Vyhledávání
CANDAT-jak letos na ně?
29.8.2009 | karel1 | 2.959 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Ahoj všem..rybařím asi 35let a teprve letos jsem začal chodit večer na „piskáč“pokusit se chytit nejakeho toho candoša…no asi po 20ceti prosezenejch večerech mám celkem 4záběry(asi candát) a to je vše…už nevím co a jak jim naservírovat?Od rybyček různejch velikostí a druhů až po způsoby napíchnutí popř.živá mrtvá,tenkej-silnej silon,lanko i bez-jednohák trojhák atd..no prosě velká bída.!!!..a s tím čekáním na zaseknutí když „jede“to taky nebude zrovna pravda,no prostě je to na H…!!A přitom vím že tam jsou,,, a pěkní „GYGANTI“..nechápu? Tak co u vás??? ahoj K
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 31. srpna 2009 ve 21:59 ® kamos007 reakce na …
-
pepos.93> šrot proto aby se tam natáhly rybičky a teoho candoše to přilákalo. já sám jsem nevěděl proč někteří rybáři dávaj když jdou na candoše do krmítka šrot.
reagovat - Pondělí 31. srpna 2009 ve 13:57 ® Stroft reakce na …
-
hank mosher> Nepochopil jsem Tvou montáž,kmen 0,18 a návazec 0,30?Opravdu dobrá rada
reagovat - Neděle 30. srpna 2009 ve 13:26 @ karel1 reakce na …
-
je mi jasny že ten šrot nebo krmení je na přilákání rybek a poté i jejich predátorů(pro toho kdo to zjevně nepochopil a je lehce „retardet“)..no možná ta pravděpodobnost je větší,protože tech případů -chytal kapra a chytil štiku -je docela hodně,sám jsem byl toho před týdnem svědek kdy dědula „vyseděl“vytáhl pěknou 70tku ščuku a byl z toho hotov??? no v každym případě je třeba vyzkoušet všecko,protože dravců je čím dál mín a ti co zbyli jsou mazaní…nedávno jsem byl na sezké hartě a nic moc a celkově je to tam takove divne s tema vstahama mezi místníma „lovcama“ a „přezpolníma“…no se vokáže co tu nekdo další možná dá za svoje zkušenosti.v každym připadě všem dik.
reagovat - Neděle 30. srpna 2009 v 0:05 ® kety.vydra reakce na …
-
pepos.93> A jéje,nepochopil…
reagovat - Sobota 29. srpna 2009 v 17:21 ® kara02 reakce na …
-
zkus zavřít oči a představit si, že uděláš všechno tak, jak píše hank mosher… a potom si zkus představit, co se bude dít pod vodou… Myslím, že nakonec hank mosherův tip dost oceníš
reagovat - Sobota 29. srpna 2009 v 17:02 ® reakce na …
-
hank mosher> necháouz účel krmení na candáta? vždyť je to dravec? je minimální šance že bude žrát šrot či chleba ne?!:D
reagovat - Sobota 29. srpna 2009 v 15:25 ® hank mosher
-
zkusil bych feeder, prubeznou montaz(kmen 0.18mm, 15/20gr krmmitko nebo zatez, gumovej koralek, obratlik navazec 0,30mm 50cm dlouhej, vetsi jednohacek), jako nastruhu bych tam soupl horavku(zivou nebo mrtvo a vycpanou polisterenem) nebo mensi strevlicku vychodni. sekat jak se zacne vic chvet spicka. nezapomen poradne prokrmit treba rozmocenym tvrdy chlebem se srotem. preju hodne stesti.
reagovat - Sobota 29. srpna 2009 ve 2:53 ® kety.vydra
-
Zajímavé,ryby nejíte,ale chceš candáty chytat na rybky.Tak to abys chytal na jednoháčky,ať těm candátům nesešíváš jícen a pokud to budou mít zažrané tak stříhat.To mi příjde trochu zbytečné je tahat a pak pouštět s háčkama v sobě.To už asi raději zkoušej tu noční přívlač…
reagovat - Sobota 29. srpna 2009 v 1:05 @ karel1 reakce na …
-
no ta reakca byla na to vláčení…
reagovat - Sobota 29. srpna 2009 v 1:03 @ karel1 reakce na …
-
no mam nachozeno asi 100km kol piščáku s gumama a woblerama..vedne v noci.a vůbec nic!!!A o tom co to všecko stálo ani nemluvim…Nejsu masař,pač ryby nejime ani bych nikomu rybu nedaroval, ale jde jen o ten pocit ulovení a zdolání,však to znáš?…no jak tu čtu,tak je to všade slabota…chodim na štiky ale ne sedět jak pytel u vody ale na řeku a prodírám se křákama(komárama) kde by asi žádnej „taik“od rybnika nešel,ale taky bez rybyčky by to asi nešlo…Většinou mi stačí tak dvě a to je ještě nakonec pustím pač je to v dnešní době bída i na místech kde „tutově "dříve číhala…chyba je asi úplně jinde!!!!Dnes už málokdo dravce vysazuje!!!. Hlavně kapry pro "prdeláče“,aby je „stará“ pochválila že nelapijou jen v hospodě,CO??
reagovat - Sobota 29. srpna 2009 v 0:26 ® -zruseno
-
Zkus noční přívlač.
reagovat