Vyhledávání
Jak končí pruty?
30.8.2009 | BigMike | 2.717 zobrazení | 16 odpovědí
Jak končí svoji životní pouť vaše pruty? Především na vláčku, ale i jiné? Lámete je v „boji“ a pak kupujete nové nebo jsou časem nahrazeny novými,lepšími a uloženy k nepotřebě či do zálohy v temném koutě sklepa? Prodáte je nebo dokonce darujete?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. prosince 2009 ve 12:49 ® Filip00 reakce na …
-
Beebo> a kde bydlíš? že bych počkal až půjdeš na ryby
reagovat - Pondělí 21. prosince 2009 v 11:51 ®
-
Staré pruty doma neskladuji. Mám jen to, co používám (momentálně 3 kusy). Nepotřebné daruji, prodám či vyhodím – záleží na stavu a ochotě :o)
reagovat - Středa 2. září 2009 v 17:04 ® -zruseno reakce na …
-
osprey> s koncovýma očkama mám taky problém:)).
reagovat - Středa 2. září 2009 v 10:11 ® Beebo reakce na …
-
BigMike> a nesmrděla už ta rybka, když jsi ji vyndal po letech ?
reagovat - Úterý 1. září 2009 ve 23:19 ® BigMike reakce na …
-
LuboO: tuhle jsem po letech vyvětral na mrtvou rybku na položenou asi také tak 25let staré Sony 370cm asi 15 g a pořád jsou ve formě:))
reagovat - Úterý 1. září 2009 ve 20:50 ® LuboO
-
Mam doma zalozne teleskopy Sona stare 25 rokov. Cakaju, keby nieco. Mimochodom, neviete, ako je to so starnutim materialu u prutov? Myslim sklolaminat. Aby som ich nezlomil pri nahadzovani 1 g plavacikom. Ostatne pruty mam vacsinou bez koncovych ociek, ale po drobnej oprave pouzitelne.
reagovat - Pondělí 31. srpna 2009 v 18:39 ® ART
-
Tak tenhle problém jsem ještě neřešil. Myslím si, že až doslouží tak je dostane někdo za symbolický peníz.
reagovat - Pondělí 31. srpna 2009 v 16:23 ® osprey
-
U mě všechny pruty končí koncovým očkem. U některých jsem ho musel vyměnit – dal jsem kvalitní, podle hesla: Konec dobrý, všecko dobré.
Mírně zvrácený logický závěr – nejste-li spokojeni se svým prutem, kupte mu nové dobré koncové očko
reagovat - Pondělí 31. srpna 2009 v 16:12 ® Beebo
-
To já, na každou procházku k vodě kupuju všechno nový a to starý házím do popelnice, letos chodím obden takže to docela leze do peněz
to byl fór
reagovat - Pondělí 31. srpna 2009 v 15:38 ® harpunar
-
Ten vláčkařský obyčejně někomu věnuju,když už mám třeba jiný a ten můj po aktu klesne,zcvrkne se a jde spát.
reagovat - Pondělí 31. srpna 2009 v 15:01 ® -zruseno
-
Většinou špatně, pruty většinou používám až do jejich rozkladu
reagovat.
- Neděle 30. srpna 2009 ve 20:35 ® Char
-
Staré pruty končí v rybářské skříni vzadu a čekají na příležitost, někdy je vezmu vyvětrat k vodě nebo je jentak z nostalgije protřepu, jinak chytám na nové.
reagovat - Neděle 30. srpna 2009 ve 14:51 ® BigMike reakce na …
-
U mne se vláčkařské hodně lámou, asi 3 okolo 20g,40g a 80 g jsou v záloze. 3 boloňky tak nějak točím než začne vláčkařská sezóna a to samé je s 1 feederem. Staré teleskopické Sony, Lipna, Sázavy a Orlíky také odpočívají ve sklepě nebo u otce v garáži.O bambusu ani nemluvě.
reagovat - Neděle 30. srpna 2009 v 11:50 ® kety.vydra
-
Staré pruty končí v „temném koutě“,ale v případě,že je momentálně používaný prut mimo provoz z důvodu opravy,tak starší „zaskakuje“…
reagovat - Neděle 30. srpna 2009 v 11:33 ® Flid reakce na …
-
Pokud to jde a jsou ještě v dobrém stavu ,tak je daruji a mám radost když dobře slouží novému človíčku.
reagovat - Neděle 30. srpna 2009 v 11:27 ® inspo
-
Já ho buď zlomím v „boji“ jak píšeš nebo ho prostě nahradí nový a starý si najde místo v síni slávy. Je mi líto prodat něco, co sloužilo dobře.
reagovat