Chytej.cz

pololetní povolenka necteno

4.9.2009 | Beebo | 2.325 zobrazení | 3 odpovědi

Tak jsem si letos několikrát položil otázku jestli to ještě vůbec má cenu si kupovat povolenku. V okolí Klatov je žalostně málo mimopstruhových revírů a je tam takovej přetlak rybářů, že už mě to přestává bavit. Napadlo mě tedy, že by bylo celkem fajn, kdyby byla možnost koupit si na první pololetí mimopstruhovou a na druhou půlku roku pstruhovou povolenku. Ryby většinou stejně pouštím a aspoň bych si zachytal na Otavě.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 6. září 2009 v 1:06 ® -zruseno

To já nemám o revíry v mém okolí nouzi. Ve vesnici mám rovnou 4 revíry, dva rybníky jeden soukromý druhý svazový, mimopstruhovou Sázavu a pstruhový Vlkančický potok.

reagovat
Sobota 5. září 2009 ve 21:24 ® Beebo reakce na …

hraji> no, tak u nás např MP stojí 950,– a P 1000,– ale i kdyby stála MP 300,. na rok, tak je u nás ještě pořád drahá, prostě u nás není kam chodit na ryby, nejbíž to mám 25km, ale tam je pořád narváno a místní MO Klatovy na to pěkně se.re, raději ryby prodávají do Německa než aby je vysazovali, když chytís v Klatovech na úhlavě okouna 25cm nebo štiku 45cm, tak je to v podstatě trofejní kus :-((

reagovat
Pátek 4. září 2009 ve 21:52 ® hraji
hraji

Zajímavá myšlenka, ale ekonomicky by to asi bylo dost špatné. Dneska stojí roční 750,–Kč a týdenní 300,–Kč, půlroční by dle této logiky stála cca 650,–Kč a to už je rozumější si vzít tu roční

reagovat