Vyhledávání
Rybářští kamarádi
10.9.2009 | Robur | 37.507 zobrazení | 351 odpovědí
Abych nezabíral všeobecnou diskusi zprávami o zvířecích kamarádech, tak po nátlaku vytvářím toto fórum, které je věnováno všem, kteří mají doma či na rybách nějakého toho pomocníka. Pište zde tedy o psech, kočkách, pavoucích, Hadech, přítelech, přítelkyních a jiné havěti, která vám zpestřuje osobní či rybářksý život.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 12. května 2012 v 15:33 ® džigit reakce na …
-
Fryw> jj,je dobře že víme o „skleněnce“ a o tom „němcovi“.Horší,když si nevzpomenem KDO?!?
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 15:19 ® Fryw reakce na …
-
džigit> Aha, to káně mě připomnělo, že tady ten hovor mezi náma dvěma už proběhl
reagovatOpakování matka moudrosti, ať žije skleroza.
- Sobota 12. května 2012 v 15:12 ® ladamaj reakce na …
-
džigit>ale i tak ten tvůj je pěknej,říkám jednu větu jaký páníček takoví pes osobně se nebojím žádného i přesto že sem dělal figuranta tak na mne nikdy pes po skončení nešel.Vždy pes vycejtí dobro či opak mám toho za sebou víc ale otom nesmím mluvit to nejde.Sem takoví jaký sem a jiný nebudu nehledám konflikt raději si o tom udělám svůj úsudek a jeho pošlu někam.
reagovat - Sobota 12. května 2012 ve 14:37 ® džigit
-
pro podívání,co dokáží…jak psi,tak figuranti
reagovathttp://www.mojevideo.sk/…nologia.html
http://www.mojevideo.sk/…jne_psy.html - Sobota 12. května 2012 ve 14:01 ® džigit reakce na …
-
Fryw> to je osud domácích kundolízků a gaučáků. U neteře sused rozsed,bo ležel mezi plyšáky v křesle. A u roby v robotě maj jednu,co jí dva sebralo v lese káně.A výsledek? Maj třetího,ale do lesa už nechodí
reagovat - Sobota 12. května 2012 ve 13:48 ® Fryw reakce na …
-
džigit> No, ja jen, že ten muj ma mirně přes tři kila a už před nim začinam mit respekt
reagovatTaky s ňo několikrát za noc třepu, esi sem ju nezalehnul, páč né a né spat na pohovce, a když se večer probudim a vona leží vedle mě tak divně rozpláclá tak mě kolikrát poliva studené pot…
- Sobota 12. května 2012 ve 13:26 ® džigit reakce na …
-
ladamaj> to není můj,to je King Kong.Pitbul rekordman,já mám „jen“ English Bull
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 11:54 ® ladamaj reakce na …
-
džigit>máš moc hezkého pejsáčka určitě tě u vody otravujou co
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 11:45 ® nnnap
-
chciplojnka mi neberte!
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 11:33 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Přesně táák. Třeba někdá u táborového ohně pokecáme.
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 11:22 ® džigit reakce na …
-
jersey> souhla,ovšem já měl na mysli přorozenou selekci v chovu. V duchu „nejslabší máte padáka“. Pokud zachraňujeme vše,pak se nedivme psím kryplům.
reagovat
Zvířata mám moc rád,ale v tomhle jsem radikál
Tohle je na dlouhou debatu a já musím pryč,nevyklízím „bojiště“ - Sobota 12. května 2012 v 11:12 ® jersey reakce na …
-
džigit : dnes je to trochu jinak. Víš proč jsou bezpapíroví psi? Ze dvou důvodů. Buď rodiče nemají papíry(prakticky jde o černý chov-viz níže), nebo se jedná o příbuzenskou „plemenitbu“, což pochopitelně není přípustné.
reagovat
A další věc: Pokud máš papírového psa i fenu a mají na jeden vrh třeba 10 štěňat, dostaneš papíry na všechny. Není to jako dřív, kdy si dostal papíry jen na určitej počet. Dnes pokud chováš psy, musíš se držet chovatelských podmínek.Každá rasa to má trochu jinak, ale v podstatě je daný počet štěňat na která dostaneš papíry. Třeba u Clumber Spanielů které máme my je to 8, u Retrívrů je to podstatně méně, protože jich je jak nas…Ovšem to neznamená, že nadpočetná štěňata budou bez papírů.U nadpočetných štěňat jen musíš ty papíry zaplatit.Normálně ofiko, pochopitelně.A protože jsou „chovatelé“, kteří na psech chtějí zbohatnout, nemají krytí posvěcené od daného chovatelského klubu a tudíž nemají papíry. - Sobota 12. května 2012 v 11:04 ® džigit
-
MIG-35> taky mám poblíž takovou.Celou noc chudinka kojila a zachraňovala matkou odmítnuté,aby je potom každému cpala…
reagovat
Příroda ví proč!!! Pomoc jen u ohrožených druhé,ale to je jiná… - Sobota 12. května 2012 v 11:00 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Nenaděláš nic… Já mam papíráky se slušnejma předkama a nikomu to necpu. Když se mi venku někdo zeptá co, že je to za plemeno, odvětim, že kříženeček. Joo hodně lidí se tim živí, přivydělává. I u nás je jedna fenodojka. Já je mam na hlídání a mazlení.Taky bych je moh furt připouštět, dobrej to pussyness. Maj kol 10ti štěňat a dávaj se od 13–15 tis. za štěně.
Fryw> Nene.. má ráda nový kamarády co jí drbou.
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 10:58 ® džigit reakce na …
-
Fryw> já mám pitomca na hraní,baby by to doma,se svým přístupem, nedaly. A ono to chce taky cvičit a trénovat,tohle není určeno pro gauč,ten je za „něco“!!!
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 10:53 ® džigit
-
MIG-35> nemysle jsem „na lidi“,všeobecně pastevce.
reagovat
Jinak o tom šlechtění,spí jde o přirozenou selekci.Dnes každý hledí na prachy,takže i když dostane papíry jen pár vyvolených,zbytek se taky prodá za slušný peníz.Šak má skvělé rodiče a že nemá papíry… Se podívej okolo,kolik lidí má bezpapíráky,ale po výborných předcích a ještě s tím machrují!?! Hnus velebnosti
Přečti o původu RTW a jeho přirozené „selekci“ ,než se toho chytli „chvatelé“ - Sobota 12. května 2012 v 10:52 ® Fryw
-
Až bude sraz chytej někde u vody, tak necháte ty svoje rybářsky kamarády doma, že? Doufam
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 10:26 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Já vím.. Tak pokud má mít nějakej standard a rusácí sou hodně tvrdý. Taky co stvořili: kavkazák, moskevskej strážní… zabijácí. Proto mam asiati ten nemá v popisu práce trhat lidi, i když to taky svede. Ale to je vo tom na co se který plemeno tvořilo. Tak dneska krom „přírodních“ plemen to sou přešlechtěnci. A myslim, že nejvíc to skrášlování vodnes NO. Kouknise, dyk pesi maj choroby jak lidi..cukrovka, vysokej tlat. To mi hlava nebere. A fronty u veta těch různejch šlechtěnejch gaučáků taky nee.
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 10:11 ® džigit
-
MIG-35>
reagovat
Někteří psi to holt maj v sobě a přílišnou „socializací“ jim bereš to „jejich“. Rusi to vyřazují z chovu… - Sobota 12. května 2012 v 9:59 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> NIKOMŮŮŮŮŮŮŮŮ
reagovatJá bych žádnýho cizího pesa neosahával na intimních partijach…
A co sem byl ny srazu asiatů tak těm se ani nepřiblížíš. Dyk je znáš. http://rutube.ru/…5348095.html Tady sou ty moje jak si hrajou.
- Sobota 12. května 2012 v 9:50 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> komu chceš šahat na kule???
reagovat - Sobota 12. května 2012 v 9:34 ® MIG-35 reakce na …
-
nnnap> Bylo by fajn, kdyby to trochu jen šlo (u něktrejch plemen). Většinou přídu do styku s pasteveckejma plemenama – kavkazák, asiat. Znam jednoho kavkazáka od štěněta a na koula se mu odvážim sotva podívat.
reagovatSám mam asiati a těm na koule též nesáhnu páč mam feny. Ale jinak si otevřít mordu od tebe nechaj a i do misky se žrádlem jim v pohodě moheš sáhnout! Když se jim něco nezdá, svojí nelibost projeví mírnym zavrčenim a odchodem. Onehdá mi starší napadli 2 NO a vona místo, aby z nich udělala cucky tak si chtěla hrát.
- Sobota 12. května 2012 v 9:10 ® jersey reakce na …
-
nnnap : jsem si jist, že takhle to pisatel nemyslel. Pochopil jsem to tak, že dítě mu může udělat prakticky cokoli(prstem vypíchnout oči a podobné libůstky). To nemá se socializací nic společného.
reagovat - Pátek 11. května 2012 ve 23:09 ® nnnap reakce na …
-
jersey> máš čistokrevné plemeno, nebo blábolíš jenom z hladu?
On to spíš myslel ve smyslu socializovat. Všechno všem od všech. Ty ale, to není prdel. To myslím vážně. Seběvětší zabiják si musí nechat šáhnout na koule a nechat si otevřít cizím člověkem mordu smadralavou rukou od jiných koulí! Já bych taky lísknul, ale pes ne!
reagovat - Pátek 11. května 2012 ve 21:38 ® jersey
-
Bigpista : Sorry, ale to si napsal ukrutnou blbost.Vychovávat psa, aby si nechal od lidí líbit cokoli??????? Proboha co to meleš? Nedivím se, že se pak bojíš nechat dítě se psem.
reagovat - Pátek 11. května 2012 ve 20:35 ® MIG-35
-
nnnap> Jo s těma mam nejhorší zkušenost. Tady jich je plná vesnice.. uřvaný, zákeřný hajzli co se bez páníčka ani nevykáknou.
Robur> Těžko říct. Ale radši s nim nenavštěvuj němejcko.
reagovat - Pátek 11. května 2012 v 19:42 ® nnnap
-
NO a podobné rukavice mezi psy vůbec nepočítám. Navíc je NO zákeřný čokl a napadá ze zálohy. Ani inteligenci mu člověk nedopřál, to je pochopitelné. Je to lopata na práci. Psa, jako přítele člověka vidím jinak.
reagovat - Pátek 11. května 2012 ve 14:46 @ Bushmanx reakce na …
-
A to mi do 2 metrů moc nechybí. Je prostě obludně velký.
reagovat - Pátek 11. května 2012 ve 14:45 @ Bushmanx
-
Robur> To myslíš toho ze Žabin, či z Komína, či z Jundrova, či kde to bejváš? Příští tejden se zastavím a dám mu lekci. I tobě. Přestanete po kostele hvízdat.
reagovat - Pátek 11. května 2012 ve 14:43 @ Bushmanx
-
jersey> No píše se, že v USA je nejvíc pokousaných právě od kokrů. Jsou to bestie. Můj mne před chvíli něžně kousl při stříhání chlupů okolo koulí. Ale kokr je malý pes a má malou tlamu. Kousnutí bolí vžzy, ale mnoho škody nenadělá. A teď si vezmi RW, či pita. Jeden z mých NO má špičáky délky skoro 5 cm a když se postaví, tak mi dá pracky na ramena dívá se na mne shora. Kdyby mne kousl, přijdu o xicht.
reagovat