Vyhledávání
Kniha Sumec - životní výzva
9.9.2009 | Losfedos | 16.344 zobrazení | 44 odpovědí
co rikate na tuto knihu?vase spokojenost s touto knihou.celkove hodnoceni tohoto dila…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 21. února 2012 v 8:39 ® nnnap
-
to je od Rowlingové?
reagovat - Pondělí 20. února 2012 v 10:43 ® stump
-
Jelikož jsem knihomol, koupil jsem tu knížku hned poté co vyšla. Čtenář z ní vycítí, že byla napsána s velkým nasazením a nadšením. Petrův zdar Davide!
reagovat - Neděle 19. února 2012 v 11:26 ® Losfedos
-
tato kniha mě oslovila a uchvátila,velké dik autorum,zejména zpracování pasaže Sumčí přívlač… klobou dolu pánové…doufám že do budoucna vydate podobne knihy,zejména by mě potěšily něco jako Noční přívlač,či přímo sumčí cílená přívlač…jelikož tomu to jsem totálně propadl.....už jí mám přečtenou dostikrát a ještě dostikrát přečtu…
reagovat - Úterý 8. února 2011 ve 21:03 ® kubas
-
břitva> Ach jo to je tak těžký splodit aspoň, když už nic, tak jednu usmolenou větu? Chápu v době facebooku už to lepší nebude, ale tohle je fakt moc
reagovat - Úterý 8. února 2011 ve 20:13 ® břitva
-
reagovat
- Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:56 ® HaD reakce na …
-
mekvak>
reagovatdoufám
- Čtvrtek 4. března 2010 v 19:44 ® mekvak reakce na …
-
HaD> Já jsem si knížku koupil u stánku chytej na FF a už ji mám takřka přečtenou. Myslím si, že se s DVD od tebe bezvadně doplňuje. Mimo zajímavého obsahu bych kladně ohodnotil i množství pěkných fotek, které obohacují jednotlivé kapitoly. Jinak bych chtěl popřát hodně síly a chuti do další práce( ať při točením dalších dvd či při provozu chytej) neboť z celé řady pozitivních ohlasů je vidět, že to má cenu.
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 14:47 ® HaD reakce na …
-
džigit> nezvývá mi než opět moc poděkovat!
reagovat - Středa 3. března 2010 v 10:03 ® džigit
-
Tak jsem se včera stal čerstvým majitelem tohoto titulu a vzhledem k nespání ze zubní příhody jsem se jí věnoval skoro celou noc.Zvláštní,obvykle při čtení usínám…
reagovatUž DVD bylo velmi přehledně a srozumitelně zpracováno,knížka je ovšem parádní!!!Hade,smekám před všemi,kteří se na knize podíleli a velké díky TOBĚ za práci při vzniku tohoto titulu.(jen aby Ti neubylo návštěvníků v rubrice sumcařina
)
- Pátek 5. února 2010 v 17:19 ® Jak.novi reakce na …
-
sus1> Kdyby to takhle dělaly všichni, tak jak by asi HaD dopad.
reagovat - Pátek 5. února 2010 v 9:53 ® sus1 reakce na …
-
Libor> Já v ní ,,čítam" v obchodě u kamaráda,má ji tam na pultu.Ještě dvě návštěvky a mam jí zmapovanou.
reagovat - Pátek 5. února 2010 v 8:43 ® džigit reakce na …
-
Libor> aby se Ježour nepronesl
reagovatV létě sem soby nedostaneš…
Jo a jako člověk znalej bys měl vědět,že knížka nemá nožičky ani ručičky a tudíž,jako taková sumce nenosí
Hybaj na ně sám,lenochu!
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 23:31 ® Jak.novi reakce na …
-
Libor> Jojo, knížka je skvělá.
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 23:26 ® HaD reakce na …
-
Libor> děkujiii
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 23:25 ® Libor reakce na …
-
Jak.novi> já jsem všechno co mě zrovna napadne
reagovat, ale je tam i pěkně psaná pasáž o přívlači. A když už mi tu knížku ježíšek přinesl, tak mi přinese i sumce v létě (doufám
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 23:21 ® Jak.novi reakce na …
-
Libor> Že by se s tebe stal sumčař?
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:39 ® Libor
-
Dostal jsem ji k vánocům, příjemnej dárek. Čítám si v ní před spaním a těším se na léto
reagovatPovedená kniha HaDe.
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 20:12 ® HaD reakce na …
-
sethy>
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 v 18:18 ® sethy reakce na …
-
HaD> žensky no
reagovatjinak knižka pěkná, jen mít čas na přečtení:(
- Pondělí 4. ledna 2010 v 17:23 ® HaD reakce na …
-
Lucianofar> něco je obdobné, něco navíc, něco možná chybí. Ale je to prostě kniha a to je alespoň pro mne mnohem víc než DVD. Taky jsem tomu věnoval nejméně desetkrát více času a úsilí.
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 v 17:21 ® HaD reakce na …
-
sethy> shrek, jo? tak to jsem ještě neslyšel
reagovat)
- Sobota 2. ledna 2010 v 0:03 @ Lucianofar
-
Chtěl jsem se zeptat.Je v té knížce něco jiného v obsahu,nebo je přibližně stejný obsah jako na tom DVD?
reagovat - Pondělí 28. prosince 2009 v 16:05 ® petrcech reakce na …
-
HaD> Knížku jsem dostal od ježíška, je parádní. Mám z ní ohromnou radost, a dvd chytáme přívlačí je taky skvělé.
reagovat - Pondělí 28. prosince 2009 v 15:22 ® sethy
-
HaD> Davide, tak jsem na Vanoce od přítelkyně dostal tu tvoji knižku (asi to bude tim, že jsem se zmíníl, že tam mám nějakou fotku a že je to povedená knížka atd:)) No a víš co mi řekla? Prej: „ten na tom obalu vypadá jak Shrek“
reagovatJinak jí zatím jen tak listuju a ikdyž mně sumcařina nic neříká, asi si jí fakt přečtu celou, ne jen část o vláčce.
- Úterý 15. prosince 2009 v 1:12 ® HaD reakce na …
-
Mikyška> žasnu. čekal bych lecos, ale tohle ne
reagovat - Úterý 15. prosince 2009 v 1:12 ® HaD reakce na …
-
osprey> jo, je to on… neskutečná náhoda
reagovat - Sobota 12. prosince 2009 ve 23:38 ® Mikyška
-
osprey> Zadní byl vyrvanej do boku jako na orig. fotce a byl kompletní. Omylem sem ho přivřel do dveří u auta a očesal ho.
reagovat - Sobota 12. prosince 2009 ve 23:29 ® osprey
-
HaD: Jestli je to jeden z těch, o které jsi letos v létě přišel, tak té rybě muselo dát hodně práce se ho zbavit. Ten přední kroužek vypadá neskutečně.
reagovat - Sobota 12. prosince 2009 ve 23:22 ® Mikyška reakce na …
-
HaD> Máme mlýn v Dražicích. Připlaval na česle k elektrárně. Už sem ho chtěl opravovat a dát do výbavy a poslat na lov, ale koupil sem knížku a tam na něj narazil. Co letos nebude něaká dobročnná sbírka.Toho voba bych do něčeho takového klidně věnoval.
reagovat - Sobota 12. prosince 2009 ve 22:56 ® HaD
-
Mikyška: Díky moc, taková slova moc potěší!
Kde jsi ten wobler našel??? Já ho měl dlouho v krabici a letos v létě jsem na něj dal nové háčky a utrhl (ubrousil šňůru) mi ho sumec!!! To je teda mimořádná náhoda.
reagovat