Vyhledávání
Křetínka
2.9.2009 | zazatec | 15.272 zobrazení | 13 odpovědí
Nevíte někdo jak jde chytání na Křetínce? Měl jsem v plánu si tam těď na podzim zajet, ale od bratranca jsem slyšel, že už je to o ničem. Tak bych chtěl vidět jak to tam jde (zvláště vláčení a položená).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 21. září 2012 v 15:14 ® MatesKGB
-
Tak jak Vám to jde na Křetínce? Já tam byl zatím pouze 2× a nic se nekonalo, mám na ni nějak smůlu. Zkoušel jsem hlavně dravce......Pouz spatřen jeden úhoř tak 100+
reagovat - Úterý 6. října 2009 v 17:18 ® zazatec reakce na …
-
Robur> Šli by použít i jiné pelety? Momentálně mám totiž doma halibutí pelety, na který jsem už pár ryb chytl, ale bylo to na soukromáku. Potom mám ještě proteinový pelety s kterýma ale nemám žádný zkušenosti. Já vlastně moc zkušeností nemám s žádnýma peletama, protože na ně skoro vůbec nechytám
reagovat - Úterý 6. října 2009 v 0:45 ® MP-E65mm reakce na …
-
Robur> ono mi nešlo o to jestli to tam bere nebo naopak, mě spíš šlo o Křetínku jako takovou. Rozhodně se tam nepoženu z Mladé Boleslavi
reagovatnevím jak to tam znáš, ale za mých mladých let (10 až 15 let) jsem tam chytával lipany a potočáky. Je pravdou , že jsem tam pytlačil. nevím jak to tam je ted , ale nechce se mi moc věřit , že by tam nějaká ta ryby byla, rozhodně ne v množství jako kdysi. Chytával jsem v obci Prostřední pořicí. Na přehradu mě pravidelně braval strýc na candáty.........jj, to byly časy. Kdyby to šlo vrátit
- Pondělí 5. října 2009 ve 20:28 ® Robur
-
mp. Křetinek je tady si 8 možná víc a věřejně deklarovat, že zrovna tam a tam to jde, je asi cesta do pekel daného revíru. Navíc jsem též slyšel, že je to o ničem. Ale klidně mluv, rád ti odpovím, když najdem společnou notu.
reagovat - Pondělí 5. října 2009 v 18:01 ® MP-E65mm
-
Je velká škoda, že zrovna toto vlákno není bráno trošku važněji. Já sice nevím jestli to tam bere nebo ne , ale ta voda je mi velmi blízká a to jak přehrada tak především Křetínka jako potok (kdysi plná pstruhů a lipanů). Tak kdyby se našel někdo místní tak se nebráním pokecu
reagovat - Pondělí 5. října 2009 v 15:45 ® Robur
-
když už tak megalaktické, se tam přidává sušené mléko /odtud laktosa, laktické/ povařené s žížalama. Na kapry je to teda magnet před zimou.
reagovat - Pondělí 5. října 2009 v 15:28 ® karasek
-
že prý se na křetínce tahají kapry,jenom musíš mít nejaké speciální megagalaktické pelety:D
reagovat - Pondělí 5. října 2009 ve 14:49 ® zazatec
-
Odpoví mi na tu otazku někdo?
reagovat - Pátek 2. října 2009 v 16:41 ® Robur
-
jasně, proč, já mám svoje fórum
D
http://www.chytej.cz/…/o-kretince/
reagovat - Pátek 2. října 2009 v 15:11 ® zazatec
-
Proč?
reagovat - Pátek 2. října 2009 ve 13:59 ® 1Mara
-
No to je fórum pro Robura jako vyšití
reagovat - Pátek 2. října 2009 ve 13:56 ® zazatec
-
Ještě jsem se zapomněl zeptat jak velcí jsou tam kapři? Všichni kapři co jsem tam chytil byly od 35 do 45 cm. Je teda pravda že jsem jich moc nechytil
reagovatale kámoši jsou na tom s velikostí kaprů stejně. Jsou tam vůbec větší? A pokud jo jak na ně?
- Středa 2. září 2009 v 10:26 ® hraji
-
Každý alespoň trochu zkušený rybář ví, že na řeči typu: „na Křetínce to teď nejde“ se nedá spolehnout, protože není nic známo o tom, jaké ryby šiřitel zprávy lovil, jakou techniku použil, zda lovil na místě vhodném k rybolovu. A vůbec není jasné, zda šiřitel zprávy na Křetínce vůbec byl či zda převzal tuto zaručenou zprávu z veřejně dostupných hospodských zdrojů a nebo z agentury JPP. Prostě, když chci jet někam chytat, nevěřím nikomu a ničemu, mimo zcela oficiálních a zaručených zpráv. Takovou je například ta, že je vypuštěná brněnská přehrada. Ale od kamarádů vím, že tam přesto berou kapři na hod. Ale jen někde. Vykašli se na ověřování povídaček a vyraz na ryby. Na Křetínce se dá zachytat jak na přívlač, tak na položenou, ale musíš vybrat správné místo a čas.
reagovat