Vyhledávání
Rybářští kamarádi
10.9.2009 | Robur | 37.259 zobrazení | 351 odpovědí
Abych nezabíral všeobecnou diskusi zprávami o zvířecích kamarádech, tak po nátlaku vytvářím toto fórum, které je věnováno všem, kteří mají doma či na rybách nějakého toho pomocníka. Pište zde tedy o psech, kočkách, pavoucích, Hadech, přítelech, přítelkyních a jiné havěti, která vám zpestřuje osobní či rybářksý život.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 7. prosince 2009 ve 23:09 ® Desire
- reagovat
- Pondělí 7. prosince 2009 ve 22:07 ® skwor
-
Belgický ovčák tervueren – Sam. Chjo, za ten rok se toho změní
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 ve 22:03 ® Robur
-
.
reagovat - Neděle 4. října 2009 ve 13:44 ® -zruseno reakce na …
-
Beer.Beda> taky mám doma retrívra, jsou to hrozně hodný psi
reagovat - Neděle 4. října 2009 v 9:56 ® petrcech reakce na …
-
Beer.Beda> vypadá straště roztomile, hned bych si ho pohladil
reagovat - Sobota 3. října 2009 ve 20:38 ® Beer.Beda reakce na …
-
Libor> Je to zlatej teda alespoň to tvrdí
reagovat.Mám ho doma týden.
- Sobota 3. října 2009 ve 20:34 ® Libor
-
Beer.Beda> to je labrador nebo zlatej retrívr, nebo oboje?
reagovat - Sobota 3. října 2009 v 19:09 ® Beer.Beda
-
Tak jsme si pořídili taky kamaráda.Doufám, že se mnou bude chodit na mé výpravy.Jo je to Ozzy.
reagovat - Čtvrtek 1. října 2009 ve 21:25 ® back-woodsman
-
Kamarád do deště. Mám kamaráda kterému nevadí si i za deště zajet za mnou na ryby a poklabosit si o všem možném. Hlavně výborný pomocník pří výlovu a focení. (u větších ryb je samotnému šetrná manipulace těžká)
reagovat - Úterý 29. září 2009 v 19:12 ® zlomiljsemprut
-
Rybářská kolegyně…
reagovat - Úterý 29. září 2009 v 9:22 ® ollo
-
To je moj spoločník
reagovat - Úterý 29. září 2009 v 9:21 ® ollo
-
To je moj spoločník
reagovat - Pondělí 28. září 2009 ve 22:09 ® Robur
-
náš králík a jeho strašlivý bodyguard
reagovat - Úterý 22. září 2009 ve 12:41 ® cormoran reakce na …
-
ESOXBOY> Jsou to mrchy, tahle taky nenechá nic napokoji a okouše naproto všechno, od palců u nohou až po šňůrky od mikyn
reagovat - Úterý 22. září 2009 ve 12:35 ® ESOXBOY reakce na …
-
cormoran> jo jo neuhlídáš ale mám kouzelný pískací stehmo z gumy a to když začne pískat tak vždycky přiběhne a co vám budu povídat všechno potřebuje a co se jí kíbí tak odnese a batohy ty prosťe miluje dokaždýho vleze jedmou přišel pám s bíglem že prej je maličká a ať je roneček hodnej a neubližuje jí má eimi však měla jinej názor psa dvakrát kousla a bígl zdrhnul i s vodítkem pak sem se musel omlouvat a když odešli tak sme se tomu s mladou dobře vytlemili jednou mi málem přinessla i kachnu myslel sem že s ní poletí do teplejch krajin
reagovat - Úterý 22. září 2009 v 9:55 ® cormoran
-
ESOXBOY> Je to strašnej živel. Kamarád jí tahá taky qodě, ale pokaždý se mu svlíkne z vodítka, nebo mu podhrabe klícku a vydá se probádávat okolí, a nejen blízké
reagovat - Úterý 22. září 2009 ve 2:31 ® scootrovka
-
Taky přihazuji jednu fotečku.Výborný na podebírání trochu toho hecování ale hlavně dobrý rádce.
reagovat - Neděle 20. září 2009 v 18:57 ® ESOXBOY
-
jo moji kolegové a máte to co mám doma já někdy jí uhlídat je věc nadlická ale je to bezkonkurenční lovec a o ryby má zájem větší než já hlavňe pokud sou už ns břehu jinak tady je jako dvouměsíční miminko dneska je to už máma od 8 dětí které sou už v jiných domovech ze všeho nejhorší sou trpaslíci všude vlezou
reagovat - Středa 16. září 2009 ve 12:39 ® pelik
-
Mě třeba zpestřuje návštěvu u vody kamarád který mi vždy vypije poslední pivko ale jinak kámoš na život a na smrt ještě jsem chodil dříve se psem ale ten mi zase házel pruty do vody to si nevyberete
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 0:00 ® janáč
-
Ahoj,tak se k vám připojím a ukážu vám moji fenku,jezdí snama od malička rybařit,dnes už jí je osm let,ale pořád když vidí že se začínáme balit už začne štěkat a utíká k autu
reagovat - Pondělí 14. září 2009 ve 21:02 ® Char
-
Já středočech mám rybářského kamaráda jihočecha, jezdíme rybařit většinou k němu na jih, zážívame spolu na rybách mnoho veselého, ale občas i kryzové situace, vzájemné vyproštění uvázlích nástrah většinou vyhrává kdo má brodky nebo plavky, je fakt že ve dvou se to lépe táhne a na rybách tuplem. Ovšem s narůstajícím objemem našich brašen uvažuje o přijetí dalšího kámoše s funkcí „nosič“.
reagovat - Pondělí 14. září 2009 ve 20:46 ® vagi reakce na …
-
Robur> to je akorát… a mladé masíčko…
reagovat - Pondělí 14. září 2009 ve 20:37 ® Robur
-
Lexa, 33 kg
reagovat - Pondělí 14. září 2009 ve 20:26 ® vagi
-
cep: vydrž, ještě je malej. To by byla jen olíznutá kostička. Česneková boudička se oplatí až od 3O kg
reagovat - Pondělí 14. září 2009 v 6:54 ® sus1
-
Jak.novi> Asi jo
reagovat - Neděle 13. září 2009 ve 23:40 ® Jak.novi reakce na …
-
sus1> Asi se do tebe zamiloval. Takovej výraz
reagovat - Neděle 13. září 2009 ve 20:42 ® sus1
-
Dneska jsem byl na motokrosu a šel,no ,,šel" okolo mě pejsek,tak jsem si vzpoměl na nové forum.
reagovat - Pátek 11. září 2009 ve 20:32 ® regulus reakce na …
-
sus1> u nás se dřív říkalo, když viděls pěknýho kocóra „to je koňa jak bič“ a s koněm to nic společnýho nemělo.
reagovat - Pátek 11. září 2009 ve 20:13 ® sus1
-
regulus> No ale o ženskejch se řikávalo,,to je pěkná fena"
nebo u vás né??
fena = pes,tak je tady dobře.
reagovat - Pátek 11. září 2009 v 19:41 ® regulus
-
Beer.Beda> až si to přečte, tak budeš mít po vtákách.
reagovat)