Chytej.cz

Kniha Sumec - životní výzva necteno

9.9.2009 | Losfedos | 16.343 zobrazení | 44 odpovědí

co rikate na tuto knihu?vase spokojenost s touto knihou.celkove hodnoceni tohoto dila…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Sobota 12. prosince 2009 ve 22:07 ® Mikyška
Mikyška

Ahoj Davide. Knížka se ti fakt moc povedla a to po všech stránkách. Co se týká části o sumcovláčce tak to je kapitola sama osobě. Přestože byl na toto téma od T. Rozsypala seriál v Kajmanovi, tady je to celé pěkně ucelené. Co dodat, Jen tak dál.
Ještě něco, Poznávášho viz foto.

reagovat
foto/forum/2009/th-img11250.jpgfoto/forum/2009/th-img11251.jpg
Neděle 8. listopadu 2009 ve 12:57 ® HaDová reakce na …
HaDová

Jak.novi> výherci byli osloveni, uveřejněni budou, až se všichni ozvou

reagovat
Neděle 8. listopadu 2009 v 11:52 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

HaD> Kdy se pošlou ty knihy z tý soutěže.

reagovat
Neděle 8. listopadu 2009 v 0:44 ® cercer reakce na …
cercer

HaD> …no a co Sumec-životní výzva 2??:-))

reagovat
Neděle 8. listopadu 2009 v 0:27 ® HaD reakce na …
HaD

Tomino> Mno, co na to říct? TR ze sebe vydal všechno a pokud dříve něco publikoval v časopisu, psal o tom samém. To asi ano. Ale po roce dvou nezmění názory a menude psát jinak. Jsou to zkušenosti sbírané desítky let.

Co se prošívání týká, tak se jedná o kompletní dílo a to prošívání k tomu patří. To není o líbení nebo nelíbení. Je to prostě jeden ze způsobů nastražení a kdybych ho nepopsal, nebylo by to z mé strany kompletní. Ono to kompletní není ani takto, ale 180 stran je prostě omezení, které se nedá snadno překonat. Pořád bych s chutí psal dál…

reagovat
Sobota 7. listopadu 2009 ve 23:33 ® cercer reakce na …
cercer

Tomino> mě taky ne..a od jakživa..proto to nedělám..teoreticky je asi jedno té rybě,zda je prošita jehlou a následně navlečena na hák,či rovnou probodnuta skrz naskrz třeba za hřbet…no a nějak tu rybu nastražit musíš,pokud chceš chytat sumce na živou nástrahu.Jinak v pohodě,jen debatujeme.:-)

reagovat
Sobota 7. listopadu 2009 ve 21:07 ® Tomino reakce na …

cercer1: Prostě se mi to prošívání v dnešní době vůbec nelíbí. Víc to neřeš. Dík

reagovat
Sobota 7. listopadu 2009 v 19:13 ® cercer reakce na …
cercer

1Mara> s gumičkou to není ono,víš?!!:-D :-D

reagovat
Sobota 7. listopadu 2009 v 19:06 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Tomino> Tak jí dávej jen na gumičku :-)

reagovat
Sobota 7. listopadu 2009 v 19:00 ® cercer reakce na …
cercer

Tomino> já věřím,že to zkusí i profíci:-) co znamená ,,sprasit"rybu? Myslíš si,že je to něco nového nebo převratného,že se nástražní ryby prošívají?I bez čtení té knihy bude určitě spousta rybářů nástažní rybky prošívat-je to každého věc,dokud to bude řádem povoleno a nemyslím si,že tato kniha zvedne vlnu módy v prošívání:-))

reagovat
Sobota 7. listopadu 2009 v 18:47 ® Tomino

Moc jsem se na ni těšil. Myslím, že se docela povedla. Koupil jsem si jí hlavně kvůli sumčí vláčce, ale něco hodně podobného jsem už četl v KAJMANOVI :-) Nelíbí se mi prošívání nástražních ryb, to tam podle mě vůbec nemuselo být. HaD to asi umí, ale spousta amatérů to teď zkusí a nástražní rybu sprasí. Jinak pěkný.

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 ve 13:56 @ ???

Krásná kniha! Gratuluji Davide!

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 ve 13:41 ® Libor
Libor

Chci ji pod stromeček, asi dám ježíškovi tip.

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 v 0:39 ® regulus
regulus

David vydal knihu, je všeobecně známý, že sumce může a to hodně. Nejspíš do oné knihy vložil spoustu osobních názorů zkušeností, se kterými se ne každý musí ztotožňovat, ale to je vedlejší. Určitě tam nejsou nějaký úplný blbosti.
Co by jsi vlastně chtěl slyšet, nějak mi uniká důvod tvojí otázky, na můj názor se raděj ani neptej. :-)) )

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1