Vyhledávání
rybařske pisničky
21.8.2009 | stupy | 20.555 zobrazení | 32 odpovědí
Mužu se zeptat,jestli neznatě nějake stranky kde jsou rybařske pisničky ke staženi sdarma?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 29. dubna 2012 v 10:00 ® IVO
- reagovat
- Pátek 27. dubna 2012 v 10:43 ® IVO reakce na …
-
chosebaits> S Jakubem v té jeho verzi zpívá Tomáš Vimr. Toho klučinu neznám- vybral si ho Jakub. Ale podle mého by tam Vojtík Bechyňský seděl lépe.Ovšem bylo to Jakubovo rozhodnutí.
reagovat - Pátek 27. dubna 2012 v 10:41 ® IVO reakce na …
-
nnnap> aby to nebylo tak jednoduchý, tak to tam ještě motá ta kulatá basa…-))) Došly pražce …
reagovat)
- Pátek 27. dubna 2012 v 9:50 ® chosebaits reakce na …
-
IVO> Ten klučina z Mostu spívá také u Smolíka a nebo je to někdo jiný???
reagovat - Pátek 27. dubna 2012 v 9:31 ® nnnap reakce na …
-
IVO> no je to muzikansky zajímavé místo, první jsem intuitivně kladl mol, ale rockovej spodek bych stejnak drtil v duru, tak jsem to přebrnknul v durovým akordu a ve vícehlasém doprovodu si tam ten dur k mol umím představit. To je třeba jedno z míst, které si spojím s tvým výrazem paakordy. Jsou kořením.
reagovat - Pátek 27. dubna 2012 v 9:18 ® IVO
-
nnnap> Jo,jo – „vzducholoď“ je klasika, stejně jako „pán“ od Charlese Dickense … Dur či mol – je to na libovůli každého soudruha. Atmosféra a pointa textu svádí k mollu. Dur zase tvoří kontrast . Můžeš si vybrat..
reagovat)
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 21:53 ® nnnap reakce na …
-
IVO> dobrý. Akorát tápu, čemu dát v hlavní lince přednost, jestli Adur nebo to nechat proběhnout v mol, to A. Ale problém s tím nemám, páč to brnkám klasicky na třiprsty.
reagovatA pěkně si vychutnám ten přechod A Ais C. Osobně se klaním k dur. Ale při vícehlasém doprovodu bych tam ten mol klidně rval.
Dík ta ty „tvrďárny“ Pan Smolík není opravdu můj šálek čaje. Sice mám kozy dobrý dvojky, takže základní předpoklady jako fanynka mám, ale ostatní má bílkovina jede spíše na Stairway to Heaven. - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 14:59 ® IVO
- nnnap> tohle je asi na tebe moc „netěžké“ …
) Originál na mé desce zpíval Míra Kuželka. Jakub tu písničku slyšel- byl z ní nadšený a nazpíval si jí na svou novou desku. Prostě – romantika..
reagovat
- Úterý 24. dubna 2012 ve 21:54 ® IVO reakce na …
-
nnnap> já teda krmím hlavu jen „tvrdým“ .. Tahle pecka je stará deset roků a je z mé první desky Všem tichejm bláznům. Původně jsem taky uvažoval o rybářské písničce „na těžko“,ale nakonec z toho zůstaly jen čtyři věci na tvrdo..
reagovat)
- Úterý 24. dubna 2012 ve 21:49 ® IVO reakce na …
-
sus1> Pepíno – vo tom nic …
reagovat)))
- Úterý 24. dubna 2012 ve 21:29 ® sus1 reakce na …
-
IVO> Já myslim,že na to určitě přijdeš, co jsem tím myslel.
reagovat - Úterý 24. dubna 2012 ve 21:00 ® nnnap reakce na …
-
IVO> paakordy nevadí. Jsou dobrý. To je koření doprovodu. Mně se líbí, žes to postavil na kytarách. Já sice krmím hlavu těžkem, ale tady to u mě prošlo. To druhé sólo mne vyprovokovalo a šáhnul jsem do rohu, jako že už pár měsíců ne. A vůbec jsem nebral do úvahy čerstvě rozřezanej prostředníček na levačce, cca 3mm pod nechtem, na dosedacím bříšku. Štípalo to pekelně ale já musel.
reagovat - Úterý 24. dubna 2012 ve 20:46 ® nnnap reakce na …
-
sus1> ÚPLNĚ ŠECKO!
reagovat - Úterý 24. dubna 2012 ve 20:16 ® IVO reakce na …
-
nnnap> souhlas. Jsou tam sice „paakordy“,ale na kytaře je to postavené. Ovšem raději bych šel s Martinem na ryby …
reagovat(. Bohužel – to se už na tomto světě nikdy nestane a je to smutně definitivní.
- Úterý 24. dubna 2012 ve 20:13 ® IVO
-
sus1> ta písnička je moje, tak jsem jí grátis použil …
)
Jasný – sice netuším, co s ní zamýšlíš, ale můžeš.
reagovat - Úterý 24. dubna 2012 v 19:00 ® sus1 reakce na …
-
nnnap> Ty taky umíš Fšecko.
reagovat - Úterý 24. dubna 2012 v 18:41 ® nnnap reakce na …
-
IVO> je to dobrá věc. Vašeho kamaráda jsem neznal, ale zase po čase jsem vzal do rukou kejtru a zajamoval si s vámi. To je na hudbě nejlepší- je to vesmír a spojí kohokoliv.
reagovat - Úterý 24. dubna 2012 v 17:18 ® sus1 reakce na …
-
IVO> A můžu ji používat pro svoje účely také zadarmo??
reagovat - Úterý 24. dubna 2012 ve 13:12 ® IVO reakce na …
-
ladamaj> jasný
reagovat - Úterý 24. dubna 2012 ve 13:11 ® ladamaj
-
IVO>Ahoj Ivošku moc pěkné ale ta bolest zůstane až se sejdem tak mě ktomu něco připomeň dík.Láďa
reagovat - Úterý 24. dubna 2012 ve 12:50 ® IVO
-
Tohle je písnička pro mého zesnulého kamaráda Martina Šimka. Kdo jste Martina znal, tak si na něj chvilku vzpomeňte.
reagovat - Pátek 18. září 2009 ve 23:50 ® janecek
-
Ahoj kolegové nevíte kde se dá sehnat ta písnička od hada co má na konci toho DVD o sumcovi?
reagovat - Čtvrtek 17. září 2009 v 17:14 ® mira.ll
-
Tady máš nějaké rybářské – http://davidson.webgarden.cz/mp3
reagovat - Neděle 30. srpna 2009 ve 14:00 ® -zruseno reakce na …
-
muf4> dík
reagovat - Neděle 30. srpna 2009 v 0:31 ® muf4 reakce na …
-
padák> jmenuje se „Velká rybí škola“ a je z alba Pískoviště.
reagovat - Sobota 29. srpna 2009 ve 21:40 ® -zruseno
-
Jak se jmenuje ta od Wabi Daňka, o té rybí škole?
reagovat - Sobota 29. srpna 2009 ve 20:50 ® plescarp reakce na …
-
mekvak> dik
reagovat - Čtvrtek 27. srpna 2009 v 0:31 ® mekvak
- plescarp> -Ryba se má reagovat
- Středa 26. srpna 2009 v 10:26 ® plescarp reakce na …
-
skwor> odkazy by si nemal?
reagovat - Neděle 23. srpna 2009 ve 13:05 ® skwor
-
Mash – Rybářská (CD Až se pustim) DeBill heads – Ryba se má (i když tahle věc tak úplně rybářská není a mladší 18ti let by si jí radši pouštět neměli
reagovat