Vyhledávání
Rybářští kamarádi
10.9.2009 | Robur | 37.257 zobrazení | 351 odpovědí
Abych nezabíral všeobecnou diskusi zprávami o zvířecích kamarádech, tak po nátlaku vytvářím toto fórum, které je věnováno všem, kteří mají doma či na rybách nějakého toho pomocníka. Pište zde tedy o psech, kočkách, pavoucích, Hadech, přítelech, přítelkyních a jiné havěti, která vám zpestřuje osobní či rybářksý život.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 17. června 2014 ve 14:46 ® Mysak1 reakce na …
-
džigit> Hóój, myslíš to černý???
reagovat - Pondělí 16. června 2014 ve 21:28 ® džigit
-
chlapec nám pěkně roste
reagovat5 měsíců
- Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 14:51 ® malamut reakce na …
-
Robur> shledávám, že jsi měl opět vtipnou kaši, zřejmě se ti nikdy nepřejí.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 14:20 ® Robur
-
tak si pořdá myslím, že nejlepší přítel rybáře je pořád pes, krom malamuta
reagovat - Středa 29. května 2013 ve 12:42 ® Robur
-
zdar, něco obnovím a zároveň zainzeruji
reagovat
kolegyně nabízí labradorské štěnátko (pes) světlé, krátkosrsté, stáří 4 měsíce. Včetě žrádla, plechu atp. Nevím, zda to má papíry, psík je to hezký, je zadarmo. Důvod, nestíhají se starat. http://www.cz-pes.cz/…/65548-1.jpg nějak tak vypadá, akortá už větší - Pátek 14. prosince 2012 v 18:12 ® Martin Mošna reakce na …
-
Iv> jo toho taky doma mame jednoho…a moc rád ho enmám po 2 rozkousaných mobylech…
reagovat - Čtvrtek 13. prosince 2012 v 11:45 @ Iv reakce na …
-
Super kámoši.Taky rybařím s rafanem Šíšou /Pražský krysařík
reagovat - Úterý 11. prosince 2012 ve 12:22 ® Martin Mošna
-
Já jsem učil rybařit bratrance a zkončilo to rozbitým navijákem.Muj bratranec…to je hyperaktivní zvíře…
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 v 17:09 ® jersey
-
Nejlepší je vzít si pořádně vostrý dva psy!
reagovat - Pondělí 21. května 2012 ve 23:25 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> no s tím výběrem to není až tak,aspoň u psů.Ovšem kdys si ti dva sednou,je radost pohledět.
reagovat
Ty psí samorosty,či osobnosti, nikomu neberu,ale jezdil jsem i odchyt,když „se“ to zvrtlo.Já už mám ten pohled oproti Tobě lehce zdeformovaný - Pondělí 21. května 2012 v 18:41 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Jo tak ty to maj zmáklí moc. To víš maj velkej výběr a schopný lidi. Víc snad ani netřeba. Když já sem na ty přírodní plemena co maj člověka jako doplněk a přítěž. Dyk víš..
reagovat - Pondělí 21. května 2012 v 15:45 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> když to není přešlechtěný,je to taky správný samorost.
reagovat
Včera jsem měl v robotě fajn parťáka a koukali jsme na videa z MS ve výkonu a polis ukázky naší Urny a SWAT s pesama,vrtulníky apod.Až mi cukalo… - Pondělí 21. května 2012 ve 14:41 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Nádhera zaséjc!! Známýmu hlídá páreček plantáže. Za plotem vypadaj mooc, ale mooc hezky.
reagovat - Pondělí 21. května 2012 ve 13:23 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> slovenská klasika-65kg
reagovat - Středa 16. května 2012 v 11:55 ® MIG-35 reakce na …
-
kerob> Naštěstí žiju na vsi s docela velkym pozemkem kolem baráku. A zelený mužíci mi zdraví páč jim šlechtim les. Jo prostě trochu nadstandard.. když mi malá zdrhla tak mi jí hajnej dovez až domu.
reagovat - Středa 16. května 2012 v 11:49 ® kerob reakce na …
-
MIG-35> tohle je pekny a libi se mi takhle nezavislej pes, jenze do mesta a bez zahrady je to nahovno, lidem na dalku nevysvetlis, ze se nemusej bat a tak ti stejne nezbyde nic jinyho, nez ho mit na voditku. A venku bych se bal nejakyho zelenyho muzicka s puskou prahnouci po tom, aby si mohl vystrelit.
reagovat - Středa 16. května 2012 v 11:31 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Stopnout i dou a na přivolání sem tam přídou…
reagovatNeříkam, že to nevypadá hezky ta drezůra, ale na to je NO a jiný. Jo asiat se taky dá.. Koukni do histerie na jejich využití. Přez sezonu hlídali stáda, schopný se o sebe postarat sami. Bez lidí. Na zimu se potulovali po vesnicích a stále hlídali. Tohle preferuju já. A správnej asiat by se neměl člověka všimnout i když je v jeho. Pokud nepáchá zlo. Moje fena zná všechny ze vsi a neštěká na ně až na pár vyjímek. Poznam, když de někdo cizí. A věř, že kdyby bylo otevříno vyjde ven očuchá si kolemjdoucího a dál neřeší. Ale nelez za plot pokud tě nezná!
- Středa 16. května 2012 v 11:24 ® kerob reakce na …
-
džigit> ja psa cepuju (stafbul), aby v kazdy situaci reagovala na povel (na „sedni“ a „ke mne“ reaguje i ve chvili, kdy by mel jinej pes temno a nereagoval – vyzkouseno) a neexistuje, ze budu povel opakovat vice nez jednou. Funguje to a v 7mi mesicich v podstate nepotrebuju voditko. Placnul jsem ji jen jednou, vubec ji netrestam, jen odmenuju pokud udela neco dobre. Pes je ovladatelnej a poslusnej – uzije si tim padem vic volnosti…
reagovat - Středa 16. května 2012 v 11:05 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> no aspoň,že „základ“.Každej pes by měl jít „stopnout“ v nežádoucí činnosti a taky mít dobrou přivolačku,pak už je to na každém soudruhovi
reagovat - Středa 16. května 2012 v 9:32 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Nejvíc se mi líbí ty černobílí hovada. Jj koukal sem. Proto sem ti posílal tohle video. Je hezký jak ho holčina cepuje, ale.. To uh pak je cvičená opice a nee asiat. Mam radši tradiční využití. Moji znaj základní povely a to mě bohatě stačí! A svojí práci odvedou dokonale.
reagovatA propo, koukals na asiati v emerice?? To je hnůj, spíš to vypadá jak mastif než asiat. Pěkný psy maj magyjáři no a jasně, že rusácí a dál na východ.
- Středa 16. května 2012 v 8:35 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> JJ,ten s tím jedním zubem je dobrý
reagovat
Ale si psal,že máš asiaty!?! Je tam i jeden při výcviku,zajímavé… - Úterý 15. května 2012 ve 21:12 ® MIG-35 reakce na …
- džigit> Luxus!!! A koukej tohle já radši.
reagovat
- Úterý 15. května 2012 ve 14:31 ® džigit reakce na …
- MIG-35> něco pro Tebe reagovat
- Úterý 15. května 2012 ve 14:27 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> do skladu fotek
reagovat - Úterý 15. května 2012 v 10:17 ® cormoran
-
džigit> Ten nahoře si myslí, že je superman? Super fotka
reagovat - Úterý 15. května 2012 v 9:42 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Kam na ty fotky chodíš?? To sou perly…
reagovat - Úterý 15. května 2012 v 9:15 ® džigit
-
dělej,ať nám neuteče!
reagovat - Pondělí 14. května 2012 ve 22:51 ® MIG-35 reakce na …
-
nnnap> Ideály sem si nedělal nikdy, proto pesáky beru jen na prochajdy. Stačí občas navštívit nějaký psí fora. Stejně je pro každýho ten jeho NEJ.
reagovatTák a du je podrbat chlupáče.
- Pondělí 14. května 2012 ve 22:31 ® nnnap reakce na …
-
jersey> však jsem tu šau přestal sponzorovat. Je to bahno, bahno, bahno.
reagovat - Pondělí 14. května 2012 ve 22:00 ® jersey
-
nnnap : tak to je na nic, asi bych se za této situace vykašlal na nějaké výstavy a prezentace plemene.Choval bych jen pro radost a pro práci.
reagovat