Vyhledávání
Rybářští kamarádi
10.9.2009 | Robur | 37.267 zobrazení | 351 odpovědí
Abych nezabíral všeobecnou diskusi zprávami o zvířecích kamarádech, tak po nátlaku vytvářím toto fórum, které je věnováno všem, kteří mají doma či na rybách nějakého toho pomocníka. Pište zde tedy o psech, kočkách, pavoucích, Hadech, přítelech, přítelkyních a jiné havěti, která vám zpestřuje osobní či rybářksý život.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 19. června 2010 ve 21:19 ® džigit
-
tady pro porovnání
reagovat - Sobota 19. června 2010 ve 21:09 ® džigit reakce na …
-
Kolovr@tek> pokud to byl pitbull,určitě nevypadal takhle.Problém většiny lidí,nepoznaj Anglického bullteriéra.V okolí to mám stále na talíři a pitbulů si tu nikdo nevšímá,protože je nepozná :-/
reagovat - Sobota 19. června 2010 ve 21:08 ® endeross reakce na …
-
No ale to není pitbull, nýbrž bullteriér (pokud se nepletu) a navíc vypadá k sežrání (v tom dobrým slova smyslu)…
Mám křížence bulíka (tedy údajně) a nemůžu si ho vynachválit. Navíc se bojí vody, takže nehrozí, že by mi nosil zpátky nástrahy…
reagovat - Sobota 19. června 2010 ve 20:47 ® Kolovr@tek reakce na …
-
džigit> Nemám rád pitbully:( pokousal mi strašně moc psa
reagovat,ale už je to dobrý.
- Sobota 19. června 2010 ve 20:44 ® osprey reakce na …
-
hecht> Žere všechno. Nejradši má tužky. Nechává z nich jen hromádku pilin.
reagovat - Sobota 19. června 2010 v 18:46 ® džigit
- reagovat
- Sobota 19. června 2010 ve 3:06 ® hecht reakce na …
-
osprey> což korek, na té fotce to vypadá, že chce vyzkoušet i Švédskou ocel
reagovat - Pátek 18. června 2010 v 8:27 ® Robur
-
tož náš blb opět bodoval, díky svojí zvědavosti si zapích třpytku do nosu či někde kolem, prostě jsem kol něj procházel a on si musel čuchnout k té třepetající věci, ale šlo to vyndat i bez peanu. Jen se tak vyčítavě díval.
reagovat - Pátek 18. června 2010 v 0:06 ® osprey
-
Tohle není můj rybářský kamarád, ale nepřítel. Vlezlé hypearaktivní zvíře hřešící na svou roztomilost. Miluje korek…
reagovat - Čtvrtek 17. června 2010 ve 12:03 ® kerob reakce na …
-
si pis ze ho mela brzo plny zuby
reagovat - Středa 16. června 2010 v 9:27 ® Bigpista
- reagovat
- Středa 16. června 2010 v 9:27 ® Bigpista
-
Tohle je moje smečka
reagovatK vodě neberu ani jednoho člena. Jeden nechce, druhej by mi nejdřív snědl všechny červíky a pak se utopil a třetí by mi nosil zpět vše, co bych nahodil
Teda abych nelhal, na dohled k vodě a bez prutů je občas vezmu, tohle je focený na hrázi Lipna
- Úterý 15. června 2010 ve 20:39 ® Sander
-
kerob > to je slušný, ten musel i jako jedináček fence strhat vemena.
reagovat - Úterý 15. června 2010 ve 20:37 ® spike reakce na …
-
Libor> Ano máš pravdu, teď jsem to našel
reagovat - Úterý 15. června 2010 v 17:53 ® Libor reakce na …
-
spike> to bylo jagteriérech ne?
reagovat - Úterý 15. června 2010 v 17:52 ® spike reakce na …
-
Libor> nedávno o nich bylo i ve Víkendu
reagovat - Úterý 15. června 2010 v 17:50 ® kerob reakce na …
-
je to tak, bordici jsou nejpuvodnejsi a „nejopravdovejsi“ terieri, na teriery jsou velice ovladatelni a vycvicitelni, perfektne plavou a maj posunutej prah bolesti jako bojova plemena a to vse v kombinaci s minimem vad, ktery plynou ze slechteni… proste idelani pes, jen prvni rok zivota by se mel jmenovat BORDEL TERIER, protoze je schopen zdevastovat temer cokoliv s urputnosti sobe vlastni
Jinak ten nas se narodil jako jediny stene, proto je tak velkej.
reagovat - Úterý 15. června 2010 v 17:30 ® Libor reakce na …
-
kerob> tak to je macek, já jich znám hodně, maji je kamarádi myslivci a jako plemeno si je nemůžou vynachválit.
reagovat - Úterý 15. června 2010 v 16:47 ® kerob reakce na …
-
jo to rika hodne lidi
reagovat, ale tenhle je jeste trosku jinej nez normalni bordici – vazi 12 kg (bezne tak 8) a je tak o 1/3 vetsi nez ma byt a ma solidni muskulaturu… proste vypada jako bojovej pes, ale je hodnej, neutoci a temer nesteka. Na foto je zamlada, ted mu jsou 3 a vypada vic „narachanej“. Kazdopadne me prijde krasnej
- Úterý 15. června 2010 v 16:41 ® Libor reakce na …
-
kerob> Border je ošklivej, až je z toho kolikrát hezkej
reagovat - Úterý 15. června 2010 v 16:35 ® kerob
-
jmenuje se PEPA a je to nejlepsi pes na svete!
reagovat - Sobota 12. června 2010 ve 22:20 ® janáč reakce na …
-
Ahojky,mojí fence se stalo úplně to samí,pokousal ji pitbul a já se sním o ní přetahovala,nakonec sem ji musela pustit proto že řvala chudina,našla sem kameń a praštila toho pitbula do hlavy,ani nevím kolikrát ale pustil ji,a ještě sem dostala nadaný od majitelky pita
reagovat - Pátek 11. června 2010 ve 12:52 ® ollo reakce na …
-
Aj ja so mal takú len zlatu , 16 rokov …
reagovat - Pátek 11. června 2010 v 0:41 ® hecht
-
Tož tady je ta moje průvodkyně. Jelikož chodí se mnou k vodě od štěněcího věku, nepotřebuji vodítko. Ta čuba se nevzdálí víc jak pár metrů. Akorát brození je s ní utrpení, nesnese pohled na páníčka vzdalujícího se ke druhému břehu. Nejdřív začne hrozně vjekat, pak musí plavat za mnou.Loni jsem ji uvázal ke stromu při brození u jednoho členitého jezu. Přes hukot vody jsem přestal slyšet tu její píseň, no ale pak se ohlédnu a parta vodaček okolo ní a vypadalo to že jí chtějí zachránit a naložit s sebou. Musel jsem tenkrát sprintovat vodou, abych nepřišel o Ajdu a zároveň zkontrolovat ty mohutné čtyřky které měla jedna z těch slečen v plavkách
reagovat - Čtvrtek 10. června 2010 ve 14:17 ® ollo
-
BART
reagovat - Čtvrtek 10. června 2010 ve 14:13 ® ollo
-
MAX
reagovat - Středa 9. června 2010 ve 22:08 ® jersey
-
Ciffik: je mi tě líto......
reagovat - Středa 9. června 2010 v 16:57 ® Robur
-
no já ho ddržel za nohy a táhl k sobě, aby se ten pit nemohl přikusovat ke krkavici
reagovat - Středa 9. června 2010 v 16:55 ® džigit reakce na …
-
Robur> na Výmara docela slušný výkon
reagovatmyslím těch deset minut
- Středa 9. června 2010 v 16:26 ® Robur
-
tak aktuální rekapitulace našeho exota
1/ pokousán – hnisavá rána na zádech2/ sežral igelitový pytlík – výplach 3/ přejet autem operace nohou 4/ ukousnuté ucho -kousek se musel odstřihnout 4/ roztržené ucho retrívrem – zářez cca 3 cm 5/ šel si očichat pitbula, který ho vzápětí držel 10 minut za krk – šití 6/ rozřízlá noha o nějaký střep v řece
banality nepočítám, stáří psa 1,5 roku
reagovat