Vyhledávání
svratka 3
3.9.2009 | clingfish | 3.959 zobrazení | 3 odpovědi
Zdarec Brňáci chodite, někdo na svratku k Rondu? Ryby tam vídávám pěkný, nadruhou stranu mě tamnější prostředí a travou zarostlá voda trošku odpuzuje. Rybáře tam moc vidět není, tak nevím, rád bych slyšel názor někoho, kdo tam už chytal. Eventuelně co by mi doporučil feeder nebo plavanou? Dík moc
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 5. září 2009 v 19:02 ® clingfish reakce na …
-
diky moc chlapi, prave parma je mym cilem, takze se v tydnu hecnu a pudu primo na Porici
reagovat - Pátek 4. září 2009 v 0:47 ® regulus
-
Tam jsem vyrostl, nachytal spoustu ryb, jenže dneska jednak bydlím na druhým koncu Brna a taky už neumím tak hbitě šplhat po regulačce jako za mlada, takže tam nechodím i když myslím, že byť je prostředí hnus, tak ryby tam jsou pěkný. Hoď si korunou.
P.S Od Milosrdnejch ta regulačka není tak vysoká.
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 ve 14:28 ® Robur
-
ve městě jsou těžké břehy, takže top slušné je to u Kamnného mlýna, pak pod Anthroposem, pak je úsek přímo u ulice Poříčí, tedy pdo BVV až cca k Rondu, kde jsou vysoké břehy a hodně parem, takže okolí hnusný, na parmy ale dobrý, má to málo přístupů k vodě a pak je to od Ronda níž, kde jsou zase tíšiny. Fídr či plavku bych volil dle gusta. Když už bych tam šel, tak bych pásl po parmách.
reagovat