Vyhledávání
poradit
10.9.2009 | Alpa | 2.134 zobrazení | 12 odpovědí
Dobry den prave zacinam s kaprarinou a potreboval bych poradit jaky prut a navijak bych si mel koupit,uz sem mel nejake navrhy ale stale si nejsem jisty.Jestli mi nekdo pomuze mudu moct vdecny tady mam nekolik typu predem dekuji.
http://www.grundik.cz/…-135040.html
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 14. září 2009 v 7:55 ® LuboO reakce na …
-
hraji> mily Jirko, v prvom rade, mas moju velku uctu a respekt ako rybar aj ako clen RS, ale myslim, ze v tomto si moc uzkoprsy. Nic zle sa nestalo a ten priklad s papouskem a zelvou, tak to si trafil dost vedla. Trochu miesas hrusky jablkami, jeho otazka bola, na rozdiel od tvojho prikladu, pre tento server relevantna. Ale nemam umysel sa s tebou nejakym sposobom hadat, len by bolo toho cloviecka luto, ze si sa do neho tak tvrdo obul.
reagovat - Neděle 13. září 2009 v 19:02 ® hraji
-
LuboO> milý Lubo, jsem akvarista od svých 13 let a bude mi 50. Africké cichlidy si troufám poznat docela slušně. Ale věř mi, nenapadlo by mě dát na fórum chovatelů papoušků dotaz, jestli je normální, že moje želva odmítá žrát salát.
reagovat - Neděle 13. září 2009 ve 14:10 ® LuboO reakce na …
-
hraji> mam pocit, ze je to akvarista a nie rybar, a nepozna to tu, ty by si tiez asi nespoznal nejake africke cichlidy, ale siel by si sa opytat na akvaweb, nie? Tak mu to, preboha, odpusti, dostal odpoved a je to v pohode. Lepsie, ako zalozit nove forum.
reagovat - Neděle 13. září 2009 ve 13:37 ® Alpa
-
tak uz sem si obednal ty pruty http://www.tropicliberec.cz/…e-1-1-zdarma
doufam ze budu snima spokojen
reagovat - Neděle 13. září 2009 ve 12:43 ® hraji
-
Připadá vám normální ve fóru, které si váš kolega zařídí jako poradní k výběru vhodného vybavení na lov ryb, řešit neschopnost poznat juvenilní stádium běžné ryby našich vod? Mně ne. Tato poznámka je určena především Martinovi Z.
reagovat - Sobota 12. září 2009 ve 23:09 @ Martin Z. reakce na …
-
Já je dostal, ale byli děsně malí a ten kámoš nebyl schopnej říct co to je za druh
reagovatTeď to vím stopro, páč mi předevčírem sežrali a uhnali všechny rybky v akvárku
- Pátek 11. září 2009 v 18:56 ® Beer.Beda reakce na …
-
Martin Z.> Kolik pak si za ně dal??Nebo ti je někdo daroval??
reagovat - Pátek 11. září 2009 v 17:44 @ Martin Z. reakce na …
-
pipa> ,sander> Moc děkuji za ospovědi
reagovat - Pátek 11. září 2009 ve 13:46 ® hraji
-
Nejsem sice zrovna kaprař, ale jak se zdá, nikomu z nich se nechce psát. Protože neuvádíš jakou „kaprařinu“ hodláš provozovat, zda takovou tu běžnou, ve vzdálenosti do 80 metrů, s krmítkem a běžnými nástrahami, nebo se chystáš rovnou na moderní kaprařinu se zavážením na 200 a víc metrů. To všechno totiž má vliv na výběr nářadí. Také jsi neuvedl, kolik peněz máš na vybavení odloženo, ale podle tvých „nápověd“ usuzuji, že nehodláš utrácet tisíce. Pro začátek bych ti asi doporučil vzít ty pruty bavaria, které sis sám vybral. A co se týče navijáků, s Okumou taky nešlápneš vedle, takže ten Power Liner ve velikosti 60 bude vyhovující. Pokud se budeš věnovat kaprařině intenzívně, stejně si časem pořídíš vybavení jiné, na takové to domácí chytání je to vybavení přiměřené
reagovat - Pátek 11. září 2009 ve 13:05 ® pipa
-
Martin Z.> okounek
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 ve 22:50 ® Sander reakce na …
-
Martin Z. > ano, jedná se o okouny.
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 ve 22:47 @ Martin Z.
-
Dobrý den. Prosím potřeboval bych poradit. Jsem akvarista a přišly mi do ruky rybky o kterých určitě vím, že nejsou akvarijní. Zatím to vypadá, že jsou mladé a připomínají mi okouny, ale opravdu si nejsem jistý. Mohli by jste mi poradit o jaký druh ryb se to jedná? Moc děkuji s pozdravem Martin
reagovat