Vyhledávání
rybařske hry
7.9.2009 | stupy | 20.045 zobrazení | 17 odpovědí
Prosim,neznate někdo webovou stranku,kde se daji stahnout nějake rybařske hry???Děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. listopadu 2011 v 18:37 ® ladamaj
-
vkaždé prodejně cd a dvd nosičů tam toho pořídíš opravdu spoustu nebo u větnamčíků.
reagovat - Neděle 27. listopadu 2011 v 11:12 ® zalesak05
-
http://www.porse.cz/…ownload.html
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 19:51 ® Robur reakce na …
-
Alivio> hra se jmenuej spacerail
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 12:55 ® Shrek reakce na …
-
džigit> jojo, rybka kousne, vodič kopne.
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 12:54 ® Shrek reakce na …
-
Robur> kouknu se po tom, díky za tip
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 12:25 ® džigit reakce na …
-
Alivio> typická rybářská hra „Ulov si svůj obvod“
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 11:56 ® Robur
-
teď jsou dost dobré různé kuličkové dráhy, kdy si jakoby postavíš doma horskou dráhu pro kuličku. Navíc je to fakt variabilní a zábavné a kreativní a …
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 11:39 ® Shrek reakce na …
-
Robur> a co se Voltíka týče, to mu rozhodně nekoupim, stejně bych u toho seděl já a on by se k tomu chudák nedostal.
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 11:37 ® Shrek reakce na …
-
Robur> Viděl bych to maximálně na 9V baterii, tam o kopání asi nemůže být řeč. Ovšem napojit to na 230V, místo malých LEDek tam nacpat klasické žárovky se závitem E27, do obou rukou dát synkovi hřebík a se slovi: „Když to bude správně, tak to poznáš“ jej pustit hrát si.
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 10:22 ® Robur
-
kluk něco má doma, jmenuje se to voltík. ALe je to na sestavování obvodů atp. Hele, ofic. hry musí mít certifikát. Když to budeš dělat samodomo, tak by tě to mělo za špatnou odpověď „kopnout“. "-D
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 9:59 ® Shrek reakce na …
-
All Armor> jojo, včera jsem koukal na netu, součástky jsou opravdu za pár korun. Mám v merku udělat něco podobného, ale zahrnout do toho i lovné míry a doby hájení (kupříkladu). Chápu, že je tato technologie dávno za námi, ale nostalgie je svině a zima bude dlouhá.
reagovatNavíc každá chvilka, kdy dítě vypadne od počítače a bude se mnou nebo s dědou cosi bastlit v dílně, bude super. Mě prý stačilo prkýnko, piksla s hřebíkama a kladívko a dělal jsem si ježečka
Ve věku pokročilém jsem dostal mosazný plech, nůžky a pilník a dělal jsem plandavky.
- Pondělí 31. října 2011 v 9:04 @ All Armor reakce na …
-
Alivio> No, nevím či nejdeš s raky nazpátek. Nedávno jsem kdesi narazil na takovou učící hru na netu. Neblbni a hledej. Obrázky s drátky a žárovkami patří minulosti. Já kdysi synovi vyráběl i elekrickou, či elektronickou stavebnici. Na desce z překližky plochá baterie, vypínače, žárovky, bzučáky, zvonky, barevné káblíky. Později diody a tranzistory, cívky, kondenzátory, multivibrátory, jednoduché obvody radia, tyristory, reproduktory, LED… Dnes všechno koupíš relativně za pár facek. Koukni na vánoční dárky tady vedle. I když oblíbenou hračku mého syna ve věku cca 3 roků, tedy černou krabičku s pípajícím sluchátkem, červeným tlačítkem, zeleným přepínačem a žlutým světlem, nikdo nenabízí…Dokonce s tím spával…
reagovat - Neděle 30. října 2011 ve 21:58 ® Shrek
-
Přátelé, obracím se na vás s prosbičkou, kdysi v dětství jsme měli ve škole elektronické atlasy ryb a hub. Fungovalo to na principu elektronického obvodu, byly tam obrázky a názvy, u každého obrázku a názvu byla zdířka na banánek (cinch) a když jsem kabelem správně propojil název a obrázek, rozsvítila se žárovka. Nemáte to někdo doma schované na půdě, případně nevíte o někom? Vím, že výroba je jednoduchá, až doslova triviální, přesto se nejprve zeptám, než se pustím do výroby. Děkuji za tipy.
reagovat - Neděle 13. září 2009 v 15:43 ® Jak.novi
-
LuboO> No máš pravdu
reagovat - Neděle 13. září 2009 ve 14:03 ® LuboO
-
skor kolegynka:DD
reagovat - Neděle 13. září 2009 ve 12:46 ® Jak.novi
-
hraji> To je kolegyně
reagovat - Úterý 8. září 2009 v 9:11 ® hraji
-
Kolego, co takhle zapojit mozek a ruce a něco si najít na internetu?
www.batkhela.com/…l-fishing-on?…
www.miniclip.com/…ig-catch/en/
www.miniclip.com/…ark-bait/en/
reagovat