22:34 ® džigit
-
sus1> ten nos?To ho měla v nějakým láku?
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 ve 22:08 ® sus1
-
Alivio> To přesně nevim,údajně si s nim hrála někde uvnitř v domě, jako prý vždy a najednou výkřik a …
reagovat