Vyhledávání
Rybářští kamarádi
10.9.2009 | Robur | 37.275 zobrazení | 351 odpovědí
Abych nezabíral všeobecnou diskusi zprávami o zvířecích kamarádech, tak po nátlaku vytvářím toto fórum, které je věnováno všem, kteří mají doma či na rybách nějakého toho pomocníka. Pište zde tedy o psech, kočkách, pavoucích, Hadech, přítelech, přítelkyních a jiné havěti, která vám zpestřuje osobní či rybářksý život.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 15. listopadu 2011 ve 22:06 ® Shrek reakce na …
-
sus1> a teď by mě přesně zajímalo, co mu dotyčná provedla. Kolega ze cvičáku si pořídil nového ovčouna, při nácviku obrany dvakrát figurant vystartoval na kámoše s imitací obušku, poprvé ho pes bránil štěkáním, o dvě hodiny později figurant zakopl, padnul tlamou ke psovi a pes mu drbnul nosní přepážku. Minulý týden přišli na cvičák – pes si stoupnul doprostřed placu a rozhlížel se, když uviděl toho dotyčného, naježil se, změnilpostoj a čekal.
reagovatPes se jmenuje Áres, asi znamení. Co jsem tim chtěl říct? V podstatě nic, jen že si pes prostě pamatuje.....a může se to projevit po měsíci, po týdnu, po půl roce.....
- Úterý 15. listopadu 2011 ve 21:47 ® sus1
-
Znám jedny,mají( teda už nemají ) doma pejska čau čau.Když dívce bylo 18 let,milý pejsek ji ukousl část nosu a tváře.Měla ho 12 let.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 ve 21:37 ® Shrek reakce na …
-
džigit> já mezi ovčounama vyrůstal, táta byl psovod u bachařů, až jednou nebudu mít tyhle dva moje miláčky, tak jsem doma oznámil a nakonec mi i byl schválen kavkazák…taky miluju velký psy. Na krám mi chodí převážně lidé s malými plemeny a z větší části to bývají choleričtí a nevyrovnaní jedinci. :-/
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 ve 21:04 ® džigit reakce na …
-
Alivio> já ne.Vždy jsem měl trošku větší a „nebezpečnější“ psy a zářez žádný(velký knírač,rottweijler,angický bullterieér)
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 ve 21:01 ® Shrek reakce na …
-
džigit> ano, máš pravdu. Konečně někdo. Vždycky bych v první řadě nafackoval tomu debilovi, co nechá dítě bez dozoru se psem, nedejbože s cizím psem. Zrovna dneska nám vrhla čubina štěňata (něm. ovčák), přestože čuba je zlatá (BoBo může potvrdit, jeho dcera s ní blbla poměrně dost), synka bych nenechal bez dozoru ani s ní. A když pak maj rodiče radost, jak toho pejska roztomile tahá za ocas..........zuřim. Vždycky na to doplatí ten pes… Díky, Džigite, za ten článek, už jsem se bál, že jsou všichni postiženi mediálním tlakem…
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 v 17:18 ® džigit
-
konečně někdo začal uvažovat a né jen odsuzovat… Solidní článek http://www.lidovky.cz/…/ln_veda.asp?…
reagovat - Pondělí 6. června 2011 ve 21:16 ® Koudy reakce na …
-
Robur> hurááá
reagovat - Pondělí 6. června 2011 ve 12:24 ® Bigpista reakce na …
-
Robur> Bylo mi divné, že by něco nechal
reagovatMůj labrador chodí každou noc na loupeživé výpravy do odpadkového koše. Naučil se o otevřít, hajzlík jeden
- Neděle 5. června 2011 ve 12:55 ® Robur reakce na …
-
Koudy> jsi vítěz
reagovat - Sobota 4. června 2011 ve 23:26 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Robur> já si myslím,že třešně i s peckama…
reagovat - Sobota 4. června 2011 v 16:17 ® Koudy reakce na …
-
Robur> všechno!!!
reagovat - Sobota 4. června 2011 v 11:55 ® Cudla
-
Kubajz byl dlouholetým(17)parťákem na ryby,byl na něj spoleh.Tyto dvě" neřízený střely",musí člověk hlídat,je stále nějaká činnost.
reagovat - Sobota 4. června 2011 v 0:14 ® Robur reakce na …
-
Bigpista> teoreticky ano
reagovat - Pátek 3. června 2011 ve 20:58 ® Bigpista reakce na …
-
Správná je jen jedna odpověď?
reagovat - Pátek 3. června 2011 v 19:04 ® Robur
-
malá anketka: co dnes Lexa sežral po návratu manželky z nákupu?: 1/ mrkev 2/ košťál z Brokolice 3/ třešně 4/ jahody 5/ hrášek včetně lusku
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 v 18:06 ® Robur
-
pokud vlastníte čtyřnohé miláčky, berete je sebou na ryby? Já teď tuhle otázku řeším doma a nevím na kterou stranu se přiklonit. Nemáte například nějaký poučný, ať už odstrašující nebo pozitivní zážitek, od kterého bych se mohl odrazit? Děkuji. Milan Gelnar.
kopírováno z fóra Milana, které tak můžeme uspat
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 13:21 ® saman
- reagovat
- Pátek 17. prosince 2010 ve 22:06 ® Robur reakce na …
-
jersey> vyloudil 1, šlo spíš o to, že jsem předpokládal, že dá pokoj, nedal
reagovat - Pátek 17. prosince 2010 ve 21:11 ® Stroft
-
1000 x jsem si říkal, že ji vezmu na ryby sebou ale nikdy jsem nenašel odvahu
reagovat - Pátek 17. prosince 2010 ve 20:37 ® jersey
-
Robur: je to tvoje věc, ale wasabi pro psa není dobrej nápad.Psi mají úplně jiný trávení a některá jídla pro nás neškodná se v psím zažívacím traktu přeměňují na jedy…
reagovat - Pátek 17. prosince 2010 v 8:39 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Robur> ty taky prdíš a žena by tě určitě neměnila
reagovat - Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 22:29 ® Robur
-
pěkný
reagovat - Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 22:10 ® spike reakce na …
-
Robur> Já už jednoho mám a i když vyvede občas nějakou lumpárnu za nic bych ho nevyměnil.
reagovat - Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 22:00 ® Robur
-
tak si toho vašeho kámoše vemte, bo tady nechutně prdí
reagovat - Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 22:00 ® spike reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> jj to bylo nejlepší jak zbystřil a čekal
reagovat - Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 21:53 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
spike> to nebyly kostičky…ale grundle pro Robura, i přesto,že nám očurával stan a mou sedačku,tak s ním byla sranda a bylo mu vše odpuštěno. Pozorovali jsme ho,když Robur nebo někdo jiný táhl rybu,tak Lexa okamžitě přiběhl na pomoc…no prostě super pes…
reagovat - Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 21:46 ® spike
-
IV.TO.ŠIRDA> Se tak kamarádil kvůli té kostičce
reagovatale je to super pes.
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 21:44 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé,neurážejte mého dobrého kamaráda Lexu…
reagovat - Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 21:37 ® spike
-
Robur> Lexa všechno vyluxuje
reagovatna srazu mě žral halibutky
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 20:54 ® džigit
-
Robur> jj,hlad je sviňa
reagovat